Webber, 1 Numara Statüsü İstemiyor

yazar:

kategori:

Spa’daki yarışın ardından Webber, zamanın artık ilerlediğini ve takım arkadaşıyla puan farkının da artmasıyla bir süre sonra Red Bull’un 1 numara ataması gerekebileceğini söylemişti.

Bu açıklamaların ardından takımın danışmanı Helmut Marko bunun mümküm olmayacağını söylemiş, Sebastian Vettel de takım emirlerinin yasak olduğunu söyleyerek bu konuya sıcak bakmamıştı.

Webber’in menajeri Flavio Briatore de sürekli olarak Red Bull’un 1 numara ataması gerektiğini söylüyor.

Diario Sport’a konuşan Webber “Vettel’den yardım mı?” Bu takıma bağlı bir şey.”

“Bunun yanında ben de böyle bir şey istemedim. Mclaren’de de durum aynı.” dedi.

 


Yorumlar

  1. Eğer Vettel bir hata daha yapsaydı Monza'da, Webber'in bahsettiği zaman gelmiş olurdu. Takım Webber'e asla birinci pilot sensin demez ama en azından ona yaklaşımları daha dikkatli olurdu. Ama Vettel hata yapmadı. Zaten Webber'in böyle bir istekte bulunması artık imkansız.

    Şimdi o yine piste çıkıp cevabını
    pistte vermek zorunda. Çok zor değil. Önümüzdeki pistlerde Red Bull'u zorlayacak neredeyse hiçbir pist yok. O zaman Webber'in kanatlanmasını da kendisinden başka kimse engelleyemez.

    Umarım hata yapmaz ve yıllardır beklediği şeye kavuşur.

  2. Webber bunu isteyerek zaman kaybeder.Olmayacak bişeydir bu ama zaten ihtiyacı olan psikolojik durum ve araca sahip şampiyonluğa emin adımlarla gidiyor Webber…

  3. tifosi_sercan  avatarı
    tifosi_sercan

    Webber şuan yardım istemekle meşgul olmamalı.. 4 yarış kazanmış ve birkaç yarış daha iyi yerlerde bitirirse zaten vettel'i ruhsal yönden ekarte etmiş olacak.. Sonrasında da herşey kendiliğinden gelecektir.. Muhtaç olduğu kudret RB6 da mevcuttur 😛

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir