Vettel: "Hangimiz Daha İyi Göreceğiz"

yazar:

kategori:

Red Bull’un en yakın rakibinden 11 puan önde lider durumda olan Avustralyalı sürücüsü Mark Webber 1 numara statüsünü istese de Red Bull buna sıcak bakmıyor.

Takımın Alman sürücüsü Sebastian Vettel ise 21 puan geride ancak son 2 yarışta takım arkadaşının önünde yer almayı başardı ve henüz mücadeleyi bırakmış değil.

Singapur’dan ayrılırken konuşan Vettel “Sürücüler şampiyonası hâlâ açık. Kimin daha iyi olduğunu Abu Dhabi’de anlayacağız.” dedi.

Almanya’nın Die Welt gazetesine göre ise Vettel ve Webber önümüzdeki yarışlara “profesyonel yaklaşma” konusunda anlaşma yaptılar.


Yorumlar

  1. FAster Inside avatarı
    FAster Inside

    Webber in senden çok daha zeki ve iy olduğunun herkez farkında

  2. efendimayin  avatarı

    Vettel webberden çok daha iyi bir sürücü bu sene istisna oldu son yarışta gördük ikisinin sınıfları ayrı. Bundan sonraki yarışlarda vettel webberi geçirtmez ama yine ters bir şeyler olmazsa tabii. Birde güçlenen ferrari ile webber çok puan kaybedebilir.

  3. Vettel'in kendine güveni açısından bunu yapmamak en doğrusu zaten.Şampiyonayı Webber önde tamamlar bence.Alonso'nun bu harika yükselişi bir yerde patlak verecekmiş gibime geliyor.

  4. ferrari bu kadar güçlenmişken alonso webber ve vettele pabuç bırakmaz bence.tabi şayet rbr geliştirme yapamazsa.mclarende öyle.ferrari şu an en güçlü araba konumunda zira.

  5. Nebuchadnezzar  avatarı
    Nebuchadnezzar

    Sinan Bozok,

    Sarı saçlı Filiz Akın,yakışıklı jön Ayhan Işık'a koşarken!!
    Onlar siyah beyazdı ama neyse.

  6. Geri kalan pistlerde Vettel daha avantajlı gibi görünüyor, ama hiç bellide olmaz yani.

  7. Webber kollarını açmış Vettel ona doğru koşuyor.
    anlaşma yapmışlar ya 😛

  8. Yusuf  Hitay avatarı

    bu fotoğrafı çok aradınız mı merak ediyorum 😀

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir