Kubica: "Baskı Olmaması Bir Avantaj Sağlamıyor"

yazar:

kategori:

Sezonun geride kalan 5 yarışında Kubica’nın öndeki takımda yer alan sürücülere en yakın rakip olması bekleniyor ancak Kubica, ön bölümdeki sürücülerin sorun yaşayacağını sanmıyor.

Kubica “Önümdeki sürücünün şampiyonluğu düşündüğünü bilerek daha fazla risk alır mıyım?”

“Dürüst olmak gerekirse onun şampiyonluğunu düşündüğünü sanmıyorum çünkü eğer o 5. sıradaysa ilk sırada olanlardan daha fazla puan kaybediyordur.”

“Her iki yönde ilerleyebilir. Her yarışın kendine has hikayesi oluyor ve önümüzdeki yarışlarda nerede olacağımızı görmemiz lazım. Eğer şansım olursa önümüzdekilerden maksimumu çıkarmaya çalışacağız.” dedi.

Kubica’nın bu hafta sonu cadde pisti olan Singapur’da güçlü olması bekleniyor ancak Kubica o kadar iyimser değil.

Kubica “Yarış kazanabileceğimizi düşünmüyorum ancak göreceğiz. Gerçekçi hedefler koymalıyız ve hafta sonuna paketten maksimumu çıkarma hedefiyle girmeliyiz.”

“Son 5 yarışta Ferrari, Mclaren ve Red Bull’larla mücadele etmek zor olacak çünkü onların gelişimleri büyük hızla devam ediyor çünkü şampiyon olmak istiyorlar.”

“Onların geride kalanlardan uzaklaşacaklarını düşünüyorum çünkü şu anda şampiyonluk mücadelesinde yakın mücadele eden 3 takım onlar.” dedi.


Yorumlar

  1. r.kubika senden burada podyum bekliyorum çünkü sen önde olursan şampiyonluk yarışı daha zevkli olur

  2. serdar yakut avatarı

    normal şartlar altında kimsenin sorun yaşamadığı hiç bir yağmur tanesinin piste düşmediği yarı ütopik dünyada hiç bir renault pilotunun podyuma dahi çıkamayacağını düşünüyorum

  3. Fazla iyimser olabilirim ama en azından bukadar çabanın karşılığı bir yarış galibiyeti ile daha güzel şekillene blir.Monoco da da böyle bir açıklama yapmıştı sonucunu ördük ben şahsn galibiyeteen yakın yer olduğumuz pist olarak düşünüyorum singapuru bakalım neler olacak hele birde yağmur olursa burda hrt bile kazana bilir

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir