Alonso, 3.Seansa Kaldığı için Mutlu

yazar:

kategori:

Fernando Alonso, bugünkü sıralamalarda son seansa kalabildiği için mutlu.

Sezonun açılış yarışı Avustralya’da 4. olarak puan alan İspanyol pilot, daha iyi sonuçlar almak için Renault’un sıralama performansını arttırması gerektiğini ifade etmişti.

Ve Alonso bugünkü sıralamalardan keyif aldı ve 9. sırada kendine yer buldu.

Renault pilotu, son seansın son hızlı turunda yavaşlayan araçlar tarafından engellendiğini de ifade etti.

Alonso: "Bugün ilk amacımızı, 3.seansa kalmayı başardık. Şimdi ikinci amacımıza, yarış içindeki tempomuuz geliştirmeye ve puan bölgesinde bitirmeye konsantre olabilriiz"

"Bu öğleden sonra 3.seansta daha iyisini yapabilirdim, diğer araçlar yavaşlarken Hedifeld ile ben hızlı turdaydık. Bu bizi biraz etkiledi ve bu bir utanç"

"Yarınki yarışın ilginç olacağından eminim ve puan almayı umuyoruz, Melbourne’deki gibi. Şimdi, yarınki yarış için hazırlıklara konsantre olmalıyız"

Avustralya’da zorlu bir yarış geçiren takım arkadaşı Nelsinho Piquet, bu sefer daha iyi bir yerde yarışa başlayacak. Piquet, 13. sırada yer aldı.

Piquet: "Bu öğleden sonra sıralamamdan nispeten tatmin oldum. Bu sabah son antrenman seansında biyi gelişim kaydettim ve sıralamam, çok sorun olmadan geçti"

"Şüphesiz hâlâ gelişmem gerekiyor ama takım arkadaşımdan çok geride değilim ve yarınki yarışın nasıl olacağını görmek için sabırsızlanıyorum."

"Amacım Melbourne’den daha iyi olmak, ikinci yarışımın sonuna ulaşmak ve mümkün olursa puan almak"


Yorumlar

  1. renaultda gelişme var. şu anda açıkca en iyi 4. takım toyota 5. takım için adaylar: red bull, williams, renault,honda… Renaultun önce bu gruptan sıyrılması lazım.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir