Mercedes Kalan Dört Yarış için En İyiyi Hedefliyor

yazar:

kategori:

 

Ross Brawn: “Suzuka geçmişte harika yarışlara ev sahipliği yaptı ve taraftarlar ve pilotlar tarafından burası gerçek bir klasik olarak nitelendiriliyor. Geliştirilen pist ve padok olanakları geçen sene gerçekten etkileyiciydi. Takım olarak yaptığımız çalışmalar sayesinde son üç yarışta nispeten iyiydik bu yüzden hedefimiz kalan dört yarışta da aynı ivmeyi sürdürmek.”

Norbert Haug: “Suzuka pisti pilotların takvimdeki favori pistlerinden. Japonya’daki bu yarış takımlar, pilotlar ve otomobiller için oldukça önemli ve zorlu olacak. Son yarışlarda olduğu gibi hedefimiz puanlar toplayabilmek ve yapabileceğimizin en iyisini yapmak. Henüz kazanacak durumda olmadığımızı biliyoruz ama bir yandan teknik ekibimiz önümüzdeki senenin otomobiline odaklanırken, bir yandan da kalan dört yarış için çalışmaya devam edeceğiz”

 


Yorumlar

  1. Eray Parlak avatarı

    ne zaman yayında efsanenin aracını izlesem spin atmaması için dua ediyorum. araba ile güreş yapıyor resmen.

  2. Nebuchadnezzar  avatarı
    Nebuchadnezzar

    Rosbergin numarasını elinden aldığınızdan beri Madara olmaktan başka bişey yaptığınız yok.Taraftarlarınız da başka haberlerle ilgileniyor artık.F1 sitelerinde dahi sizi takan yok.Herkes alonso ve ferrari haberleriyle ilgileniyor.

  3. Kalan yarışları iki pilotta ilk 8'de bitirmesi alablecekleri en iyi sonuç olacaktır.9-10 olurlarsa bu onlara yetmez. Seneye lastiklerden verim almaları gerekiyor yoksa yarış kazanması zor. Bu iki pilot ile markalar şampiyonu olmaları çok kolay. Schumacher'in de sorununu çözmeliler kesinlikle araba ile resmen boğuşuyor. 2006 sezonundaki ferrari ile sürüşlerini izleyin birde bu seneki Mercedes ile eziyet çekiyor adam:))

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir