Mclaren Pilotlarına 5 Sıra Cezası Geldi

yazar:

kategori:

Lewis Hamilton ve Heikki Kovalainen bugün sıralamalarda Heidfeld ve Alonso’nun turuna engel oldukları dolayısıyla 5 sıra cezasına çarptırıldılar.

Mclaren pilotları sıralamarın son anında Nick Heidfeld ve Fernando Alonso’nun hızlı turlarını engelledikleri gerekçesiyle hakemler tarafından inceleme altına alınmışlardı.

Nick Heidfeld ve Fernando Alonso sıralamaların son anında hızlı turlarını atmaya çalışırken Mclaren pilotlarının bulunduğu grup yakıtlarını saklayarak pite gelmeye çalışıyordu ancak Mclaren ikilisi ideal yarış çizgisindeydi.

Saatlerce yapılan incelemelerin ardından Mclaren pilotlarının cezalandırılması kararlaştırıldı.

Mclaren’den yapılan açıklamada her iki pilotun da 5 sıra geriden yarışa başlayacağı ve takımın temyize gitmeyeceği belirtildi.

Hamilton, Heidfeld’i engellediği gerekçesiyle; Kovalainen ise hem Heidfeld hem de Alonso’yu engellediği gerekçesiyle 5 sıra cezasına çarptırıldı.

Olay anında orada bulunan BMW Sauber pilotu Robert Kubica da Alonso’nun Heidfeld’den daha çok etkilendiğini söyledi.

Cezaların ardından sıralama sonuçları:

 1.  Massa         Ferrari            
2. Raikkonen Ferrari
3. Trulli Toyota
4. Kubica BMW Sauber
5. Heidfeld BMW Sauber
6. Webber Red Bull-Renault
7. Alonso Renault
8. Kovalainen McLaren-Mercedes *
9. Hamilton McLaren-Mercedes *
10. Glock Toyota
11. Button Honda
12. Coulthard Red Bull-Renault
13. Piquet Renault
14. Barrichello Honda
15. Vettel Toro Rosso-Ferrari
16. Rosberg Williams-Toyota
17. Fisichella Force India-Ferrari
18. Bourdais Toro Rosso-Ferrari
19. Sato Super Aguri-Honda
20. Sutil Force India-Ferrari
21. Davidson Super Aguri-Honda
22. Nakajima Williams-Toyota **

* Engelleme cezası
** Avustralya'daki kaza cezası


Yorumlar

  1. kimdi o çocuk :)) alonso mu kalmıs be ilk tur sonunda.Birde o kadar sorun yaşadık kötüydü.O frenlere bakması gerekiyor mclarenin

  2. hakan köşk nerdesin??? ilk tur bitti gel de görüşelim :))

    mesagge: Tarih: 22 March, 2008 17:12:04
    🙂 ilk tur sonunda paslaşalım. teneke-lost boy

  3. Bu ceza adil olmamış bnce kubica ve ferrari pilotlarıda ceza almalydı yada kımse almamalydı bu tamamen haksızlık olmus tmm mclarenler hata yaptı ama aynı hatayı kubıca ve ferrarilerde yaptı onlarda ceza almalydı

  4. Hakan kardeş yavaş at yavaşşşşşş :)) McLaren'in şu anda önünde geçmekte zorlanacağı iki araç var. Ferrari ve BMW. Diğerlerini her halükarda hallederler. Hayal aleminde gezinme. Pilotaj önemli tamam da araç daha önemli. Alonso çok iyi bir pilotsa diğerlerinin eli direksiyon yerine armut tutmuyor. Sende bu sitede ikinci ulaş fernando vakası oldun çıktın.

  5. görkem yılmaz avatarı
    görkem yılmaz

    http://livef1.sitemynet.com/index.htm

    siteye yeni gelenler için tekrardan yenileyelim :)) bu linkte 3 kanal var CNNTURK, ITV, RTL. sohbet içinde mynet üyesi olmanız gerekir. hem yarış izlenebiliyor hemde sohbet yapılıyor. TV mağdurlarını bekleriz. mümkünse herkes gelsin 🙂 süper olcak süper…iyi geceler TRF1.

  6. ama görkem 2006 daki renaultla bu renault arasında daglar kadar fark var.

  7. hakan köşk avatarı

    benim bildiğim alonso ise dayanır hem bu aralar arabada değişiklikler olmuş bi de fernando nun tecrübesi eklenince düşün yarın yarışı bide yağmur olursa alonso nun yağmurda nasıl araba kullandığını biraz bilirsiniz herhalde

  8. araçlar arasında bu kadar farrk varken ve pist malezya iken normal şartlarda alonsonun dayanması çok zor görünüyor 🙂

  9. Eğer yarış istanbul gibi bir pistte olsaydı Ferrari ve BMW podyumu kapatır derdim çünkü normali bu olur ama malezya'da bunu söylemek çok zor. Yarın sürpriz bir birinci bile çıkabilir. Aslında ne desek boş. 12 buçuk saat sonra öğreniriz anca.

  10. Aracı biraz daha iyi olsa en azından ilk pit stopa kadar dayanır ama arada tur başına .8 sn gibi fark var bu şartlarda mümkün değil. 2006 istanbul'da Renault ile Ferrari arasında o kadar fazla fark yoktu. Eğer araç az daha iyi olsaydı haklısın.

  11. görkem yılmaz avatarı
    görkem yılmaz

    mclaren ve renault birbirine yakın güçte değil ama pilot faktörüde önemli şimdi.

  12. görkem yılmaz avatarı
    görkem yılmaz

    bana alonso mclarenlerin baskısına dayanır gibi geliyor. 2006 istanbul'u unutamıyorum. m.schumacher'e karşı iyi savunma yapmıştı.

  13. hakan kösk bir alonsocu degilim ama gerçekci konusmak gerekir diye düşünüyorum alonso arkadaki mclarenlerin baskısına dayanamaz.

  14. mehmet özmaldal avatarı
    mehmet özmaldal

    herkese merhaba hiç kimse trulliyi hesaba katmamış zorda olsa bir ihtimal yağmuru da düşünürsek

  15. Ben senin kadar optimist olamıyorum ne yazıkki. BMW taraftarıyım ama McLaren ler BMWlerin bile önünde bitirebilir gerçekçi olalım…

  16. kaan kaanhan avatarı

    napalım olan olmuş arkdaşlar, umarım yağmur yağar pole filan hiçbir avantajı kalmaz :))

  17. hakan köşk avatarı

    arkdaşım sen yarın izlede bak 5 tur mu dayanı 10 turmu yarın maclarenlar bişey edemez önde iki tane bwv fernando gibi tercübeli biri var biraz zor helede heiki ahahahahaahahah

  18. Hakan Köşk biraz fazla uçuyosun gibime geldi =) Alonso bu pistte McLaren lere en fazla 5 tur dayanır

  19. Hakemlerde de pilotlarda da kasıt yok ama yine de pilot hatası. Zaten izleyenler Heidfeld'in 2 araç arasından tehlikeli geçişini hatırlayacaktır. Normal olması gereken bir ceza. Ha bu cezadan sonra yarış daha çok heyecanlanır onu da eklemek lazım. Keşke canlı izleyebilsem iyi ki tekrarı da var.

  20. hakan köşk avatarı

    tamam olurrr alonsooooooooooooo

  21. 🙂 ilk tur sonunda paslaşalım.

  22. hakan köşk avatarı

    yarın alonso kalkışta çok akıllık yapacak arkadaş demiş altında ki arçala zor direnir sen görde bak yarrın alonso kalkışta otomatikmen öndeki ikiyi yutacaktır alonso da tecrübe var lewiste ne vat heiki yarın bişey yapamaz alonsoooooo

  23. hakan köşk avatarı

    alonso kendini yavaş yavaş göstermeye başladı renault gelişim göstermeye başladı inşallah yine zervelere çıkacağız haa bu arda mclerende pilot yok

  24. ali eymen topbas avatarı
    ali eymen topbas

    oh bea adalet yerini buldu :):)

  25. Tartışılacak birşey yok. Ceza verilmesi normal. Sanırım iki McLaren pilotu arkalarında hızlı tur atan araçlar olduğunu düşünemedi ya da takım bu konuda onları uyarmalıydı. Erdal Özyıldırım, sen yazana kadar hiçbir McLaren taraftarı fia=ferarri diye bir tamlama yazmamış, neden ortamı geriyorsun? Geçmişte yaşanan birçok hadisenin McLaren ve Renault taraftarlarında bu izlenimi bıraktığı aşikar (bu tamlamanın asıl sahibi Renault patronudur) ama gene de yazan olmadı. Umarım yarın eğlenceli bir yarış olur yağmur yağsa da yağmasa da.

  26. burada hakem kurulunda kasıt yok bence. mclaren pilotları tecrübesizliğinin kurbanı oldular. bu arada herşeyden ferrariye pay çıkarmak yanlış olur. fia ya (ferrari international aid) diye dalga geçiliyor sonra. dürüstçe söylemek gerekirki; ferrari sıralamalarda hızlıydı, mclaren deki pilotlarda dikkatsizliğin kurbanı oldular.
    yarın güzel çekişmeli bir yarış bekliyorum

  27. şener ve apocan direk katılıyorum.:) Bugun son kez giriyorum siteye yarıstan sonra gorusuruz. kazansakta kaybetsekte:)

  28. aslında schumi zamanında dengeleme olayı gördük bir kaç kez ancak daha sonrasında pekte görmedik. mclaren pilotları yarış çizgisinde bunun savunulacak bir şeyi yok ancak sonucunda böyle tartışmalar çıkacağını bildiğim için ceza verilmesin istemiştim 🙂 arkadaşlar biraz sakin olun ve sakin düşünün. yarın özellikle kuru olursa pist mclarenlerin güzel geçişlerini ve muhtemelen podyumlarını göreceğiz. keyif almaya çalışalım.

  29. Şener  SALİH avatarı
    Şener SALİH

    Valla ben bu sıralama formatını sevmediğimi daha öncede söyledim ben en eski sıralama formatını istiyorum ne bu ya sıralamayı 3e böl son seansta benzin turlarını kaldır 10 dk.ya düşür bunları yapıyorsan trafik olacağınıda bilmelisin madem trafik olacak en eskiye dönelim orada belliydi toplam 12 tur atabiliyordun burda daha fazla tur daha fazla benzin harcanıyor birde benzin tasarrufu diyorlar ;fakat yarış güzel olacak bazı arkadaşların dediği gibi hamiltonu hiç arkalardan kalkış yaparken görmemiştik inşallah görecekler fakat burada pist geçişe müsade ediyor

  30. Fatih Gülmez avatarı
    Fatih Gülmez

    Arkadaşlar bu olayın bir bahanesi yok. Mclaren pilotları kendi kendini yaktı. Bunun arkasında da başka şeyler aramayalım. Yok Ferrari olsaydı yok schumacher olsaydı yok senna olsaydı. FIA nın anlamsız bir dengeleme iç güdüsü var ama bu olayda terazi işlemedi 🙂

  31. niye dile getirdim çünkü sen kurallardan muzdarip olan taraf olmaya alıştık dedin fatih abi, örnek olarak da geçen yarıştaki SC olayını vermişsin, bir tek mclaren zarar görmedi ya bu kuraldan.1 senedir uygulamada.Sen kuralı alıp mclaren mağdur eden kurallar çerçevesine sokmussun.yoksa ne düşündüğünü de biliyorum az cok 🙂 ama emin ol buraya yanlıs aksettirmişsin olayı.Yarın beraber izlersek yarısı daha detaylı konusurz

  32. fomous sen ne yap bak malezyada araç içi kameradan atılan bir turu dikkatlice izle bakalım.

  33. ferrari kimi avatarı

    ben hatırlıyorum olanları ve şunu söylüyorum KURALLAR HERKES İÇİN beğensekte beğenmesekte, anladın mı?

  34. Mclaren F1 CEO'su Martin Whitmarsh hakemlerin kararının ardından yaptığı açıklamada "Hakemlerin kararını kabul ediyoruz ancak her 2 pilotumuzun bu hareketi bilerek yapmadığını eklemek istiyoruz."

    "Bu talihsiz bir olaydı, ne daha fazlası ne de azı… Yarınki yarış için sabırsızlanıyoruz." dedi. Daha bir şey demeye gerek var mı?

  35. fatih küskü avatarı
    fatih küskü

    size birşey anlatmak deveye hendek atlatmakla eş deger gercekten.ya neden sadece bize zararı oldugunda tepki gostereyim ki enes bunları seninle msn de de konusmustuk burada birdaha sormanı luzumsuz goruyorum..sacma bir kural oldugunu ve her turlu haksızlıga neden olabilecegini anlatmıstım bu kdr cabuk unutmadın heralde degil mi sevgili kardeşim?ferrarikimi,bahsettigim seyin senin anlatmıs oldugun massa olayıyla alakası olmadıgını 3 yasında cocuklar bile anlar malesef..massa kirmizi işigi gormemişti ama gecen hafta olan seyle onun bir alakası yok..ayrıca bahsettigin yarısta alonso da benzini bittigi için girmek zorunda kalıp 10 saniye dur kalk cezası almıstı.hatırladın mı?

  36. ferrari kimi avatarı

    fomous, emin olki Mclaren yöneticileri senden daha iyi biliyorlardır yarış çizgisinin neresi olduğunu ve böyle birşey olsaydı şimdiye kadar çoktan itiraz ederlerdi… Mclaren bile bunu kabul etti, daha neyi tartışıyoruz…

  37. MALESEFFFFFF Alattıklarınız ,karşınızdakinin anlamak istediği kadardır ..yarış cizgisini bilmemek ,gördüğünü görmezden gelmekten daha fazla bi cahillik değildir(Bu arada ferrari kimi arkadaşıma isterse kamber açılarından, apex noktaları veya akışkanlar dimamiğinden atmosferik motorların çalışma prensibine kadar geniş bir yelpazede bilgi verebilirim) …Ancak Belli bir paradigmaya takılıp onun etrafında turlamak cehaletten daha vahim bir durumdur… fikirlere her zaman açığım önayrgısız oldukları sürece….

  38. fomous Heidfeld turunu atarken karşısına çıkan ilk Ferrari yarış cizgisindedir.. gülüyorum sadece bu kadar mı olur.

  39. ferrari kimi avatarı

    Ferrari yarış çizgisindeymiş duydunuz mu :)))

  40. famous sen bir git F1 challange felen oyna,yada 99 dan bu yana eski yarısları izle.Yarışta pilotlar hangi çizgiyi kullanıyorlar bir gör sonra gel. Ya da şunu izah et; 90 derecelik açıyla dönülcek 2 viraj öncesi pilotlar o viraja içten girerse nolur?

  41. ferrari kimi avatarı

    Bu SC kuralı yuzünden geçen sene Massa diskalifiye edildi kırmızıda geçti diye, o zaman da kuralları yanlış buluyormuydunuz acaba?

  42. fatih; birincisi o 0.2 saniye ile nick mclarenleri bile geçip 3. oluyordu.Yani mclarenler sadece nicki engellemiş olmadı.Kendilerini geçmesini de engellediler.Ayrıca 0.1 de olsa yaptıkları şey engelleme.Kasti olmasa da engelleme.Dikkatsizlik ihmal ne dersen de.Cezası da normal. SC kuralı geçen seneden beri devrede.Mclaren dubleyi kaçırınca mı değiştirin diyorsun sen? Yarın da aynı SC kuralı ferrariyi yaksa mclarene yarasa nolcak.Sanki birisi kuralı mclaren duble yapamasın diye mi getirdi.

  43. Heidfeld turunu atarken karşısına çıkan ilk Ferrari yarış cizgisindedir ..Görüntüye bakıp bunun olmadığını söylemek için hayal gücü yada etkin bi önyargı gerekir ki böyle olanlar malesef F1 üst yönetiminde söz sahinbi olan zatı muhteremlerdir..
    Heidfelt dediği gici 3. olsa Alonso için ceza gelir miydi Mclarene..
    Rekebetten korkmayın arkadaşlar Dayanıklılıktan korkun …Malum sıcak hava ,nem motorlar..;)))

  44. ferrari kimi avatarı

    yani fomous nickli arkadaşın yazdılarından tek anladığım şuder, daha yarış çizgisini bilmeyen arkadaşlar var aramızda 🙂

  45. zaten ne geliyorsa hep bizim başımıza geliyor geçen hafta double mizi çaldılar buna niye çözüm bulunmuyor kimseden ses çıkmıyor???Niye Avustralya sıralama turlarında Kiminin Kubicayı engellediği yazılıp çizilmiyor illa McLaren olması lazım işin içinde..

  46. fomous arkadasim, Raikkonen dahil tum suruculer yaris cizgisi disindaydi, Sadece Mclaren`ler haric, sen tersten izliyon heralde 🙂

  47. fatih küskü avatarı
    fatih küskü

    arkadasım iyi guzel soyluyorsun da orda alonso en az yarım saniye ondeydi ve hakemlerin tamamen ferrarisi karar verdikleri bir andı..hatta o sıralama seansından sonra renault takımın actıgı dövizleri hatırlıyorsundur umarım..tamamen haksız bir karardı..biz boyle kararların hiç ferrari aleyhine oldugunu gormedik bunu demek istiyoruz..yoksa bu hareketten dolayı ceza almayalım demiyoruz bizi,sadece kendilerine yardım edilmesini isteyen takım fanlarıyla karıstırma.alıstık nasıl olsa kurallardan muzdarip olmaya.gecen hafta da kesin bir 18 puan yerine sacma kural nedeniyle 14 puan aldık.nick 0.2 saniye kaybetti diye 2 pilotun birden 5 sıra geriye dusmesi size adil geliyorsa zaten hiç diyaloga girmeyelim..para cezası da olabilirdi gecen yıl brezilya da olanlar gibi.

  48. Bazı arkadasların aklına takılması tabiki dogaldır.Son sıradaki mclaren aracını 1. ferrari aracı gecemediği için yavaslatılmıstı.F1 in saglam değişmeyen kuralları olmadıgı için bunları yasıyoruz.Her yarısta yeni kural görüyoruz

  49. Tabi canım,başka takımlar tüm kötülüklere karşı yarısıyor bi ferrari kollanıyor.Ne demek ferrari yapsa ceza almazdı.Bu bir pilot hatası açıkca ve ceza da bence uygun.Bundan sonra bu tip hadiselere dikkat eder pilotlar.Yarış çizgisini boş bırakırlar.Videoya dikkat edin herkes yarıs çizgisi dışında mclarenler yarış çizgisinde? Pilotlar hatalıysa cezasını çeker bu kadar basit.Sanki mclareni yarıstan ihraç ettiler de olay mclaren-ferrari-fia muhabbetine geldi

  50. Cesaret derken kastım yanılmıyorsam bu şekil bir ceza ilk oldu. Daha öncede engellemeler olmuştu tabi ama seansın bitmesinden önceydi. Ayrıca bu ceza Ferrari lerede verilirdi kimse mağdur edebiyatı yapmasın.

    Son sözüm ise bir arkadaşımız Hamilton niye ceza yedi demiş. Heidfeld in turunu engelledikten sonra çizgi değiştirmesi yapılanı unutturmuyor ne yazıkki =)

  51. Erdal Özyıldırım avatarı
    Erdal Özyıldırım

    fatih arkadaşım başka bir örnek vereyim 2006 monzada alonso massaya engel olduğu gerekçesiyle aynı ceza verilmişti.bu örneğimede bir şey demezsin umarım.

  52. SEVİNDİM!!! FİA komiserleri beni yanıltmadı yine mclaren aleyhine bir karar daha çıktı ..tamamen birilerinin yaratması ,var mı böyle kural ..Araçların hangiis yarış cizgisinde hangisi dışında belli mi ..Raikkonene bakın durduğu yer BMW geçerken yarış cizgisidir ve Heildfeld FARKLI bir yönden girmiştir viraja…Nerede ceza …Ama zaten Ferrari geçen yarış yeteri kadar mağdur oldu bi de caza olur mu ..İtalyada ki beyler verirler mahkemeye ..Mclaren zaten kazanmış caza alsa ne olur YAZIK…
    Ekranda gördüğüm diğer araçlar bir engel teşkil etmiyor mu ? Sadece mclarenlerden mi oluşuyor bu engelleyenler kümesi….
    2006 monza da alonsonun massayı engelledi diye (aralarında 10m vardı) aldığı ceza bile daha mantıklıydı bu saçmalık karşısında…
    Eğer bi engelleme varsa oradaki 4 araca birden ceza verirsin yoksa hiçbirinr vermessin ..Alonsonun nesini engelleyecen zaten Q3 e kalması mucize..
    Heildfeld desen keza öyle Kubicanın zamanlarına bakın kıyaslayın…

  53. allah ım ne kadar da ilginç mclaren ceza almış.aaaa olacak işmi :S

  54. Fia=Tofaş diyorum anlamıyosunuz:D (Tofaş..Fiat..F.) :)sakaa saka .Güzel yarış olucak.Biz arkadayken daha heyecanlı olur.

  55. güney ateş avatarı

    bmw'lerden biri veya ikisi birden startta trulli'yi geçebilir. eğer öyle olursa ferrari ile en azından ilk turlarda mücadele edebilirler. mcLaren'ler startta kaza yapmaz ve ilk turlarda önlere gelemezlerse yarış onlar için çok kötü olur. gerilerde kaldıkları müddetçe geçen yarıştaki massa ve raikkonen gibi hatalar yapacaklardır.

  56. FIA=Ferrari o kuralı tutturanlar at gözlügü ile f1 seyrediyor o kadar yıl schuminin hezimeti altında ezildiler FIA ferrariyi schumiyi durdurmak için elinden geleni yaptı kural degişiklikleri.FIA 2005 de istedigini yaptı hala FIA=Ferrari diyen varsa allaha havale ediyorum…

  57. emin ol Ferrari yapsaydı almazdı ceza..

  58. Bunda anlasilmicak bisey yok, Hamilton farketti ama biraz gec kaldi, cunku Heidfeld`i engellemis oldu.. Bu hatayi Ferrari`lerde yapsa Safety car da yapsa ayni cezayi alirdi emin olun 🙂

  59. Erdal Özyıldırım avatarı
    Erdal Özyıldırım

    Umutbg arkadaşım,fia=ferrari bilmiyormusun o kuralı bir kaç mclaren taraftarı tutturmuş gidiyor.

  60. Bence trulli nin arkadakileri yavaşlatma özelliği toyota yavaşkendi. Ama şimdi görünüyor ki Toyota da büyük bir gelişim var. Ama BMW lere ne kadar dayanabililecek ya da bmw lere fark atabilecek mi göreceğiz. Ferrariler yarışta sorun yaşamazsalar çok avantajlılar. Massa nın raikkonen den daha hafif olduğunu düşünüyorum. Çünkü o kadar farkı başka türlü atması biraz zor.

  61. Koviyi anladıkta Hamiltonun ne suçu vardı ya :(( Herşeye rağmen durduramıcaksınız!!!

  62. Erdal Özyıldırım avatarı
    Erdal Özyıldırım

    fatih küskü arkadaşım hoş söylüyorsunda şumi monacoda alonsonun hızlı turunu engellediği gerekçesiyle en arka sıraya attılar.şumi başka bir takımdamı yarışıyordu.

  63. ferrari kimi avatarı

    Ha bu arada Alonso nun Hamilton a altındaki araçla direnemeyeceğini üç yaşındaki çoçuğa sorsak oda belir sen merak etme. Benim demek istediğim Alonso elinden geldiğince Hamilton a kıllık yapacaktır…

  64. erhan mclaren e karsı yapılan cesaret degildir.O baska takımlarda gecerli olabilir.Sonucta hakettiler cezayı aldılar.Benim asıl çekindiğim trulli ferrarilerle dğier aracları ayıracak ve buyyuk fark olmasını saglayacak.Onun en buyuk ozelligi sıralamada hızlı yarısta kagnı olması ve yol vermemesi.Alonso nun sorun yaratabilecegi sanmıyorum.Yarın hakkındaki sonuc dusuncemde yagmur yagacak ve Nakajima 1. olucak:)

  65. ferrari kimi avatarı

    Aynı şeyi Ferrari yapsaydı hiç merak etmeyin aynı cezayı alırdı… Ya ben bu yorumları anlayamıyorum, şimdi bu olayla Ferrari nin ne ilgisi var, niye birileri çıkıpta Ferrari yi ortaya atıyor, arkadaşlar lütfen biraz objektif olalım…

  66. fatih küskü avatarı
    fatih küskü

    sonucta dogru karar yapacak bişi yok.aynı seyi ferrari pilotları yapmıs olsaydı yine aynı karar gelir miydi diye düşünmeden edemiyor tabi insan.alonso,lewisle mucadele edecek bir aracta degil sevgili kimici arkadasım ve rahat rahat gecer onu meraklanma sen fazla..bu alonsonun sucu olmayacak tabi,ya da beceriksizligi..

  67. müthiş bir yarış izleyecezzz…

  68. ferrari kimi avatarı

    Alonso iki Mclaren in önünde, bakalım Hamilton ile nasıl bir mücadeleye girecek…

  69. Beklenen bişeydi. McLaren pilotları açıkça hatalıydılar. Bu kararı verenlere cesaretlerinden dolayı tebrik ediyorum…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir