Briatore: "Schumacher İçin Üzülüyorum"

yazar:

kategori:

Avusturya’nın Servus televizyonuna konuşan Briatore “Dönüş yapması hataydı. Şu anda en iyi araca sahip değil  ancak kendisi de rekabetçi değil.”

“Rosberg genellikle ondan daha iyi. Bazen onun için üzülüyorum.” dedi.

Schumacher, 1994 ve 1995 senesinde Briatore’nin Benetton takımında şampiyon olduktan sonra

Briatore ayrıca spor harcamaları düşürme konusunda ciddiyse, en az 100 kişinin daha padoktan gönderilmesi gerektiğini düşünüyor.

Briatore “Bunun için padoktan 100 kişiyi daha atmak lazım. Bugünkü karar vericilerle bu mümkün değil.”

“Onlara tasarruf yapmayı öğretemezsiniz çünkü asla böyle bir şey yapmamışlar. Bu alkolik birisini barda rehabilitasyona göndermek gibi bir şey.” dedi.


Yorumlar

  1. Bir kere takım arkadaşı çok sağlam,ondan kötü durumda görünüyor.Formunun zirvesinde bir adamla yarışıyor.Açıkçası bi Kovalainen ya da Barrichello'yla yarışıyor olsaydı ona 'üzülünmezdi'.

  2. queresma sakat, guti de yaşlı zaten

  3. inşallah 2011 için pilotaj tarzına uygun ve diğer rakiplere karşı savaşabileceği güçte bir şasi hazırlarlar da ben o zaman görürüm bu atıp tutanları.

  4. adam şumiyi yermemişki neden böyle celallendiniz.sadece onun için üzüldüğünü söylemişki şumide performansının yaşı ilede ilgili olduğunu kabul ederken sizin hala bu adamı ilah gibi görmeniz biraz garip.tabiki briatorenin bu demeci şuminin iyi pilot olduğu gerçeğini değiştirmez.zaten oda şumi kötü pilotmuş veya şuminin şampiyon olduğu zamanlar altında en iyi araç vardı felan demiyor.sadece dönmekle hata yaptığını söylüyor ki sonuna kadarda haklı.eminim şu anda şumide bence pişman döndüğüne ama gelin görünki bu pat diye itiraf edilecek bir şeyde değil.şimdi benide anti şumici diye algılayabilirsiniz ama umurumda olmaz gerçekler herkese göre değişebilir.

  5. ahmet karlı avatarı

    Schu ferrari de de gelir gelmez şampiyon olmadı. Önce aracı geliştridiler sonra şampiyonluklar geldi.

  6. yusuf zenbilci avatarı
    yusuf zenbilci

    bu adama laf etmeyin bence f1 in en büyük patronlarının başında gelir çünkü scmi ve alonso gibi iki dev ismi piyasaya çıkaran odur konuşmalarında haklıda f1 de tasarruf olmaz bencede f1 bi lükstür maddi konuda baya masraf gerektirir (Onlara tasarruf yapmayı öğretemezsiniz çünkü asla böyle bir şey yapmamışlar. Bu alkolik birisini barda rehabilitasyona göndermek gibi bir şey.)bu yorumuna bayıldım çok güzel anlatmış senn gibi patronlar kalmadı flavyo singapur olayına gelince bence dahiyane bi fikirdi tabiki bi pilotun hayatını tehlikeye atmak büyük risktir ama pilot usulune uygun kaza yapmayıda bilir o taktikte tek yanlış bence kaza olayı nelsonun böle bişiyi kabul etmesi fikir olarak mükemmel

  7. Yıllardır bu sporun içinde olan bir adam nasıl böyle talihsiz bir açıklamada bulunabilir acaba?

    Kendi stiline uymayan bir araç, Formula 1 araçlarıyla yarışmadan geçen 3 yıl, evrim geçiren lastikler, araçlar ve kurallar, çok rekabetçi ve yetenekli bir takım arkadaşı (bu değişim sürecini yaşayan bir takım arkadaşı hem de), kötü denebilecek seviyede bir araç, test yasakları vs.

    Bu koşulların hiçbiri Schumacher'in alışık olduğu koşullar değil. Tabii ki bu sene bekleneni veremez. Ama bu onun adına gölge düşürmez. Seneye yine bu seviyede bir araçla yarışsın bu sefer şu anki performansından kat kat daha iyisini ortaya koyacaktır.

    Sanki bir efsaneden değil de orta sıralarda sürüp, orta sıralarda bu spora veda eden birinden bahsediyormuş gibi konuşmuş Flav. Gerçi belki de ciddiye almak gereksiz kendisini.

  8. Genelde sakin kalırdım ama senin kadar F1e leke olmuş ve gereksiz bir adam tanımıyorum.

  9. Yavuz Balcı avatarı

    padoktan 100 kişiyi göndermek lazım demiş. e işe seninle başladılar da sende yüz yok hala utanmadan konuşuyorsun.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir