Kubica Singapur İçin Temkinli Tutumunu Koruyor

yazar:

kategori:

Polonyalı pilot, sezonun en iyi performanslarından birini Monte Karlo’da göstermişti.

Singapur’daki pistin Renault’a uygun olduğu düşünülmesine rağmen Kubica, hiçbir şeyin garanti altında olmadığını söyledi.

Kubica: “Hiçbir şeyin garanti altında olmadığını düşünerek dikkatli olmalıyız. Singapur’un takvimde Monako’ya en yakın pist olduğu doğru ama Monako 4 ay önceydi.”

“Aracın o zamanki gibi rekabetçi ve kullanımı kolay olmasını istiyorum. Çünkü benim zorlamamı sağlıyor, mühendislerin de performans olarak daha fazlasını çıkarmalarına yardım ediyordu. Ama Formula 1’de işler çok çabuk değişiyor. Bu yüzden durum aynı olmayabilir”

“Yaklaşımım her zamanki gibi olacak: Çok güçlü araçlarla mücadele ettiğimizi, son dönemde Williams’ın da güçlü geldiğini aklımdan çıkarmayacağım. Bekleyip görmemiz gerek. Ama iyi bir performans ortaya koymayı dört gözle bekliyorum”

İlk defa Singapur’da yarışacak olan takım arkadaşı Vitaly Petrov ise Mercedes’i geçmesi için sıralamada ilk 10’a kalması gerektiğini düşünüyor.

Petrov: “Amacım ilk 10’da mücadele etmek ve S3’e kalmak. Hedefimiz aynı: Mercedes’i geçmek. Zor olacak, çünkü her şey benim için beni ama herkes için aynı zorlukta olacak.”


Yorumlar

  1. ben burda kubikadan podyum bekliyorum ve inşallah polü alır

  2. Bende bu tutumunu seviyorum iyi bir hafta sonu olur umarım.Yeni bir paketle geleceğiz bunlar son güncellemelerimiz olacak bakalım neler olacak.

  3. Kubica'nın bu tutumunu seviyorum,realist bir adam.Monako'daki podyum sıralamasının olmasını bekliyorum/diliyorum.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir