Webber, Monza Yorumlarından Geri Adım Attı

yazar:

kategori:

Webber, Monza yarışının ardından şampiyonada tekrar liderliğe yükselmiş olsa da, bundan memnun olmadığını ve daha iyi sonuçlar alabileceklerini söylemişti.

Ancak yarıştan bir kaç gün geçtikten sonra sakinleşen Webber “Yarıştan sonra muhtemelen biraz sert konuştum.”

“Eğer yarışa tekrar bakarsak, daha iyi yapabileceğimiz bir şey yoktu.” dedi.


Yorumlar

  1. Sir Jack B.  avatarı

    Webber startta kaybetti önceki yarışta olduğu gibi. Ayrıca Webber için uygulanan stratejide pek iyi değildi. Önündekilerden daha geç girseydi bir iki sıra kazanabilirdi.

  2. "Bugün takım olarak düşük performans sergiledik. Daha fazlasını ortaya koyup daha fazla puan alabilirdik ama sadece birkaç puanın kokusunu alabildik. Bu bir bakıma hayal kırıklığı ama en azından yine de biraz puan aldık."

    Monza'dan sonra bu açıklamayı yaptığı zaman birileri Webber'e ters bir cevap verecek diye düşünmüştüm, sanırım düşündüğüm gibi olmuş.

    Ne yazık ki takım olarak sergilenen performans Monza'da beklenen seyrindeydi ancak Webber istediğini alamadı. Alınacak en iyi sonuç dördüncülüktü ama bunu takım arkadaşına kaptırdı, 5. sırayı da alamadı. Sanıyorum ki kendisine Monza'da en iyi üçüncü takım olduklarını ve Vettel'in bundan maksimumu çıkardığını hatırlattılar. :/

    Açıkçası Webber'i böyle geri adım atarken görmek çok alışık olduğum bir şey değil, kulağı çekilmiş çocuk gibi olmuş.

    Umarım bu durum ona hırs olarak geri döner de Singapur'da pist üzerinde cevap vermiş olur yine.

  3. Webber gibi karakterli bi adamın bu şekilde 'pardon dilim sürçtü' demesi garip…

  4. Tolga Soydan avatarı

    Bence şampiyon olamassa webber gönderilecek.çünkü takımla çok zıt gidiyor

  5. Bu adamı da sindirmeye çalışıyorlar ya, çok yazık. Herkes takım emirleri üzerine bir ton yazıp çiziyor ama aslında sorunun büyüğü burada. Hepsi birer kukla gibi, takımın söylemek istediklerini söylüyorlar. Webber'e dobra dedik, sözünü akınmıyor dedik ama o bile geri adım attıysa Red Bull'da işler baya karışık.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir