Singapur Gece Yarışı ve Yağmur?

yazar:

kategori:

İlk defa 2008’de düzenlenen tarihin ilk gece yarışı olan Singapur’da şu ana kadar yağmurlu seans izlemedik. Bunun yanında bir çok kez pilotlar yağmurlu olması halinde ışıklandırılmış pist üstünde görüntünün iyi olacağından endişe duyduklarını dile getirdiler.

Yarış öncesinde meteoroloji tahminlerinde Singapur için tüm hafta neredeyse yağmurlu gösteriliyor. Nem oranının % 90’lara ulaştığı Singapur’da önümüzdeki 5 günün yağmurlu ve fırtınalı geçeceği söyleniyor.


Yorumlar

  1. tahsin emre efe, ağzından bal damlıyor 🙂 Öyle olmasını çok isterim.

  2. içimden bir ses bu yarışın schumi'nin yarışı olacağını söylüyor bekleyip göreceğiz.

  3. David Jones avatarı

    arkadaşlar eğer yarışta beklendiği gibi yağmur yağar ve çok olaylı olursa belkide mercedes veya renault gibi takımlar bile galibiyet alabilir

  4. MagicAlonso avatarı

    çok civcivli bir yarış bizleri bekliyor.Yağmurlu ilk gece yarışına hazırlanalım.

  5. yusuf zenbilci avatarı
    yusuf zenbilci

    pilotaj özelliğini akıllı kullananlar kazanır bu yarışı bekleyip görelim:D

  6. bu sene şampiyonada eksik olan tek şey yarım puanlardı zaten… button-alonso-vettel podyumuyla da efsanelere girebilir bu sezon..

  7. o nerden çıktı djarum ben herkesi düzeltmiyorumki 🙂

  8. mp4-25,abdullah çelik sizin yorumunuzu fark etmemiştir:)yoksa size bir yarışın maximum iki saat olduğunu söylerdi,
    2 Yağmur yağsın hatta dolu yağsın ışıklar yetersiz kalsın daha ne istiyoruz,bazen heyecan yok diye sersenişte bulunmuyormuyuz,o halde bütün pilotların hız farkı olmadan eşit şartlarda yarıştığını düşünün ne zevkli olur++hayati tehlike yaşamak istemeyen biraz yvaş gitsin.

  9. kırmızı bayrak çıkar, yarış durur, yağmurun durması beklenir (yarış zaten gece yarışı olduğundan ışıklandırma zaten mevcut saatin kaç olduğunun önemi yok). sabaha kadar beklerler yağmurun durmasını durmazsa sen birincisin derler olur biter
    normalde yağmurlu yarış taraftarı birisiyim ama bu sefer pilotlarının hayatı söz konusu ışıklandırma zaten zar zor yetiyorken yağmurla birlikte düşen görüzş mesafesi çok ciddi kazalara neden olur
    yağmur yağmasın isterse mclaren kazanmasın pilotların sağlığı daha önemli

  10. serdar yakut avatarı

    bu sezon yağmurda çok fazla yarış olmadı ama olan yarışların hepsi de çok zevkliydi.yağmurda button faktörünü gözardı etmemek lazım.

  11. Kadir YILMAZ avatarı

    Her ne kadar gece ve yağmur birarada kulağa hoş gelse de, gerek görüş gerek hız bakımından büyük sorunlar yaratabilecek bir durum, gerçi ben mi yarışıyorum :))
    Redbull yağmurda kötü, kazalar, güvenlik aracı derken çok büyük sürprizler ya da gerçekten hızlı olmayan ama dikkatli olanlar kazanabilir. Tezatlık olmasın ama bence en çokta Vet puan kaybetti, ona olmasında pilotlar 10 puan içerisinde sıralansınlar. Gerçi olan yine ona olur (kendi hatası olsun olmasın)…

  12. bu hiç hoşuma gitmedi.

  13. Yağmur yağarsa Hamilton yine Alonso ya çarpar Weber veya Vettel lider tamamlar yarışı

  14. Alonso ve ferrari bu sene çok puan kaybettiler,sıra diğerlerinde.

  15. tifosi_sercan  avatarı
    tifosi_sercan

    Zaten pist çok tümsekli ve pilotlar kuru havada bile sürekli ufak kontralar veriyor burada.. Bide yağmur yağarsa neler olur kestiremiyorum..
    3 günde fırtınalı yağmur gösteriyor.. Etliye sütlüye karışmadan yarışı tamamlamak ana hedef olmalı bence.. Çoğu pilot ağır darbe görebilir şampiyonluk yolunda….
    Zar zor şampiyonaya ortak oluyoruz, bu sefer geriye düşmeyelim yaa…

  16. Yarış durdurulur hepsi bu olur buda bizi zevksiz bir yarış beklediği anlamına gelir yanlış hatırlamıyorsam 2009 malezyaydı galiba Button yarış durduktan sonra arabanın içinden sevinerek yarış galibiyeti alarak çıkmıştı bundada öyle olur.Ayrıca singapur gibi bir pistde ışıkların altında ışıklar yağmuru görünce iyice körleşecektir buda iyi olmazz

  17. Monza ve Spa'dan sonra tekrar şartları değiştirecek bir yarış olabilir bu eğer yağışlı geçerse.

    Ama pistin ıslak olması halinde görüş ne durumda olacak bu da ayrı bir konu. Yansımalar pilotları nasıl etkiler merak ediyorum.

  18. ne güzel olur aslında

  19. hem gece yarışı hem yamır çok iyi

  20. Gökhan Kamil avatarı
    Gökhan Kamil

    Red Bull'un, pistin üstüne tente çekmesi gerekecek 🙂

  21. Yusuf  Hitay avatarı

    eğer yarış yağmurlu geçerse çok az pilot yarışı tamamlayacaktır, çünkü pistin bir çok bölümünde kuru havada dahi en ufak kaymada bariyerleri öpebiliyorsun.

    şampiyona açısından çok kritik olacaktır, çünkü büyük sürprizler olacaktır.

  22. hem gece yarışı hem yamır çok kötü

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir