McLaren Yaşanan Şanssızlıkların Kendilerini Güçlendireceğini Düşünüyor

yazar:

kategori:

Martin Whitmarsh: “İstatistiklere göre son dört yarışta sadece bir otomobilimizi finişe getirebildik. Tüm sezon boyunca hiçbir şeyi esirgemeden çalıştık, işimize odaklandık ve kararlılığımızı sürdürdük. Markalar ve pilotlar şampiyonasındaki mevcut durumumuz daha iyisini yapmamız gerektiğini ve son dört yarışa coşkuyla asılmamız gerektiğini bize söylüyor.”

“Elbette, her takım size bu sezon daha fazla puan kazanmış olması gerektiğini söyleyecektir ama biz son zamanlarda gerçekten alışılmadık şekilde şanssızdık. Ama elbette biz burada şansa güvenmiyoruz. Ben yine de talihimizin değişeceği konusunda iyimserim ve son dört yarışa girerken daha iyi bir performans ortaya koyabiliriz.”

“Belki yaşadığımız şanssızlıklar yaklaşımımızı güçlendirmemiz ve daha fazla odaklanmamız gerektiğinin işaretidir. Şimdi hücuma geçtik; bu mücadelenin sonuna kadar süreceğini hepimiz biliyoruz ve bu takımdaki herkese sezon sonuna kadar elimizden gelen her şeyin yapılacağı konusunda güvenebileceğimi biliyorum.” diyor.


Yorumlar

  1. buraya çok klas bir yorum yapmıştım. sanırım yine sanayi ticaret bakanlık onaylı garanti belgesi olmadığı için kabul etmediniz:))) buradaki arkadaşlar rtük te çalışsalarda bu toplumu mahveden dizileride bir adam etseler. gerçi sizin sansür anlayışınızdan sonra 1 saatlik diziler 25 dakikalık kısa filmlere döner ama olsun…

    adamın teki ölmüş. mahkemei kübrada hesaba çekilmiş. hesap kitap derken cehenneme gideceği anlaşılmış. zebaniler gelmişler adamı götürmeye. sürekli arkadan ittirip hadi çabuk diyorlarmış. adamda durun acele etmeyin derken zebaniler yine aynı şekilde cevap verince adam demişki''yahu bu kadar ne sıkıyorsunuz bak böyle yaparsanız kimse gelmez buraya haaaa''…:))

  2. Şansızlıklar üst üste binince gerçekten moral darmadağın oluyor. Ama henüz herşey bitmedi yeni başlıyor. Suzuka bunun kanıtı olur inşallah.

  3. hey hamilton… aslan artığı ile doyan tilki olacağına avlandığın avı yemeyip bırakan aslan ol…
    sen ve senin gibi birkaç pilot daha f1 e zevk veriyor. ama bazıları ne yapıyor? sinsice bekliyor önündekinin hatasını değerlendirip puan alıyor veya sahibinden güç alan köpek gibi kimsesize karşı avantaj sağlıyor. boşver öyle şampiyon olacağına böyle 5.ol…hayat bu sıkma canını bazen öyle bazen böyle…bu yaptığın kazalar ilerdeki başarılarının kefarreti olsun…Allah seni adam gibi bir pilot geçemeden bala şansa çala çırpa emir para ile başarlı olan pilotların nazarlarından korusun…kabahat sende çaylaklığını bilecektin.

  4. FAster Inside avatarı
    FAster Inside

    Karaoğlanı biraz dizginleyebilseydin bunları söylüyor olmazdınız şuan, sınırsız özgürlük fazla…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir