Webber: "Singapur'un RB6'ya Uyması Gerek"

yazar:

kategori:

Webber, şu ana kadar 2 kez düzenlenen Singapur yarışını da tamamlayamadı ancak Avustralyalı sürücü bu kez şeytanın bacağını kırmak istiyor.

Webber “Singapur’u seviyorum. Gece yarıştığımız için yegane bir yarış. Pistin bir çok yerinde tribünlerin ve kalabalığın çok yakın olduğunu hissediyorsunuz bu yüzden orası çok içten oluyor. Geçen seneki sonucu geliştirmeyi umuyorum çünkü yüksek downforce gereksiniminin aracımıza uyacağını düşünüyorum.”

“Monaco ve Budapeşte’ye benzer bir yer ve her iki pistte de iyi iş çıkardık ve burada da güçlü sonuçlar almayı umuyorum. Işıklandırılmış pistte henüz ıslak zemin deneyimimiz yok, bu yüzden bu olursa ilginç olacak.” dedi.

Sebastian Vettel “Gece yarışı olan Singapur unutulmaz bir etkinlik. Zaman farkını iyi idare etmek önemki bu yüzden öğlene kadar uyumaya çalışıyorum. Böylece vücudum hâlâ Avrupa’da olduğunu düşünüyor. Pistte 23 viraj var, bu yüzden pilotların bariyerlere vurmadan iyi bir ritm tutturması çok önemli.”

“Bunun yanında pist frenler üstünde zorlayıcı ve çok fazla bordür var. Tümsekli olması da sürücülerin çok fazla konsatre olmasını gerektiriyor.”

“Singapur, F1 taraftarları için de harika bir gösteri sunuyor, araçlar TV’de bilgisayar oyunundaymış gibi görünüyor ve manzarası harika.” dedi.


Yorumlar

  1. Emre Yıldız avatarı
    Emre Yıldız

    Bence Alonso Macaristan'daki gibi 2 Red-Bull'un arasına girebilir.Zaten geçiş yapmak pek mümkün değil, Alonso'da iyi bir savunma yaparsa podyum'da yerini sağlamlaştırır.

    Bu arada bu hafta boyu Muson yağmurları etkili oldu Singapur'da.Webber'de yarıştaki hava durumuyla ilgili bir duyum almış olabilir.Hani orada ıslak yarışmadık vs.vs. yorumlar yapmış.

    Gece ve Yağmur tam izlenesi bir yarış olacaktır…

  2. Red Bull ezici bi üstünlük kuracak gibi bu yarışta.

  3. Fernando ALonso avatarı
    Fernando ALonso

    Eğer RB6'ya Uymazsa Hem Ferrarilerin Hem McLaren'lerin Arkasında Kalacaklar.Umarım RB6'lar Singapurda Yarış Dışı Kalır 😀

  4. ewt doğru redbull burda cok güclü olcaktır monaco tarzı bi pist cok. ama ferrari özellikle alonsoda monacoda cok güclüydü malum 3.antremanlardaki kaza mahvetti herşeyi. redbull cok ii olcktır ama fernandoda cok ii olcaktır. ben redbull ve alonso arasıdna gecer gibi düşünüyorum. mclarenın monaco performansı kötüydü. eğer gelecek olan guncellemeleri işe yaramazsa podyum zor gibi. ferraride yeni parcalar gitircek.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir