Petrov: "Renault Neden Benim Yerime Kimi'yi Seçsin?"

yazar:

kategori:

Bir süreden beri bu söylenti gündemi meşgul ediyordu ve Raikkonen söylentilere son noktayı, Renault ile yarışmayacağını açıklayarak koydu.

Sponsor desteğine sahip olan Petrov da kendisine güvenir bir şekilde formule1.nl sitesine yaptığı açıklamada “Renault niçin Kimi’yi benim yerine seçsin ki?”

“Takım ben onlarla başladığım zaman neye sahip olduğunu biliyordu. Ben çaylağım ve hâlâ öğrenme aşamasındayım.” dedi.


Yorumlar

  1. Di mi Petrov 🙂

  2. Petrov'un F1 için önemi büyük Rus olduğu için. Bunun yanında evet para da getirecek takıma. Ancak kendisini Sakon Yamamoto ile de karıştırmamak lazım. Kaliteli bir çaylak pilot, ancak hataları da oldu doğrudur (Belçika'da mükemmel şekilde telafi etmişti ama).

    İşin ilginci Grosjean, Kovalainen gibi Renault çıkışlı ve o zamanki çaylak pilotlar da kalitelilerdi bence ama yanlış zamanda yanlış yerde olmak yüzünden kariyerleri beklediği gibi gitmedi bu 2'sinin de. Petrov'un aynı şeyi yaşamama olasılığının yüksek olduğuna seviniyorum bu yüzden.

  3. Sinan arkadaşın dediği gibi yeşil amerikan dolarını elinin tersi ile yitip Kimiyi alsalardı halin ne olacaktı acaba 🙂

  4. Kimi kabul etseydi halin ne olucaktı acaba??

  5. Kimi'nin tuvalette ürettiği ürün bile olamaz farkında değil.

  6. Kimi'nin tuvalette ürettiği ürün bile olamaz farkında değil.

  7. "Benim" derken yeşil amerikan dolarlarını kast ediyor.Ben olsam ben de Kimi yi seçmem.

  8. Böyle değilde Renault niçin Kimi'yi seçsin ki? dense daha doğru olurdu. Gözünde o ışık görülmeyen, en iyisi en iyisi diye tutturun birine niye makinenizi teslim edesiniz ki.

  9. kimi açıklama yapmadan önce beklerdik bunu Petrov. Şimdi bayat bi haber oldu… Sonucu sen yada renault belirlemedi burda 🙂

  10. Yusuf  Hitay avatarı

    herkeste kendini nimetten sayıyor arkadaş

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir