Sauber 2011 için Perez ile Anlaştı

yazar:

kategori:

Şu anda GP2 serisinde ikinci sırada mücadele eden 20 yaşındaki Perez Formula 1’de yarışan ikinci Meksikalı olacak. Daha önce 1977-1981 yılları arasında Hector Alonso Rebaque Formula 1’de yarışmıştı. 

Henüz bir Formula 1 otomobili kokpitine oturmayan Pere, 2008’den bu yana GP2 ve GP2 Asya serilerinde yarışıyor ve 2007 yılında Britanya F3 serisinde şampiyon olmuş. 

Perez, “Formula 1, her genç pilotun rüyasıdır. İşte şimdi bu rüya benim için gerçek olmak üzere” diyor. 

Peter Sauber de, Perez’in son yıllarda gösterdiği gelişimi övüyor ve Kobayashi ile birlikte güçlü bir birliktelik yakalayacaklarına inanıyor.

Sauber takımı ayrıca Meksikalı telekomünikasyon devi Telmex ile de sponsorluk anlaşması yaptığını duyurdu. Şirketin logoları, gelecek yıl otomobillerde yer alacak.


Yorumlar

  1. haklısın abdullah eyvallah.kolay gelsin sana

  2. abdullah kusura bakma yazmakla hata ettim belki ama.bir rosberg taraftarı olarak brawn ın onun hakındaki düşünceleri bilinsin istedim.

  3. Brawn; Nico Rosberg’inperformansından duyduğu memnuniyeti de dile getiren Brawn, “Şu an mühendislerle, teknisyenlerle ve takımla daha etkili bir şekilde çalışıyor, çünkü bizden önce sadece bir F1 takımında çalışmıştı” ifadelerini kullandı.

    Brawn, “Olağanüstü çalışıyor, bize gelmeden önce formu hakkındaki yorumları duymuştum, şu an fiziksel durumu mükemmel. Formuyla ilgili hiçbir problem yok. Nico’nun performansından gerçekten, gerçekten memnunum. Michael’a, ayak uydurması zor bir standart oluşturdu” dedi
    bu bölümü yazıdan cımbızladım abdullah

  4. yok o değil abdullah.dün okumuştum başka yerde.
    bu arada şifremle girebilmek için en az 10 defa denedim.nihayet saatler sonra yeni girebildim.

  5. abdullah konuyla ilgili değil ama başka yerde ross brawn ın schmi ve rosbergle ilgili bana göre önemli bir haberini okudum.bizim sitemizde(trf1 de) bu haberi bulamadım

  6. Getirdiği sponsorlardan çok yetenekleri ile koltuğu kapan pilotlar olsa çok daha güzel olurdu.HRT, Sauber, Renault, Ferrari(yok artık demeyin Alonso'yu almalarında Santander'ın sponsorluğuda çok etkili oldu)

  7. FAster Inside avatarı
    FAster Inside

    telmex destekli sauber pilotu perez :)))

  8. herkul arkadasim yorumlarinin altina aynen imzami atiyorum, bu sitede cok zaman geciriyoruz, egleniyoruz, bazen birseye moralimiz bozuldugunda kafayi dagitmak icin siteye giriyoruz ona buna bakarken gercektende kafamizi dagitiyoruz. eee herseyin bir bedeli var, bi psikologun seansi bugun 150 tl 🙂 herkul arkadasim gibi bende uzerime duseni yapmak isterim, bu site bana hizmet veriyorsa bende bunun karsiligini odemek isterim arkadas..

  9. pardon.geçen yıl yazmışım bu yıl olacaktı.

  10. hiedfeld için üzüldüm.ama hala koltuk bulabilir.
    perez için daha öncede yazmıştım çok yetenekli çok genç bir pilot.bence gp2 nin geçen yılki en iyi pilotu.hrt ile adı geçmişti.ben daha iddidalı bir takımla gridde olması gerektiğini yazmıştım.öyle oldu hayırlısı olsun.

  11. deminki yorumdan önce siteyi açarken çok hızlı açıldı. çok şükür dedim. yorumu yazdım tamam a tıkladım bir türlü yorum düşmüyor. canım sıkıldı. site yönetimi arkadaşlara sesleniyorum. bir yerde maç seyretmek için çayı 1 lira yerine 5 liraya içiyoruz. manzaralı bir yerde yemeğe iki katı para ödüyoruz. ama buraya takılmak bedava. üstelik çokta zamanımızı harcıyoruz eğleniyoruz tatmin oluyoruz. fiyat bedava. şahsen kendimi borçlu hissediyorum. maddi zorluklarla bu işi yapmaya çalıştığınızı tahmin edebiliyorum. yapabileceğimiz bir şey varsa lütfen söyleyin. yazın bir hesap numarası imkanımız dahilinde yardımcı olmaya çalışalım. bu site sizlerin olduğu kadar bizimde sitemiz. daha çabuk açılan hata vermeyen hızlı teknik altyapısı tatmin edici bir site hedefimiz olmalı. nede olsa formül 1 sitesi değilmi ama:)
    yazdıklarımda gayet samimiyim. inanıyorumki birçok arkadaş ta benim gibi düşünüyordur. bu konuda bir hareket başlatalım arkadaşlar. benim yorumuma başka katılan yorumcular olursa belki işin ciddiyeti anlaşılır. yoksa bu arkadaşlar onurlu insanlardır. ima ile bile olsa bu konuya asla değinmezler…ama bu işte ila ahir böyle yürümez. ömrü uzun bir site olması temennisiyle…

  12. Ahmet arkadaşım…
    yazdıklarının doğrultusunda şöyle bir gerçek ortaya çıkıyor. maateessüf bazı takımlar başarıdan ziyade günü kurtarıp bu işten üçbeş kuruş para kazanma derdindeler. bu yönüylede konu mankeni olmaktan öte gitmiyorlar. önceleri burada toyotanın hondanın bmwnin bırakmasına üzülen arkadaşların fikirlerine bir anlam veremiyordum. ama şimdi anlıyorumki arkasında ciddi finans gücü olan formül 1 i uzun vadeli fabrikalarının teknolojik gelişmelerinde bir arge gibi kullanmayı planlayan ve global bir reklam aracı gören bu markaların bu organizasyona katkıları çok daha güçlü olmaktadır. imkan olsada bu takımlarla dolu olsa f1. finans gücü zayıf her an el değiştirebilecek takımlar mavi bayrak heyecanından başka öndeki takım pilotlarının geçiş antremanlarına katkıdan başka bir faydaları yok bu işe…

  13. Sauber buna mecbur maalesef, Telmex ile anlaşabilmek için Perez le anlaşmak durumunda kaldı ama Perez de az buz bi pilot değil, bu sene Gp2 de çok iyi işler çıkardı. Hayırlı olsun..

  14. Parayı getiren araçlara biniyor.Heidfeld'e yazık…

  15. Peki Nick Heidfeld nereye gidecek? Neler olacak? Sezon bitince senaryolara devam ederek sıkılmayacağız anlaşılan.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir