Renault, Petrov'la Devam Etmeye Çok Yakın

yazar:

kategori:

Almanya’da çıkan haberlere göre Renault, Adrian Sutil, Nick Heidfeld ve Timo Glock ile görüşmeleri sonlandırdı ve Petrov ile devam edecek.

Finlandiya’nın Turun Sanomat gazetesi de Kimi Raikkonen’in asla şampiyonluk bir araç olmaması halinde Formula 1’e dönüşle ilgilenmediğini söyledi.

Geçtiğimiz haftaların en önemli konularından birisi şüphesiz Kimi Raikkonen ve Renault söylentileriydi ancak Turun Sanomat’a göre bu iddialar, Petrov ve sponsorları üzerindeki baskıyı arttırmak için ortaya atıldı.

Singapur’da konuşan Petrov “Endişeli değilim. Neden endişeleneyim? Onlar (Renault ile adı geçenler) endişelensin. Ben işimi yapmaya devam edeceğim ve her şey iyi görünüyor.” dedi.

 


Yorumlar

  1. nedeni maddiyat.yayın haklarındaki paralarını erken almak istemişti renault bu sene raikkoneni istemesi bence reklam amaçlıydı yada petrovun performansını artırmaya yönelikti raikkoneni alamayacağı zaten belli raikkonenin isteklerini yerine getiremezdi.

  2. reno şu an kim olduğunu bilmediğimiz ne yapacağı belli olmayan bir yatırım şirketinin elinde. daha dün reno bırakacak deniyordu şimdi ortalarda biryerde takılıyorlar. kimi veya birbaşka üst düzey pilot ne için gelir renoya para için gelir. birde çok para vermenin arkasından takım bu kadar para verdik pilota asılalım şu işe der. toyota kimiyi ikna etseydi halen f1 deydi. hülas reno kimiyi alamaz.

  3. Enes Demircioglu avatarı
    Enes Demircioglu

    Kimi …

    Formula 1'i sevdiren adam…

    NürburgRing'deki son tur faciasından sonra oturup 1 saat ağladığımı bilirim.. :/

    Renault,RedBull veya başka bir takım…Tofaş bile olur..

    'RAI' yazısını klasmanda görmek istiyorum sadece ..

  4. yusuf zenbilci avatarı
    yusuf zenbilci

    k.b yıın ama herkesten bi sn hııszlıı araç wbber bile şşampııyonluğğa oynuyo ne anladıık o zaman büyük pilot olmayıı ne işşe yarar büyük pilot o zaman raııkkonen gelip kubicanıın yaptıığğıınıı yapmalıı yapmııyosa takıımda işşi yok wrc i onun için

  5. Petrov geleceği olan bir pilot bence değerlendirilmeli.Raikkonen'e gelince Red Bull'a çok yakışır Tolga'nın da dediği gibi.

  6. Nebuchadnezzar  avatarı
    Nebuchadnezzar

    Herkül Petrov iyi cevap vermiş.''reno ile adı geçenler endişelensin''
    Şimdi raikkonene çok para verip de sezon ortasında motive olamama gibi sorunlar çıkabilir.Para boşa gidebilir.Raikkonen en iyi aracı istiyor.Herkesten birkaç saniye hızlı olan aracı verecen birde kesenin ağzını açacan işte o zaman gelir.

  7. kimi dönmesinde ne olursa olsun…gelecek ve kabusunuz olacak.

  8. Hem Renault için hem de Petrov için en iyisinin bu olduğunu düşünüyorum. Umarım gerçeğe yansır bu haber.

  9. Nebuchadnezzar  avatarı
    Nebuchadnezzar

    sayın Çelik, sabahtan beri uğraşıyorum.Sevindim sorunun giderilmesine.Sağolun.

  10. Nebuchadnezzar  avatarı
    Nebuchadnezzar

    Reno kapısı da kapanırsa Nascara devam edecek herhalde.Webber bu performansla 1 yıl daha gidebilir.

  11. sanırım ufak bir sorun varmış ancak şu saat itibariyle hiçbir sorun olmaması aksine eskisine oranla çok daha iyi olması gerekiyor 🙂

  12. Nebuchadnezzar  avatarı
    Nebuchadnezzar

    sorun mu var sitede

  13. Tolga Soydan avatarı

    Kimi Redbulla dönecek.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir