Bob Bell Renault'dan Ayrıldı

yazar:

kategori:

1982’den beri Formula 1’de yer alan ve 1997’de Benetton ile Renault bünyesine katılan Bell, 2002’de Renault’nun teknik patronu olmuştu.

Geçen sene ortaya çıkan Singapur GP skandalından sonra takımda bir süreliğine takım patronu olan Bell, Boullier’in bu göreve getirilmesinden sonra yönetim müdürlüğüne getirilmişti.

Takımın şimdisi sahibi Gerard Lopez, Bell’in Renault’a olan katkılarına övgülerde bulundu.

Lopez, “Takıma performans olarak katkısından ve aynı zamanda Genii Capital’in Renault F1’e geçiş dönemindeki yardımlarından dolayı Bob Bell’e teşekkür ediyoruz.”

“Yönetim müdürlüğü görevini Eric Boullier’e veriyoruz ve bu konuda ona güveniyoruz. Onun liderliği altında yarışlardaki hedeflerimize ulaşacağımıza inanıyoruz.” dedi.


Yorumlar

  1. Site 2010 değişimine uğramadan önce vardı evet ama 2010 değişimine uğradığından beri ismi geçmiyor neden olduğunu bende anlayamadım sitenin yeni halini gördüğümde key people bölümünde bob bell'i göremeyince şaşırmıştım 🙂

  2. burak bocek avatarı

    yok kayıtlı değilim ama sen benim msni ekleyebilirsin silemzse site yönetimi burakkarakutuk@hotmail.com

  3. Burak eğer bu sitenin foruma kayıtlıysan özel mesaj yoluyla ulaşabilirsin bana. Oradan tanışırız.

  4. burak bocek avatarı

    Vega_nitro kardeş senin isim neydi ya senle tanışmak isterim güzel yazıyorsun sevdiğim bir arkadaşsın yanlış anlasın kimse yeri değil koun ile alakasıda yok ama tanışmak isterim bir yazışma adresi bırakırsan

  5. Grosjean, daha önceleri (ağustos gibi bakmıştım en son) adı "key people" bölümünde geçiyordu ve biyografisi vardı ama bugün kalktığını farkettim. Gerard Lopez Bell'e çalışmaları için teşekkür ederken, Eric hiç değinmemiş bile Bell'e sitedeki görev değişikliği hanesinde. Çok dikkatimi çekti bu durum. Başlığında da "Bell ayrıldı yerine" "Eric atandı yazılmasından" bile bir şeyler çıkarılabilir. Bakalım ne olacak?

  6. vega_nitro arkadaşım kontrol Genii'ye geçtiğinden beri Bob Bell ismi geçmiyordu Renault takımının resmi sitesinde bende anlayamadım bukadar iyi bir isim neden takımdan uzaklaştırılır acaba uzaklaştırma değilde görev değişimi mi umarım Renault çatısı altında devam eder

  7. İnternet sitesinde de artık Bob Bell'in adı yazmamıyor. Kendisinin ilk iş vereni 1982 yılında McLaren. 1997 yılına kadar da aynı takımda kalmış. Ayrıca bu eleman Mike Gascoyne'un ilk iş vereni ama yıllar sonra Jordan'a Bell'i Gascoyne getirmiş.

    Mercedes ile ilgili bir haberde mühendisler hakkında yorumumu hatırladım bir an. Bell Mercedes takımının tam arayacağı nitelikte biri. Kesinlikle talibi çok olacaktır. (Merak ettim acaba kendisi mi ayrılmış yoksa ayırmışlar mı?)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir