Kobayashi, Evindeki İlk Yarış Öncesinde Heyecanlı

yazar:

kategori:

Geçen sene Toyota ile Cuma antrenmanına çıkmış olsa da, Cumartesi sıralamada kaza geçiren Timo Glock’un yarışamayacağının açıklanmasına rağmen Suzuka’da Pazar günü piste çıkamamıştı. Japon pilot şimdi ilk yarışını bekliyor.

Kobayashi: “Singapur’da iyi bir sıralama sonucunun ardından elbette (yarış dışı kalmak) benim için bir hayal kırıklığı oldu. Umuyorum Suzuka’da hem Cumartesi hem de Pazar günü mutlu olmak için nedenlerimiz olur. Hepimiz bu pistin aracımıza çok uyduğunu düşünüyoruz”

“Bir Formula 1 pilotu olarak Japonya’ya dönmek benim için çok anlamlı. Cuma antrenman seanslarında Toyota’da Timo Glock’un yerine geçtiğimde bu hissi tattım. O kısa süreliydi ama bu seneki yarışta birçok taraftar orada olacak. İkinci ve üçüncü virajlar arasında bir ‘Kamui Kobayashi’ taraftarları virajı var. 2000’den fazla koltuk bulunuyor ve çok uzun süre önceden biletler tükenmişti. Arkadaşlarım için de bilet satın alabildim ve umarım keyif alacaklar.”


Yorumlar

  1. Enes Demircioglu avatarı
    Enes Demircioglu

    Kamui Kobayashi…

    Ilk duyduğumda aklıma F1'Deki diğer Japonlar Ide&Sato yani parantez içinde "bay kaza" pilotlar geldi ve Eyvah! yine mi bir Japon? dedim..

    Ama utandım…Gerçekten Kobayashi'yi cok yetenekli görüyorum ..Umarum başarılı olur.

  2. Kamui bu sene çok şanssızdı.Umarım seneye Japonya'ya ilk 6dan düşmeyen bir pilot olarak gelir

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir