İzle: MotoGP Motegi – Rossi ve Lorenzo'nun Sert Mücadelesi


Yorumlar

  1. yapma lorenzo büyümen lazım daha… Rossiye yaptığın ataklarda rossi temas etmemek için alan bırakıo, ama sen ona bırakmadın. Motogp nin kralını hayden'i, melandri yi geçer gibi geçemiceğini öğrenmiş oldun. Bu önümüzdeki senenin demosu. Şampiyonluk kursağında kaldı bu sabahtan sonra…

  2. rossi abartmış sanki 🙂 biraz fazla sert

  3. Motorsiklet yarışlarını sevmem pek dört lastiği tecih ederim ama yine de oldu mu izlerim tabiki.

    Takip edip ve gözlemlediğim kadarıyla ilk önce Rossi Ducati söylentileri çıktı. Sonra Rossi yanında Lorenzo gibi bir hızlı pilot istemedi. Ducati söylentilerinin doğru olduğunu düşündüki Yamaha Rossi nin istediğini kabul etmedi. Halbuki Lorenzo ya Honda ve Ducati iyi para vermişti. Lorenzo da gitmek istemedi. Zaten böylece kimin gidiceği belli oldu.

    Bu yarışta Lorenzoya birşeyler söyler gibi yarışması Rossinin(artık hiç birşey için yarışıyor sezon sonuna kadar) adına yakışmadı bence. Ama Rossi gibi yarıştı geçmişte olduğu gibi. Bizlerde güzel sayılacak türden (ki daha önce daha iyilerine şahit olduk) bir kapışma izledik.

  4. Rossi birkez daha büyük olduğunu gösterdin gerçekten büyük adamsın Bu MOTO GP aleminin kralısın. Sen olmazasan kim girecek bu mücadelelere şansız kaza yaşadın. Bebe lorenzo sen yokken senin geliştirdiğin motorla birincilikler aldı üstünüde senin sevinç hareketlerini çaldı bu bebe lorenzo sen olsaydın stresten motoru bile süremezdi düşerdi zaten. Baksana bebe lorenzomuz geç fren yapıyo hızlı motorla 😀 Sakat halinle bile çocukları eğlendirdin yarış nasıl yapılırmış öğrettin gerçekten DOKTORSUN Kralsın alemin 1 numarasısın.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir