Heidfeld, Sauber Adına Seviniyor

yazar:

kategori:

33 yaşındaki Alman pilot, Sauber’de De la Rosa’nın yerine Singapur’da yarış pistlerine dönmüştü. Ama şimdi tekrar koltuk peşine düşmek zorunda kaldı.

Force India, Renault ve Williams henüz pilotlarını resmi olarak açıklamasa da Heidfeld, gelecek sezon pek fazla boş koltuk olmaması nedeniyle zor bir dönemden geçecek gibi.

Yarış koltuğuna oturma şansı için Heidfeld: “Olacağını düşünüyorum. Ama imza atılana kadar asla emin olamazsınız”

“Açıkçası gelecek sene için pek fazla yer kalmadı ama elimizden gelenin en iyisini yapıyoruz. Kesinlikle olumlu bir görüntü var”

Heidfeld, Sauber’in Perez ile anlaşmasını anladığını ve geleceğini güvence altına aldıkları için memnun olduğunu belirtti.

Heidfeld: “Bu sene anlaşma yapmadan önce bunu bilmiyordum. Açıkçası arka planda bir şeyler olduğunu biliyordum ve Peter (Sauber), resmi açıklama öncesinde beni bilgilendirdi.”

“Aslında şikâyet etmedim. Onu tebrik ettim. Çünkü takım adına harika bir haber, özellikle de 7 senedir takım için Hinwil’de çalışanlar için. Geleceği güvence altına alacak ve daha ileri gitme fırsatı verecek Telmex gibi bir şirketle devam edebilmeleri beni mutlu eder”

Alman pilot ayrıca gelecek sene Sauber’de kalamadığı için üzüldüğünü kabul etti ama sezonu güçlü bir şekilde bitirebileceğine inandığını ekledi.

Heidfeld: “Açıkçası (kişisel olarak) benim için iyi değil. Çünkü bir koltuk azalmış oldu ama gelecek sene için tek koltuk düşünmüyordum”

“Bazıları buna ‘geri döndüm ve şimdi tekrar tekmeyi yedim’ gibi bakabilir ama böyle değil. Takım ve Peter bana güvendi. İşte bu yüzden beni takıma aldılar. Gelecek sene için yapılan anlaşma çok açık”

“Çok iyi duygular içindeyim. Takım beni destekliyor. Sezonun geri kalanı için birlikte elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağız”


Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir