Bourdais, Çılgın Bir Hava Umuyor

yazar:

kategori:

Sebastien Bourdais, hayal kırıklığı yaratan bir sıralama ardından Malezya’daki yarış için çılgın bir hava umuyor.

Avustralya’da F1’de iyi bir şekilde giren 4 defa Champ Car şampiyonu olmuş Bourdais, son hızlı turunda fren sorunu nedeniyle ikinci seansa kalamadı.

Toro Rosso pilotu şimdi, havadan medet umuyor.

Bourdais: "İkinci sürüşümde 15. sıradaydım ve araç iyi durumdaydı. Bu yüzden 2.seans için bir şansımız vardı. Ama sonrasında ikinci virajda fren sorunu yaşadım, fren pedalını pompaladım ama 4. viraja geldiğimde tekrar zemine inmişti ve yapabileceğim bir şey yoktu"

"Şimdiye kadar zor bir hafta sonu oldu. Dün de pek fazla sürüş yapmamıştım. Şansımız yaver gitmiyor."

"Umarım yarın daha iyi bir şansa sahip olurum. Velki hava çılgına döner"

Melbourne’deki sıralamalarda ilk 10a giren takım arkadaşı Sebastian Vettel, 2.seansa kaldı ama Alman pilot, umabilecekleri en iyi sonucu aldıklarını ve 3.seansın zor olduğunu kabul etti.

Vettel: "Bugün kesinlikle 3.seansa ulaşmak mümkün değildi. Melbourne’nin aksine burası, hızlı virajların olduğu bir pist ve bu yüzden bize uygun değil. Elimizden gelenin en iyisini yaptık. Ne yazık ki son hızlı turumda 14. virajda bir hata yaptım"

"Şüphesiz 3.seansa kalmak adına arayı kapatmak, en azından daha yukarıda olmak sıkı bir şekilde zorluyordum. Bu bana 0.2 saniyeye mâl oldu. Ama makul seviyede memnun olabiliriz. Yarış için iyi bir ayara sahip olduğumuzu düşünüyorum"


Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir