Alonso: "Schumacher Bir Efsane"

yazar:

kategori:

2006 yılında Schumacher ile giriştiği şampiyonluk mücadelesinden gülerek ayrılan Alonso “Sadece şunu söyleyebilirim: Michael bir efsane, o Ferrari ile 5 şampiyonluk kazandı ve ben henüz Ferrari ile kazanamadım.”

“Kimseye bir şey kanıtlamak zorunda değil ve gelecek sene daha hızlı olacaktır.” dedi.

Özellikle son haftalarda Schumacher’in sezon sonunda Formula 1’e bir kez daha elveda diyeceği söylentileri hız kazanmıştı ancak dün Schumacher yaptığı açıklamada böyle bir şey düşünmediğini söyledi.

Ancak New York Times’ın muhabiri Brad Spurgeon bu açıklama karşısında ikna olmadı ve Schumacher’in Mercedes’te yönetimde kalarak devam edebileceğini iddia etti.

Bild gazetesi de Schumacher’in yarışları bıraktığı zaman F1’de başka bir rolde kalmaya devam edeceğini iddia etti.


Yorumlar

  1. Schumi, F1'de kalmalı. En büyük seyirci kitlesine sahip F1 pilotu. Baskıya dayanamayıp zorla bırakmıştı, tekrar aynı hatayı yapmayacaktır.

    Ayrıca; 1,50 lik turda takım arkadaşından ortalama 0.15 saniye yavaş diye birine "bırak" diyemezsiniz. Biraz zamana ihtiyacı var. Tamamen farklı kurallar, farklı otomobiller.. Otomobili bile tarzına uygun tasarlanmamış. Seneye daha iyi olacağını göreceksiniz.

  2. Unutulmaz 2006 yılında Alonso'ya sormuşlardı Schumacher hakkında ne düşünüyorsunuz diye.Fernando'nun cevabı şu olmuştu''Daha iyisi yapılana kadar en iyisi Schumacher.''Seni sevmesemde sözünün arkasanında durmanı seviyorum:)

  3. Daha yasliya her zaman saygi saymak lazim.

  4. İnsanlar illa ki istiyor Alonso laf soksun,kendini haklı çıkkartsın,f1'in kötü çocuğu olma yüzdesini yükseltsin.Ama yapmıyor işte şimdi kalkıp da ''where is schumacher'' pankartı açtırmıyor !

  5. 2006 da neredeydin takımının "Who is Şumi" pankartı açarken …

  6. Nebuchadnezzar  avatarı
    Nebuchadnezzar

    nuurr, mükemmel bir yorum.Harfiyen aynısını yazacaktım ama gerek kalmadı.Ağzına sağlık.Eline sağlık.

    Umutbg saygılar.

  7. kendini bilmez saçma yorumlardan sonra gerçekçi bir yaklaşım olmuş.

  8. Schumacherciler her fırsatta Alonso'ya laf atsalarda,Schumi döndüğünden beri Alonso onun bir efsane olduğunu söyleyip duruyor.Tabi diğer pilotların söylediklerinide hatırlamakta fayda var..

  9. Desteği için Alonso'ya teşekkür ediyoruz o zaman.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir