Barrichello: "% 100 Williams'ta Olacağım"

yazar:

kategori:

Barrichello’nun gelecek sene de Williams’da devam edeceği tahmin ediliyor ve Brezilyalı sürücü açıklamaların Hulkenberg’in durumu nedeniyle ertelendiğini söylüyor.

Globe Esporte’ye konuşan Barrichello “Benim açımdan daha kolay bir karar oldu.”

“Williams ise henüz bekliyor. Birlikte açıklama yapmak için Nico Hulkenberg’in durumunu analiz ediyorlar.”

“Benim tarafım tamam ve doğrulamak için sadece kağıtları imzalamak kaldı. Gelecek sene % 100 Williams’ta olacağım.” dedi.


Yorumlar

  1. Değindiğin konuda çok haklısın.Ama biraz gençlerin önü açılmalı,yeni pilotlar yeni şanslar.Dediklerine de dikkat edince Barrichello'dan mükemmel bi yarış mühendisi olur.

  2. Sir Jack B.  avatarı

    Ben Barichello'nun Williams için çok değerli olduğunu düşünüyorum. Tecrübesiyle gelişmekte olan takımlar ve çaylak takım arkadaşları için bulunmaz nimet.

    Hani hep söylenir aracı geliştiren pilot felan filan. İşte bu adamda tam o işi yapıyor. Bu sene haberleri sürekli takip ettiyseniz takım patronları ve mühendislerin nasıl ondan övgüyle bahsettiklerini biliyorsunuzdur. Sezon başında ki sorunlu otomobil şuan gayet iyi durumda. Hulkenberg'inde onun tecrübelerinden faydalandığını demeçleriden anlıyoruz. "Ama Ruben ile konuştuk, çünkü burası ile çok tecrübem yok. Monza'da iyi bir fren dengen varsa, düzlükte yavaş kalsan bile hızlı olabilirsin dedi." Genç adam monzada çok güçlü bir sonuç aldı.

    Ayrıca Rubens yaşlı olmasına karşın hala çok hızlı.

    Geçen sene Brawn ona inansaydı belki de şampiyon olabilirdi.

    Günümüzde tecrübeli pilotların daha iyi iş çıkardıklarını söyleyebiliriz. Çaylak pilotlar ise zor tutunuyorlar.

  3. Ne güzel,bir genç pilotun şansı daha baltalanmış oldu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir