Red Bull, Savaşın Son Yarışa Kadar Devam Etmesini Bekliyor

yazar:

kategori:

Şu ana kadar 5 şampiyonluk adayından hiçbirisi rahatlayabileceği puan farkı açamadı ve yarışlarda olan talihsizlikler ve kazalar bir anda durumu tam tersine çevirebiliyor.

Horner “Tüm iniş ve çıkışlarda mücadelenin Abu Dhabi’ye kadar gitmesi neredeyse kaçınılmaz.”

“Samimi olmak gerekirse ben son yarışa kalmasını istemem ve umarım bizden birisi o yarıştan önce şampiyonluğu kazanır. Ancak mücadelenin içerisinde yer alan pilotların kalitesi ve mücadelesiyle savaş son yarışa kadar gidecek gibi görünüyor.” dedi.

Önümüzdeki yarışlarda, özellikle Japonya, Kore ve Abu Dhabi’de REd Bull’un favori olacağı düşünülüyor ancak Horner boş hayallere kapılmayacaklarını söylüyor.

Horner “Bu sene F1’deki gelişim çok hızlı ve şu anda geçen seneye göre 2 sn daha hızlıyız. Bu yüzden şu an ile son yarış arasında en etkili gelişimi sağlayan kazanacak.”

“Singapur’a işe yarayan bazı iyi parçalar getirdik ve geride kalan son 4 yarışta da bu açıdan zorlayacağız. Bunların bazılarını daha önce kazanmış olmamız yine kazanacağımızı garanti etmiyor.” dedi.


Yorumlar

  1. Ferrari çok terletecek Red Bull'u ona eminim.Webber şampiyon olmak için biraz daha zorlamalı artık.Alonso bayaa güçlü geliyor çünkü.Vettel'in Hamilton'u geride bırakmasını da can-ı gönülden isterim.Aptal hatalar olmadıkça RBR-Renault zaten takımlar şampiyonu olur.

  2. gökhan aydın avatarı
    gökhan aydın

    horner temkinli konuşmuş açık ara diyordu bir zamanlar..

    pistte söz söyleyenlere teşekkürler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir