"Taraftarlar Kahramanlarının Mücadelesini İzlemek İstiyorlar"

yazar:

kategori:

Bir süreden beri çıkan haberlerde Briatore’nin bir şekilde Formula 1’e tekrar dönmeyi planladığı iddia ediliyor ve çeşitli senaryolar yazılıyor ancak Formula 1’in resmi sitesine konuşan Briatore bu iddiaları yalanladı.

Briatore “Baba olmak çok güzel. Şu anda hayatımın daha öncesinde kalan bölümünden çok rahatım. Hayat çok güzel olabiliyor.” dedi.

Formula 1’e dönüp dönmeyeceğinin sorulması üzerine Briatore “Çok zor. Farklı takımlarla 7 şampiyonluk kazandım. Yaptığım şeyden keyif almak istiyorum. Benim motivasyonum bu yönde ve işe ihtiyacım yok.”

“Şu anda Formula 1’de keyif almazdım. Şu anda yaptığım şeylerden keyif alıyorum. Babayım, kocayım ve yatırımlarıma dikkat ediyorum.” dedi.

Briatore, yarışları televizyondan seydettikçe Formula 1 taraftarlarının daha çok nelere ihtiyaç duyduklarını daha iyi anladığını söyledi.

Briatore “Olağanüstü bir şey olduğu zaman yarışlar hep daha görsel oluyor. Mesela, yağmur başladığında. Olağanüstü bir durum yoksa genelde baştan damalı bayrağa kadar pozisyonlar korunuyor.”

“Padoktaki insanlar çoğu zaman kalabalığı çeken şeyin mühendislerin çalışması değil pilotlar arasındaki pozisyon mücadelesi olduğunu unutuyor. Taraftarlar araçların 600 kişinin çalışmasıyla 200 milyon dolar gibi harcamayla piste inmesiyle ilgilenmiyor. Onlar kahramanlarının birbirleriyle savaşını izlemek istiyorlar.” dedi.

 


Yorumlar

  1. lost boy ne alakası var ne malak adamsın

  2. ferrari yöneticileri de anlasa …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir