Red Bull: "Asıl Tehdit Ferrari"

yazar:

kategori:

Sezonun büyük bölümünde şampiyonluk mücadelesi Red Bull ve Mclaren arasında geçse de, Ferrari son yarışlarda atağa kalkmasıyla Red Bull’u endişelendirmeye başladı.

Takım Patronu Christian Horner “Şu anda dürüst olmak gerekirse en büyük tehdit olarak Ferrari’yi görüyorum. Hızlı bir araca sahipler ve sezonun yarısından beri bize en yakın olan isimler.”

“Sezonun ortasında Valencia ve Silverstone’da bazı şanssız anları oldu ancak Hockenheim’da hızlılardı ve Budapeşte’de bize en yakın isimlerdi. Spa da istedikleri gibi gitmedi ancak Monza’da tekrar hızlı oldular bu yüzden Ferrari en büyük rakip olarak görünüyor.”

“Ancak biz kendi performasımıza odaklandık. Onların ne yaptığını kontrol edemeyiz, sadece diğerlerinin yaptıkları üstünde konuşarak enerji harcarız. Biz kendimize odaklanmakz orundayız.” dedi.

Horner, Ferrari’nin Alonso’yu açık şekilde desteklediği düşüncelerine rağmen kendi pilotlarına yaklaşımlarında bir değişiklik yapmayacaklarını söyledi.

Horner “Onlar biraz farklı bir oyun oynuyorlar. Ancak bizim herkesi yenmemiz lazım. Bir sürücüdense her iki sürücümüzün şampiyonluk mücadelesinde olmasını isterim ve mümkün olduğu kadar adil bir şekilde her iki sürücümüzü desteklemeye devam edeceğiz.” dedi.


Yorumlar

  1. Herkes topu birbirine atıyor. Strateji.

  2. serdar yakut avatarı

    ne olursa olsun mclareni göz ardı etmemek lazım diye düşünüyorum.

  3. Micha3L Schum4cheR avatarı
    Micha3L Schum4cheR

    Bu Habere Şampanya patlatırdım ama Horner genel istatislik yaparak bu kanıya vardı, ama Mclaren Geliyorum diyor bunu hissediyorum ?… Eğerki Mclaren in planları tutmassa ve ferrari hızlı virajlı pistlerde rekabetci konumda olursa o zaman hornerin soledigine katılırım.Genel olarak değerlendirme yapacak olursak her yarı…sda şans en büyük faktör gelir arkadan birisi sizin yarısınızı mahvedebilir öyle bir sporda kumar oynuyoruz ki saniyenin 1000-1 kadar önemli olan bir zaman içersindeyiz.O yüzden neler olacagini kimse bilemez istikrarlı olan ve az hata yapan alır şampiyonluğu Buttonın sölediği gibi

  4. Ortamı güzel kızıştırıyor epeydir sessizdi. Ama Martin yemez bunları.

  5. FAster Inside avatarı
    FAster Inside

    mclaren i rakip olarak görmemiş, vardır bi bildiği…

  6. FAster Inside avatarı
    FAster Inside

    mclaren i rakip olarak görmemiş, vardır bi bildiği…

  7. Umarım haklı olur.

  8. Adam yüzde 50 haklı beyler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir