Kore GP'nin Başı Dertten Kurtulmuyor!

yazar:

kategori:

Yarış organizatörleri son yaptıkları açıklamada pistin, 11 Ekim’de yapılacak son kontrollere kadar tamamiyle bitirileceğini ve yarışın olacağını söylemişlerdi.

Ancak son gelen haberlere göre 24 Ekim’de yarışın yapılmasının planlandığı pistte bir vinç ana tribüne çarptı ve bu bölümde büyük hasara neden oldu.

 


Yorumlar

  1. [Räikkönen]Enes Demircioglu avatarı
    [Räikkönen]Enes Demircioglu

    Doğru . Uzakdoğu insanı çalışkan insanlardır ama Bana bitiremeyecekler gibi geliyor.

  2. burak bocek avatarı

    İnşallah yapılmaz yapılsada çok bir şey değişmeyecektir ama bir işi yüzüne gözüne bulaştıranbu uzak doğu milletlerini tamamen bu spordan aforoz etmek gerekir.

  3. [Räikkönen]Enes Demircioglu avatarı
    [Räikkönen]Enes Demircioglu

    Gercekten Böyle gördüğüne sevindim miniardi

  4. İstanbul'dan İzmir'e giderken uçaktan gördüm bizim pisti, şöyle söyleyeyim etraf tamamıyle orman. Her taraf orman, sağı solu arkası her tarafı, yeşilliğin içinde bir truva atı gibi. Helikopter fazl yükselmediği için öyle gözüküyor yoksa etrafı İstanbul'un en yeşil yeri.

  5. watercolour avatarı

    Konuyla alakası olmasada Herkül seninle aynı kaderi paylaşmışız. 🙂

  6. koreliler akıllı çalışkan bir millettir. yetiştirirler Allahın izniyle merak etmeyin. bizim piste gelince…biz millet olarak önce yaparız sonra düşünürüz…o pist belki çok daha güzel bir yere yapılabilirdi ama orada yapanda yaptıranda nemalandığı için bize şu an mantıksız gelebiliyor. istanbul parktan dolayı civar yerler çok değer kazandı. o kadar para harcandı ama çevre güzelleştirmesi adına neredeyse hiçbirşey yapılmadı. gerçekten hava görüntüleri hiç hoş değildi. haydi ağaç eksen hemen çıkmaz ama en azından çimlendir. birde istanbul olimpiyat stadı var. bir ara galatasarayım orada oynamaya karar vermişti. aldık kombineyi elimizde patladı. herne kadar o sene cimbomun fiyasko bir top oynamasının etkisi büyük olsada bir gidiş birgeliş yollarda çok sıkıntılar çektik. trafik polisine diyorum çektirmeyin yola araba ilerlemiyor trafik banamı sordun geldin diyor cevap olarak…nitekim 5-6 maç sonra kartı birilerine verip stad boş kalmasın diye uğraştık. velhasıl maalesef fikrimiz hiçbir zaman zikrimiz olmuyor….

  7. [Räikkönen]Enes Demircioglu avatarı
    [Räikkönen]Enes Demircioglu

    Türkiye hakkında yapılan yorumlara katılmıyorum..

    Gerçekten bol bol geçiş izlediğimiz bir pist . çok geniş ve mükemmel virajları var .. Ozellıkle 8.viraj bir tasarım harikası.

    fakat şöyle birşey var.Pistin Helikopter çekimi halini gördüm ve utandım..Sanki Dünyanın gözü kulağı Istanbul'da değil de Sahra Çölünün ortasına yapılmış bir pist gibi. Dış çalışmalara biaz daha ağırlık verilmeli

  8. istanbulparkın karakteri olmadığı düşüncesine katılmıyorum. bir çok pistin belli başlı bir iki öne çıkan yeri vardır. spa'da eau rouge, monza parabolica, hockenheim'da stadyum, suzuka'da r130 gibi. istanbulpark'taki 8. virajda gerçekten kısa bir sürede kendisini öne çıkarabilmiştir ve pistimiz geniştir ancak iyi bir pisttir. hatta düşünürsek monza gibi bir piste kıyasla gayet iyi geçişlere izin veren bir pist. ha ülkemizin motorsporları kimliği yok dersek onu kabul ederim

  9. MagicAlonso avatarı

    bizim pistimizin dağ bayır olması değil asıl problem.hiç özen gösterilip pistin etrafı güzelleştirilmiyor.pist çorak bir yer gibi duruyor.başka psitlere bakınca etrafı cıvıl cıvıl yeşillik içinde.Bizde öyle mi.

  10. Yeni bir yarış her zaman riskdir. Heleki geçmemiz gereken rakibin aracı her piste uyuyorsa. Yapılmasın ama yapılacaktır bana kalırsa.

  11. Ben hainlik yapmak istemem ama Türkiyeyi hiç beğenmiyorum Türk olmasam şöyle bakınca ilk Valencia sonra Türkiye çıksın isterdim. Aşırı geniş ama karakterii olmayan bir pistimiz var bir de dağın başında. Böyle güzelliklerimiz varken izmir antalya mesela neden istanbuldaki bir çayır?

  12. MagicAlonso avatarı

    pist güzel bir pist olacak gibi ama sürekli sıkıntı bahane bitmek bilmiyor.Umarım yetiştiriler.İlk sektör tam mclarenlik.ezip geçecek ilk sektörde.Ama 2. ve 3. sektörler de redbull ve ferrari güçlü olacaktır.birbirini takip eden kombine virajlardan oluşuyor.3 tane güzel geçiş noktası var.Umarım yetiştiriler de 1 yarış eksik izlemekten mahrum kalmayız.

  13. yapılmasın yapılmasın:)))

  14. Böyle abuk sabuk pistleri takvime koyup, Türkiye'yi çıkartmazlar umarım.

  15. Schumii Kimi avatarı

    Yapılmasa daha iyi olur Weber açısından tabi bizim için iyi olmaz bi yarış az izlemiş oluruz ama olsun Weber şampiyon olacaksa razıyım ben 🙂

  16. Yusuf  Hitay avatarı

    bu yarış yapılmalı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir