Briatore: "Schumacher Dönerek Büyük Hata Yaptı"

yazar:

kategori:

Briatore “Michael, anlaşmayı imzalama sırasında bunun iyi bir karar olduğunu düşündü ancak ilk ciddi testlerin ardından bunun büyük bir hata olduğunun farkına vardı.”

“O noktada genç sürücülerin inanılmaz seviyede hızlı ve motive olduklarını anladı.”

“Michael, 41 yaşındayken Nico ve diğer sürücülerle artık başedemez.” dedi.

Briatore, 1994 ve 1995 senelerinde Benetton’da Schumacher’le 2 şampiyonluk kazanmıştı.


Yorumlar

  1. Ben ortada hata mata göremiyorum. Gönül isterdi ki gelir gelmez eski günlerdeki gibi ortalığı kasıp kavursun; ama kendisi de demişti "Hayat başarıyı garanti etmez."
    Onu tekrardan F1'de görmek başlı başına bir mutlulukken üstüne 2011'de iyi bir başarı sağlarsa bu da işin kreması olur.

  2. bende schuminin döndükten sonra pişman olduğunu düşünüyorum. yakın bir zamanda motosikletle görülmesinin de bunun bir işareti olduğuna neredeyse eminim. 2011 de de bu durumda olursa, malesef rezil olarak bırakacak Formula 1 i. Ben seneye daha rekabetçi olmasını istiyorum. Hatta Kimi de dönerse, Kimi-Alonso-Schumacher-Hamilton şampiyonluk mücadelesi benim ütopyam diyebilirim. Hele bir de Alonso kazanırsa benim için efsanevi bir sezon olur.

  3. Micha3L Schum4cheR avatarı
    Micha3L Schum4cheR

    Bunu 2011 yılında goricez britore bunu solediyse yasi ilerledigi icin soledi ama altına iyi bir arac veripde yine aynı durumda olursa o zaman hak verebilirim.

  4. F1 başka motorsporlarına benzemiyor pilotların hepsi iyi dünyada çapındaki 20-25 adamdan bahsediyoruz.Araba kötüyse bunu pilot kapatamaz 20 sene önce daha basit mekanik araçlarda olurdu o durum. Hızlı pilot demek takım arkadaşından 0.2-0.3sn hızlı olan pilot demek kısaca 1-1.5sn fark oluşturmak günümüzde mevcut arabalarla imkansız.

  5. Cesaret etmesi yeter, kim ne derse desin laflar boş. Ortada bir hata yok dönmesi kalbimizdeki yerini dahada güçlendirdi biz fanlarında olay biter.

  6. briatore ismini boşverin, adam haklı

  7. FAster Inside avatarı
    FAster Inside

    adam haklı bu saatten sonra işi çok zor shuminin, iyi bi araçla button da barichello da kafaya oynuyor diye düşünülebilir ama her sene iyi aracı kim garanti edebilir….

  8. Kalpazan tabiki Schumacher tekrar şampiyon olmak istiyor.Mercedes kazanan bir takım olursa bunu takım arkadaşına bırakmayacağını herkes biliyor. Ki kazanan Mercedes takımını yaratma konusundaki en iyi takım çalışanlarından biri olacak. Schumacher şampiyon olmak için Mercedes'e geldi. Mercedes ise kazanan bir araba yapabilmek için Schumacher'i takıma kattı.İkisininde özünde istekleri aynı…

  9. Bakın arkadaşlar schumacherci biri olarak söylüyorum.schumacherin misyonu asla mercedes aracını geliştirmek olamaz.zaten schumacher bunun için geri dönmezdi.bunu ben reddediyorum.schumacher bu kadar küçük düşünen bir insan değil.tabii ki de şampiyonluk için geri döndü.yoksa(halk dilinde desek) rosbergi sampiyon etmek schumacher felesefesine aykırı.ben schumacherin zinde olduğuna inanıyorum.ama bunu anlamanın en iyi yolu zaman zaman zaman

  10. yusuf zenbilci avatarı
    yusuf zenbilci

    bencede yanlış etti schumaher 41 yaşında geri dönerek kariyerine zarar verdi bence 2006 da en azından alonso ile şampıyonluk mücadelesi veren bi pilot ve 7 dünya şampıyonu olmuş bi pilot olarak görülüodu ama şimdi…

  11. Kalpazan doğru diyosunda ağır olmuş sanki biraz :).Briatore'yi dikkate alıp can sıkmaya gerek olmadığını düşünüyorum.Schumacher'in misyonu emrah p'nin açıkladığı gibidir ki bunu takım da söylemişti bildiğim kadarıyla.

  12. Briatore=PİSLİK

  13. adam doğru söylüyor kabul etsenizde etmesenizde şumi eski şumi değil.kardeşim yaş 41, f1 de en önemli faktörlerden biride reflekslerdir.ben seneyede çok şey beklemiyorum.

  14. Briatore kadar boş bir adam görmedim atıldı hala onun bunun hakkında yorum yapıyor. Schumacher'in dönmesindeki ilk sebeb yarışmak istemesi veya Mercedes'in iyi bir sürücüye ihtiyaç duyması değil.Yoksa elince Nick vardı ve bir çok genç hızlı alternatif. Schumacher'i geri döndüren Mercedes onu hızlı olduğu için değil araç geliştirme konusundaki gelmiş geçmiş en iyi sürücülerden biri olduğu için takıma kattı.Test yasakları yüzünden bunun meyvesini bu sezon yiyemediler fakat seneye gridin en rakabetçi araçlarından biri olarak göreceğiz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir