Renault'ya Yeni Bir Rus Sponsor

yazar:

kategori:

Renault, Rus sürücüsü Vitaly Petrov sayesinde daha önce Rus Lada ile anlaşma imzalamıştı ve bu takımdaki 2. Rus sponsor oldu.

Takımdan yapılan açıklamada “Her iki firma, Rusya’nın ilk F1 pilotu olan Vitaly Petrov’un ümit veren ilk sezonundan etkilenmiştir.” sözlerine yer verildi.

Vyborg Shipyard JSC’nin logoları her iki araçta bulunacak ve aynı zamanda Vitaly Petrov’un tulumunda da olacak.

Bu anlaşmanın, gelecek sene için Kimi Raikkonen’in Renault’ya yakınlaştığı söylentilerine ne kadar etkili olup olmayacağı ise henüz bilinmiyor.


Yorumlar

  1. Son beş yarışa çıkacak olan bir sponsor 2011 için anlaşma yok Aldığım bilgilere göre Kimi ihtimali güçleniyor

  2. petrov seneye gideceği için değil gitme ihtimali olduğu için kısa süreli bence. onu takımda tutmaları önemli maddi açıdan. şahsen ben renault takım patronu olsam RB6 kadar hızlı bir aracım olmayacaksa seneye kimiyi almazdım.

  3. Fernando ALonso avatarı
    Fernando ALonso

    Petrov Takıma Parada Kazandırmaya Başladı.Gelecek Seneki Koltuğu %70 Garanti.Bu Sponsor Desteği Kimi İhtimalini Düşürüyor.

  4. Petrov rahatlar.

  5. kalan 5 yarış için imzalanmış herkes petrovun seneye gidecegini biliyor. Üstelik Renault takımı geri almak istiyormuş umarım doğrudur.(tabi teknik kadro değişmemeli aksine transfer yapılmalı)

  6. serdar yakut avatarı

    Takımdan yapılan açıklamada "Her iki firma, Rusya'nın ilk F1 pilotu olan Vitaly Petrov'un ümit veren ilk sezonundan etkilenmiştir." sözlerine yer verildi.yuh yani şu ana kadar sıralamalarda kariyerinde tek bir yarış zaferi olan kubicayı bir kere geçebilen pilot nasıl umut vaadediyor anlamadım.hulkenberg ve kobayashi takım arkadaşlarına daha çok kafa tutuyor.petrov umut vaadediyor ise onlar şimdiden efsane oldular

  7. Birde geçen sene bu zamanlar sponsorlar gidiyordu şimdide geliyorlar buda sevindirici gerçi

  8. Daha önce nerdeymiş parayla pilot yarıştırılmazdı eskiden yeteneği olan alnını treni F1 e bırakan kalırdı şimdi parayı bastıran yarışıyor bu nasıl iş.Kimi at artık şu imzanı.Hani Petrovun anlaşmasında bir maddede sezon sonuna kadar Kubicanın puanın yarısını toplayamazsa göndirilecek maddesi vardı ne oldu anlamadım ? Para sıcak geldi galiba Renault yönetimine yazılar olsun 2008 den bu yana tek pilotla yarışıyoruz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir