Rossi: "Çok Harika Bir Mücadele Oldu"

yazar:

kategori:

Yarışa 2. sıradan başlayan Yamaha sürücüsü, ilk turda takım arkadaşı Jorge Lorenzo’ya geçilmesinin ardından bir süre gerilerde kaldı ve bu süre içerisinde lider Stoner’la Dovizioso aradaki farkı açtılar.

Rossi “Öncelikle tekrar podyumda olmak güzel ancak oldukça eğlenceli bir üçüncülük oldu.”

“Ne yazıkki ilk başta Jorge beni geçti, genişten döndük ve zaman kaybettik çünkü o çok hızlı değildi. Ardından Casey ve Andrea ile teması kaybettik.”

“Onun önüne geçtiğimde çoktan 1.6 sn geriye düşmüştüm ve yarışın geride kalan bölümünde fark aynı kaldı.” dedi.

Hâlâ fiziksel olarak istediği konumda olmadığını söyleyen Rossi, yarışın son bölümünde performans kaybettiğini kabul etti.

Rossi “Son turlarda çok yorulmuştum ve motorum çok fazla kaymaya başladı. Bu yüzden Jorge geri geldi ve benden hızlıydı. Çok harika bir mücadele başladı ve bazı iyi geçişlerle harika mücadele oldu.”

“Ben çok keyif aldım ve bunun yanında harika mücadeleden dolayı ona teşekkür etmek istiyorum. Ancak benim için önemli olan tekrar podyumda olmaktı, bu yüzden mutluyuz.” dedi.


Yorumlar

  1. Rossi birkez daha büyük olduğunu gösterdin gerçekten büyük adamsın Bu MOTO GP aleminin kralısın. Sen olmazasan kim girecek bu mücadelelere şansız kaza yaşadın. Bebe lorenzo sen yokken senin geliştirdiğin motorla birincilikler aldı üstünüde senin sevinç hareketlerini çaldı bu bebe lorenzo sen olsaydın stresten motoru bile süremezdi düşerdi zaten. Baksana bebe lorenzomuz geç fren yapıyo hızlı motorla 😀 Sakat halinle bile çocukları eğlendirdin yarış nasıl yapılırmış öğrettin gerçekten DOKTORSUN Kralsın alemin 1 numarasısın.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir