Irvine: "Schumacher'in Dönmesi Felaketti"

yazar:

kategori:

La Gazetta Della Sport’a konuşan Irvine “Kağıt üzerinde çok kötü bir karar değildi.”

“Ancak zaten 2006’da bile bir şeyler kaybetmişti, Felipe Massa genelde onun önündeydi. 3 sene sonra ise daha da fazla kaybetti.”

“Sonuç mu? Felaket.” dedi.

Irvine’a göre Schumacher, Nico Rosberg’in arkasında kalması nedeniyle çeşitli sebepler bulmayı bırakmalı.

Irvine “Yeni bir takım ve yeni insanlar var. Ancak Ferrari’deki ilk senesinde de aracı kötüydü ve buna rağmen 3 yarış kazandı.” dedi.

Irvine ayrıca Schumacher’in takım kurma konusunda iyi olduğu ve gelişimde çok iyi olduğu düşüncelerine de zıt bir şekilde yaklaştı.

Irvine “Ferrari onu yeteneği için aldı; ancak aracın nasıl davrandığına dair bir fikri bile yoktu.”

“Michael harika bir sürücü; ona 4 tekerlekli bir çanta verseniz onu da hızlı kullanır. Schumacher’in güçlü olduğu nokta sürüşü ve hepsi bu.” dedi.


Yorumlar

  1. Bu irvinein sözü değil devamlı ingilizlerden çıkmasının basit bir nedeni var.BRAWN.anlaşılar brawn ve schumacher takım içinde çekişmesi var.pek de iyi noktaya gitmiyor

  2. Önce bi fotografa baktım zaten sıfattan belli akıllı bir şey diyemeyecegi.Ufacık aklıyla birşeyler demeye calışmış becerememiş.bu adam eminim 2006 birezilya yarısını izlemedi.Ve schuminin 2006'da Suzuka pistinde sezonun bitimine 1 yarıs kala yarıs dısı kalmasıyla sampiyonlugu yitirdigini bilmiyor.Kaaleye alınmayacak talihsiz bir açıklama olmus.

  3. Bunama belirtileri. Halbuki gençti daha.

  4. Sen kimsin ki onun hakkında konuşuyorsun 2. pilot?

  5. Eray Parlak avatarı

    bu adam tam bir mal. 2006 da massanın arkasındaydı diyor. gerçekten sezonu izlememiş. araçın nasıl davrandığı hakkında fikri bile yokru demiş o yüzden 5 sene şampiyon oldu. sonuç olarak adını duyurmak istiyor bukadar basit

  6. Görkem Yılmaz avatarı
    Görkem Yılmaz

    "Ancak zaten 2006'da bile bir şeyler kaybetmişti, Felipe Massa genelde onun önündeydi. 3 sene sonra ise daha da fazla kaybetti."

    ben irvine'ın 2006 sezonunu izlediğindende şüpheliyim. kim kimin önündeymiş baksın bi o sezona.

  7. ahmet karlı avatarı

    Bir Eddie eksikti oda konuştu ya. Belki diğerleride başlar gündeme gelmek için.

  8. Uğur Öztürk avatarı
    Uğur Öztürk

    Yorulmuyorlar da Schumi hakkında konuşmaya ardı arkası kesilmiyor. Bu baskıyla iyi mücadele ediyor gerçekten Schumi. Düşünsenize kendinizi onun yerine koyun sürekli hakkınızda atıp tutanlar var insanın psikolojisi bozulur yahu. Ben olsam elim ayağım titret araç süremem. Schumi bence bu baskıyla iyi başa çıkıyor, cevap vermeyerek belki de en iyi cevabı veriyor bu açıdan bile takdir edilmesi gerekir.

  9. Eddie Irvine sezonun başında Schuminin bir kaç yarıştan sonra kendini toparlayıp tempoyu tutturacağını düşünüyordu şimdi ne değişti bilmiyorum; ama dün ak deyen birisi bugün kara diyorsa yarın tekrardan ak demesi olasılık dahilinde. Ona katılacağım bir nokta varsa o da onun, bu sözüdür:
    "Michael harika bir sürücü; ona 4 tekerlekli bir çanta verseniz onu da hızlı kullanır."

  10. Nasıl bir Oksimoron açıklamadır bu.Hadi Schuminin pist performansı düşüktür eleştirilir anlarım.Bunlara ne demeli?.Çok fazla g kuvvetine falan maruz kalmış sanırım

  11. şimdi ağzıma ne laflar geliyoda mecbur yutuyorum!!!hani bizim toplumda kullanılan argolardan biri vardırya o geldi aklıma.bu densiz için editörün seçtiği resmide görünce sansürlü bi şekilde söyliyim yayınlanırsa anlayan anlar!!tipe bak!! tam bir dal….k!!! siteye tebrikler:))bu açıklamayı yapan ahanda bu üst resimdeki, o yüzden çok kaale almaya değmez dercesine bi resim seçmiş:)))

  12. geri zekalı herif.neden ferrari 21 yıl şampiyon olamadı da schuminin gelişiyle şaha kalktı o zaman? schumi mükemmel bir sürüş yeteneğine sahip. bunun yanında otomobilin mekaniğinden ve gelişiminden de çok iyi anlıyor. tabii yeteneklerinin yanında hırsı,hızı ve zekasıda müthiş. sonuçta o michael schumacher. kime sorsan bilir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir