Ecclestone ve Hamilton, Chandhok'a Daha İyi Araç İstiyorlar

yazar:

kategori:

Chandhok, bu sene başında HRT’nin yarış koltuğu için imza attığında özel desteğinden dolayı Ecclestone’a teşekkür etmişti.

Ancak Sakon Yamamoto’nun daha fazla sponsor desteği getirmesiyle koltuğunu kaybeden Chandhok’un en azından sezon sonuna kadar yarış koltuğuna geçememesi bekleniyor.

Gelecek sene takvime Hindistan da girecek ve Chandhok’un yarışması bu anlamda önemli olacak. Bunun yanında bu yarışın organizatörlerinden olan Jaypee Sports, Chandhok’un da sponsorlarından.

Ecclestone “Kesinlikle Karun’u gelecek sene daha iyi bir araçta görmek istiyorum. Daha fazlasını yapamayacağı bir araçta çıraklığını atlattı.”

“Potansiyelini gösterebileceği bir takımda olmalı çünkü doğru araca sahip olursa gerçekten çok iyi olabilir.” dedi.

Geçtiğimiz hafta sonu bir sponsor etkinliğinde bu konuya değinen Lewis Hamilton da “Karun çok iyi bir sürücü. Sporun ayrıntılarını çok iyi anlıyor ve eğer daha iyi bir aracı kullanabilirse büyük fark olacağını düşünüyorum.” dedi.

 

 


Yorumlar

  1. serdar yakut avatarı

    chandok o kolların hali ne kuzum

  2. Fernando ALonso avatarı
    Fernando ALonso

    Force India Neden Luizzi'yi Gönderip Bu Adamı Almıyor Anlamakta Güçlük Çekiyorum.Genç ve Yeteneli Bir Pilot.Hint Takımında Hint Sürücü.Hindistan'dan Gelecek Sponsorlarda Cabası.Force Indıa 2.Pilotu Olmalı Chandok.Benim Fikrim Bu.

  3. lewis sen o kokpitten çık senin yerine karun yarışsın birde ona bakalım istersen.aslında fena fikir değil. karun mclarene yedek pilot olarak düşünülebilir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir