Vettel "Şampiyonluğa İnanıyorum"

yazar:

kategori:

Şampiyona lideri olan takım arkadaşı Mark Webber’in 24 puan gerisinde 5. sırada yer alan Vettel, bu sene bir çok yarışta kendi hatasıyla kaza yaparak yarış dışı kaldığı için önemli puanlar kaybetti.

Bild am Sonntag’a konuşan Vettel “Panik yapmıyoruz. Kendi işimizi yapıyoruz.”

“Şampiyonluğa inanıyorum, en önemlisi de bu. Çok yakın bir final olacak ancak ben iyimserim.” dedi.

Vettel ayrıca liderle olan farkın çok olmadığını düşünüyor.

Vettel “24,25 ya da 30 puan fark olması önemli değil.”

“Yeni puan sistemi insanları olması gerekenden daha fazla korkutuyor. Şimdi galibiyet için 25 puan var, bu yüzden eski sistemle 8-9 puan geride olurdum.”

“O zaman daha az dramatik bir durum olurdu.” dedi.


Yorumlar

  1. Red Bull'un takımlar şampiyonasına neredeyse kesin gözüyle bakıyorum çünkü McLaren ve Ferrari'de takıma iyi puanları getirenler genelde Hamilton ve Alonso.Ama Red Bull iki aracını da ideal yerlere yerleştirebiliyor,pilotaj hatası ya da yarış kazası olmadıkça.Webber'in tecrübesi ona şampiyonluk yolunda büyük bir avantaj ona katılıyorum ama takipçileri gerçekten her an ensesinde olacaklar,özellike Vettel.

  2. WİLLİAMS F1 TEAM avatarı
    WİLLİAMS F1 TEAM

    bu sene oyle yada boyle sampıyonluk son yarısa kadar surer ama sonunda gulen takımlarda mclaren pılotlarda ıse webber olur gıbıme gelıyo webber de uzun zaman dan berı formula1 ın ıcınde olması ve tecrubesıyle kazancak sampıyonlugu

  3. murat levent avatarı

    Bende inanıyorum ama bu sene değil. Sanki sen 25 puan alınca diğerleri 0 çekecek.

    Bu sezon da bu lafı duymadığımız pilot kalmadı. neymiş fark 20 imiş, e kardeşim sen 1 diğeri 2. olsa topu topu 2 puan kazanırsın. Bu mu yani.

  4. Fotorğaf güzel.duman 5 katı olmalıydı sadece

  5. serdar yakut avatarı

    vettel aracın hakkını verirse dünya şampiyonu olmaması için hiç bir neden yok.aradaki puan farkı büyütülecek bir fark değil.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir