Fransa'da Loeb İlk İki Etabın Sonunda Lider !

yazar:

kategori:

Gece yağmur yağdığı için Hohlandsbourg ve Firstplan etaplarında koşulların nemli ve kaygan olması sürücüler için işleri daha da aldatıcı hale getirdi.

Pirelli’nin Fransa Rallisi için getirdiği sert lastiklerden şikayetçi olan pilotların tamamı günün ilk iki etabında yumuşak lastiği kullandılar.

Günün ilk etabında en yakın rakibi Sebastien Ogier ‘den 3.9 saniye daha hızlı olan Sebastien Loeb 2. etabın sonunda da liderliğin sürdürüyor.

İlk etabın sonunda kendisine 3. sırada yer bulan Dani Sordo ise 2. etabın sonunda yerini Petter Solberg’e kaptırdı, İspanyol pilot ralliye liderin 9.6 saniye gerisinde 4. sırada devam ediyor.

Ford Takımı sürücüleri Jari-Matti Latvala ve Mikko Hirvonen ise ralliye 5. ve 6. sıradan devam ediyor.

Eski Dünya Şampiyonu Kimi Raikkonen ise vatandaşı Mikko Hirvonen’in 14.4 saniye arkasında 7. sırada mücadeleye devam ediyor.

 1. Sebastien Loeb Citroen 13.38,3
 2. Sebastien Ogier Citroen 7.3
 3. Petter Solberg Citroen 8.3
 4. Dani Sordo Citroen 9.6
 5. Jari-Matti Latvala Ford, 18.1
 6. Mikko Hirvonen, Ford, 29.2
 7. Kimi Raikkonen Citroen 43.6
 8. Federico Villagra Ford +1.12,3
 9. Ken Block Ford +1.12,8


Yorumlar

  1. [Räikkönen]Enes Demircioglu avatarı
    [Räikkönen]Enes Demircioglu

    :):) Hoşbulduk..

    Çok iddaa'lı değilimdir..Büyük bi Raikkonen hayranı olduğum doğru,son tur facialarından veya kazalarından sonra oturup ağladığımı bilirim…
    Buraya gelmemdeki amaç biraz daha objektif konuşmak ama Her yorumum eksi alıyor.. Alonso taraftarları sağolsun biraz daha zorlasalar Alonso'nun peygamberliğini ilan edecekler

  2. pilotdaşım enes paşam yorum sayına bakarak aramıza hoşgeldin:) yoksa sende benim gibi ban sporun as elemanlarından birimisin:)

  3. kurt kocayınca itin maskarası olurmuş. laf geldi diye söyledim yoksa şahsını tenzih ederim nebu:) şahsen ben bir kimi taraftarı olarak bu durumdan çok bizarım:( amma velakin kargaya yavrusu şahin gibidir. alayı illiyin de olsada esfeli safilinde olsada o bizim kimimiz…bu gönül başkasını kabullenmez. gaybı Allah c.c.(şanı en yüce)bilir amma ondan sonra bizim gönül akamı konar yoksa sizinkisi gibi b…mı konar bilemem:)))

  4. Enes Demircioglu avatarı
    Enes Demircioglu

    Hadi be RAI..

    Somut bir şeyler yapmanın zamanı geldi artık ..Madem WRC'de başarılı olucağına inandın..Göğsümüzü kabart artık azıcık..Raikkonen diye yatıp raikkonen diye kalkıyorum haberin yok :):)

    Vezir olamadın bari Rezil olma…

  5. Nebuchadnezzar  avatarı
    Nebuchadnezzar

    Herkül,bu arada raikkonen 2 kişiyi geçmiş:)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir