Barrichello: "Gece Yarışı, HD ile Standart TV Farkı Gibi"

yazar:

kategori:

Rubens Barrichello: “Singapur gidilesi, güzel bir yer ve takvimdeki diğer yarışlara göre tamamıyla farklı. Tipik bir cadde pisti olduğu açık ve değişik virajlarından fayda görüyor. Optimum ayarı bulmak zor olabilir ama bu, oraya gitmemi daha heyecanlı kılıyor. 4. virajda ve turun sonuna doğru bölüm gibi bazı geçiş imkânları var. İnsanlar farklı stratejiler belirliyor, böylece pozisyon kazanma şansınız doğuyor”

“Orada ilk yarıştığımız sene ısıklarda sorun yaşadık ama organizatörler şimdi bunu geliştirmiş. Bir gece yarışında sürüş yapmak, HD’de değil de standart televizyonda izlemeye benziyor. Biraz daha hassas. Özet olarak Singapur, sürüş için güzel bir yer; yarış esnasında her zaman çok eğlence oluyor. Formula 1 için de iyi bir etkinlik. Orayı özel yapan şeyler var”

Nico Hulkenberg: “Monza’da iyi bir sonuç aldık. Formula 1’de ve aracımda kendimi gittikçe rahat hissediyorum; bu da benim bir yarış hafta sonundan azamisini çıkarmama yardım ediyor. Sezon başına göre FW32’den şimdi daha fazlasını elde ediyorum. Umarım bunu, takım adına daha fazla puana çeviririm”

“Singapur, güzel bir piste benziyor. Orada ilk kez bulunacağım. Ama simülatörde çalıştım. Bu yüzden en azından pistin çizgisini biliyorum ve cadde pistlerini severim. 2009’da GP2 Asya’da bir gece yarışında bulunmuştum. Yani gece sürmeye yabancı değilim. Bu bütün etkinliği özel yapan bir şey. Sürüş açısından, normalden çok farklı olacağını düşünmüyorum. Kilit nokta, zamanlamayı ayarlamak. Yani gecenin ortasında uyumaya gitmek ve gün ortasında uyanmak. Her şey, normal zamanlamanın dışında. Ama heyecan verici olacağından eminim. bu yarış için herkes çok olumlu konuşuyor. Birçok insan senenin ön palana çıkan yarışı diyor. Bu yüzden oraya gitmek ve kendim görmek istiyorum”


Yorumlar

  1. rubens o da bişey mi macaristan yarışı korsan lig maçı izlemek gibi o derece kötü :@

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir