Ferrari: "Massa Hâlâ 1 Numara"

yazar:

kategori:

Geçen hafta Di Montezemolo, son yarışlarda Massa’nın rakiplerden puan çalmasını söylemiş, Ferrari’de pilotların kendileri adına değil takım adına yarıştığının altını çizmişti.

Ama İtalyan patron, şu anki duruma rağmen Massa’ya takım içinde Alonso gibi saygı duyulduğunu ve her iki pilotun 2011 sezonuna eşit şans ile başlayacağını ifade etti.

Montezemolo: “Felipe Ferrari için bir ‘1 numaralı’ pilottur ve öyle olmaya devam edecektir.”

“Ondan 1 numaralı pilot performansı bekliyorum; hem son 4 yarışta hem de farklı lastiklerle gelecek sene. Bu seneki şampiyonluk mücadelesinde rakiplerden puan almak ve gelecek sezon bize galibiyetler getirmek hayati önem taşıyacak”

Di Montezemolo, bugün telefon aracılığı ile her iki pilotuyla da konuştuğunu ve Japonya GP öncesinde Ferrari garajındaki havadan memnun kaldığını söyledi.

Montezemolo: “Fernando fzlasıyla odaklanmış ve kararlı gibiydi; aynı bütün takım gibi. Çok önemli bir zamandayız ve eminim ki herkes, amaçlara ulaşmak için her şeyini verecek.”

İtalya ve Singapur’daki art arda gelen iki zaferin ardından Alonso, şampiyonluk mücadelesinde beşincilikten ikinciliğe yükseldi ve lider ile olan farkı 11 puana düşürdü


Yorumlar

  1. [Räikkönen]Enes Demircioglu avatarı
    [Räikkönen]Enes Demircioglu

    Luca,Sen bu söylediğine kendin inandın mı bea 🙂

  2. aLonsoKenan  avatarı

    zaten vetteli ferrari almaz merak etmeyin..

  3. Yusuf  Hitay avatarı

    geçiniz

  4. ferrari sezon başından beri massanın sorununu çözmek için çok ciddi çabada bulunmadı bu da takımlar şampiyonasında onları zirveye en uzak takım yapıyor 3ü içinde
    tamam alonso şampiyonada güçlü ona oynanması normal ama kaçan bir takımlar şampiyonluğu var bu hiç mi ferraricilerin canını sıkmıyor? alonsocu arkadaşlar için sıkıntı yok alonso zirveye yakın olduğu için oynanan takım oyunu haklı ama gerçek tifosiler bu konuda ne düşünüyor bilemiyorum alonso şampiyon olsa yeter mi onlar için? diğer takımlar neredeyse pilotları eşit yarıştırdılar ve tüm pilotları da mücadelenin içinde ferrari sadece alonsoya oynuyor ve bu haklı görülüyor kaçan takımlar şampiyonluğu ne olacak? önemli olan pilotlar şampiyonluğu da demeyin bi zahmet yayın gelirleri vs. çok mu değersiz?
    bir mclarenci olarak benim tuhafıma gidiyor bu durum belki de son takımlar şampiyonluğunu hayal meyal hatırlamamdandır bana daha değerli gibi geliyor
    massa belki alonsoya rakip olamaz orası bilinmez ama ferrariye düşen alonso ile massa arasındaki performans farkını aşağı çekmektir hiç olmadı alonsonun meşhur telemetre verilerini kullandırsınlar massaya hamiltonu adam etti belki massanın da işine yarar değil mi?
    gerektiğinde yol verebileceğini açık açık gösterdi massa

  5. efendimayin  avatarı

    Vettel alonso varken ferrariye gitmez.

  6. Ertan Akkaş avatarı

    Mükemmel kılık değiştirme Can Bundy 😉 :p

  7. – Olmamış yine olmamış.Bu fotoğraf fake.
    – Neyk
    -Feyk…Yani sahte…
    – Ya bişey sorucam ya?
    – Siz bu olayı bayağı hafife alıyosunuz ya da benimle dalga geçiyosunuz.
    – Bu uzay meselesi böyle bişey değil yani
    – Kardeşim bak saçmalama gel…
    – Bu ben, bu Ceku, bu 216 robot.
    – Dikkat et, bu Bob Marley Faruk bu Garavel usta
    – Gora'da çekilmiş bir fotoğraf bak.
    – 500 bin dolar en az.Gemiyi görüyosun.
    – KA FA 1500, bana geldiğim gemiyi öğretme ya.
    – Ceku, kız zaten Goralı ya.
    – Goralı?
    – Ruh hastası.
    – Asım bana bi limon 2 tane de Goralı.

    – Sen bişey "yer misin" yavrum?

  8. Doğru düzgün cevap ver.Tepki koyuyorum orda sen bunu anlayamıyorsan orası ayrı

  9. kamui ftw ciddiye almıyosan ne yazıyosun be adam oku geç ötme burda boşu boşuna. tek senelik takımların resimi koymuşsun birde ileriki yıllarda ismini bile anmayacağız 🙂

  10. 2012yi bilmem ama Ferrari'de Vettel-Alonso olursa kan çıkar,herkes gitsin Ferrari'ye ama Vettel gitmesin bence.McLaren'da Hamilton'la Button gibi bi ilişkileri olursa çok sevinirim ama.

    Habere odaklanırsak,ciddiye bile almıyorum artık Ferrari açıklamalarını,efendimayin'la aynı görüşteyim.

  11. bu sene massa başından beri alonso ya oranla daha düşük bir performans sergiledi. ferrari de doğal olarak şampiyonluk şansını sadece alonso ile yakalayabileceklerinin farkına varıp alonso ya odaklandı. bu sene de eşit başladılar. kimse massa ya eziliyo muamelesi yapmasın. öyle olmasa takım avusturalya da da alonso ya yer vermesini isterdi. massa ya gereken şans verildi ama olmadı. seneye de böyle başlayacak. massa yine bariz şekilde yavaş kalırsa aynı olaylar yaşanabilir. bu alonso içinde geçerli.

  12. Gökhan Eroglu avatarı
    Gökhan Eroglu

    "…Felipe Massa'nın sürekli olarak ikinci planda kalmayacağını belirtti."

    bir pilotun duyacağı en kötü sözler olsa gerek…

  13. Bu sene mümkün değil ama seneye Massa sezona çok hırslı başlayacak gibi duruyor 3-4 yarış geride bırakıp hızlı olduğunu gösterebilirse Ferrari bu sefer onu destekleyecektir.(Kimi2008 de Massa'ya yardım etmesi yada 2007 de Massa'nın Kimi'ye yardım etmesi)

  14. MagicAlonso avatarı

    seneye pirelli ile büyük mücadele olacak.eğer massa pirelliye uyum sağlayamazsa kesinlikle postalarlar

  15. bencede webber yada kubika gelir

  16. efendimayin  avatarı

    Çevir kazı yanmasın

  17. murat levent avatarı

    Ver gazı 🙂

  18. Seneye Massa nın son senesi Ferrari de bence.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir