Haug: "Zor Sezon, Mercedes'i Huysuzlaştırıyor"

yazar:

kategori:

Express’e konuşan Haug: “2011’de ileri yönde bir adım atacağız. Bu yüzden mümkün olan en iyi elemanlara sahip olmamız gerek, yani bazı yeni kişiler dahil olabilir.”

Söylentiler Ross Brawn’ın veya Michael Schumacher’in takımdan ayrılacağı yönündeydi ama Haug, daha önceden de söylediği gibi bu ikilinin hiç bir yere gitmediğini yineledi.

Haug: “2011’de pilotlarımız Michael ve Nico Rosberg’dir.”

“Ve Ross ile takımına güveniyoruz.”

“Zaferin nasıl bir his olduğunu da biliyoruz. Bu yüzden belki de bazen biraz huysuz olabiliyoruz.”

Yeni elemanlar almanın da olabileceğini söylemesine rağmen Haug, Adrian Newey gibi isimleri takıma katacak kadar büyük bütçeler düşünmediklerini belirtti.

Haug: “Elbette F1’e 10 milyon avro daha yatırabiliriz ama bunu yapmak istemiyoruz”


Yorumlar

  1. Eray Parlak avatarı

    @ thrillercd thrillercd

    ross brawn gibi taktik dehası birinin mercedesi geliştirememesi, rekebetçi yapamaması belkide maddi kısıtlama çok fazladır. doğru söylüyorsun.

  2. Seneye şampiyonluk gelmezse sadece motor üreticisi olabilir yada Renault gibi birşey olabilir. Haug hisselerin bir kısmını alabilir.

  3. Mercedes başarılı olmak için yeterli background'a, yeterli yöneticilere ve yeterli pilotlara sahip. Eğer dahasını almak istiyorlarsa, biraz daha tanınmamış ancak yine işini yapan elemanları seçsinler. Atıyorum Renault'un şef yarış mühendisi Alan Permane, Renault'un ikinci adamı Bob Bell gibi. Ama bu isimleri Genii Capital'in gözden çıkaracağını da sanmıyorum.

  4. 10 milyonun hesabını yapan takım nasıl şampiyonluğu hedefler anlamak güç.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir