Alonso: "Kendimize Güvenmemiz İçin Nedenimiz Var"

yazar:

kategori:

Alonso “Singapur’a henüz yeni geldim ve yarından itibaren çok önemli bir hafta sonu başlayacak. Çok şiddetli fırtına ile karşılandım ancak koşullar hava sıcaklığını pek de serinleştirmemişti.”

“Pist teknik özellikler açısından Monaco’ya çok benziyor. Yavaş ve çok fazla viraja sahip, aynı zamanda çok fazla aerodinamik downforce gerekiyor.”

“Benim yaşadığım sorunları bir kenara bırakarak F10’un Monaco’daki performansına bakarsak bu yarış için kendimize güvenmemiz için bir nedenimiz var.”

“Bunun yanında, takım patronumuz Stefano Domenicali’nin sürekli olarak tekrar ettiği gibi ayaklarımız yere sağlam basmalı, sakin olmalıyız ve yarışa odaklanmalıyız çünkü rakiplerimiz çok güçlü ve aynı şekilde kararlılar.” dedi.

 


Yorumlar

  1. he pardon doğru mclaren……..
    ben ferrariye f10 güvenıyorum yapılan guncellemelere.

  2. David Jones avatarı

    Ben Ferrariciyim özelliklede Alonzo'cuyum. Fakat bu seneki bütün yağmurlu yarışları Mcleren pilotları kazandı.Bence mcleren takımı bir adım önde olacak diğer takımlara göre.Tabii genede herşey olabilir.

  3. David Jones avatarı

    Alonzo şampiyona lideriyle puan farkını en kötü ihtimalle koruması lazım.
    Bu yarış gerçekten karambole olacak.
    Öncelikli hedef yarış dışı kalmamak.

  4. David Jones avatarı

    beklendiği gibi yağmur olursa büyük ihtimalle yarışı bitiren puan alacaktır
    hiç beklemediğimiz bir takım da galibiyeti alabilir

  5. Zübeyir ÖZCAN avatarı
    Zübeyir ÖZCAN

    McLaren demek istedin herhalde

  6. zübeyir senin mallarenin performansını da görelim bu haftasonu.

  7. Zübeyir ÖZCAN avatarı
    Zübeyir ÖZCAN

    demekki piquet yeniden yarışacak
    birde deniyoruki eziq reno ile 2 podyum güldürmeyin

  8. Zübeyir ÖZCAN avatarı
    Zübeyir ÖZCAN

    demekki piquet yeniden yarışacak
    birde deniyoruki **** reno ile 2 podyum güldürmeyin

  9. bu pistte herzaman alonsoya cok güvendm inş şansızlık yaşamayız bende galibiyete odaklandım ama en kötü podyum inş. alonso baskı altında pistteki herkesten daha ii yarışıyor. eğer sıngapuru kazanırsak herşey yoluna girecektir.

  10. tümseklerin düzeltilmesine bende üzülmüştüm:)) alonso nun performansına güvenim tam ama yağmur ihtimalinin yüksek olması hiç hoşuma gitmedi. çünkü şansın devreye girdiği durumlarda genelde bu sene kaybettik.

  11. İnş **** renault ile aldığı sonucu burdada alırda şampiyonada bende varım der yoksa zor

  12. pist değişikliğe uğramasaydı favorim açık ara Alonsoydu. Fakat tümseklerin düzeltilip kerblerin yüksekliğinin azaltılması bize dezavantaj getirecek. Alonso Renault ile 2008 ve 2009 da aracı kendi pilotajıyla ön sıralara taşımıştı. Bir çok pistte sürünen araçlarla hep rekabetçi oldu burada. Bu durumu etkileyen koşullardan olduğuna inandığım tümsekler ve yüksek kerblerin düzeltimesine ben üzüldüm bu yüzden 🙂

  13. yusuf zenbilci avatarı
    yusuf zenbilci

    senn burdaki pilotajına güveniyorum alonso 2 yarışta eziq reno ile 2 podyum yaptın 3 ü bekliyoruz:D

  14. Red Bull'un arkasında Kubica'yı geçersiniz bu sefer ama daha fazlası olmaz bence.F10 güçlü bir araç ama RB6 bir adım önde gibi.Red Bull'a en yakın araç olacaklarına inanıyorum ama orası ayrı.

  15. Zaten Alonsonun baskı altında aracı ne kadar daha iyi sürdüğünü bilyoruz bizim için çok iyi bir hafta sonu diliyorum umarım öle olacak.

  16. burak bocek avatarı

    Haydi Ferrari haydi Alonso yeni bir zafer getirin eve inşallah.Evimizdeki zaferden sonra yeni bir galibiyet biz tifosileri çıldırtacaktır.Tabi bazı arkadaşlarda sinirden çıldırabilir.Favori şu veya bu şans ve perfonmans birleşir hata yapamzsak en azından podyumda oluruz diye tahmin ediyorum.Tabi hava şartlarıda etkili olucaktır.Bu sene yağmurda hep kaybettik.Takım Monza zaferi ile çok motive ve Alonso kazansın diye tüm gücünü vericektir.Umarım bu sırada kaynak aktarımında geç kalınmaz.Her neyse son derece stresli yarışlara çıkıldığı şu dönemlerde büyük bir rahatlama olucaktır zafer

  17. tifosi_sercan  avatarı
    tifosi_sercan

    Galibiyet mücadelesi verebileceğimize inanıyorum fakat karambol bir yarış olacak büyük ihtimalle.. Umarım avantajlı çıkarız…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir