Schumacher, Singapur'da İlk Gününde Çok Eğlendi

yazar:

kategori:

Günü 10. sırada tamamlayan Schumacher, ilk defa yarışacağı Singapur’da 2. seansta 31 tur attı ve günün en çok tur atan isimlerinden birisiydi.

Schumacher “Bugün, karanlık olsa bile bu pistte sürüşten çok keyif aldım. İlk defa Singapur’da sürüyorum ve nasıl olacağını merak ediyordum. Sevdiğimi söyleyebilirim.”

“Pistin çok tümsekli olduğunu duymuştum ancak söyledikleri kadar yoktu, biraz ilk sektörde vardı. Pistin geride kalan bölümü oldukça iyi ve heyecanlı.”

“Bu sabah, aslında akşamın ilk saatlerinde koşullar karışıktı ve biz o bölümde oldukça iyi göründük ancak 2. seansta çok fazla zorlandık. Bakalım yarın neler yapacağız.” dedi.

Nico Rosberg “2. seans iyiydi ancak ilk seansta çok şey öğrenemedik. Pist seansın sonuna doğru çok gelişti, böylece bir kaç şey daha öğrenebildik ve ayarlarda iyi değişiklikler yaptık.”

“Uzun sürüşlerimiz iyi görünüyor ancak asıl sorun yumuşak lastiklerden beklediğimiz yol tutuşunu elde edemememiz. Bu yüzden gece bir şeyler yapmalıyız.”

“Genel olarak hafta sonuna iyi bir başlangıç yaptık.” dedi.


Yorumlar

  1. Vallahi en çok tur atan isimdi ama ne olacak bugün göreceğiz. Schumiyi 1. derecede görmek güzeldi antrenmanda olsa.. Ama ona da Webber izin vermedi 😀

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir