Vettel: "Red Bull'un Galibiyeti Garanti Değil"

yazar:

kategori:

Red Bull, geçen sene Suzuka’da durdurulamamıştı ve Vettel ilk sıradan başladığı yarışı kazanmıştı. 

Japon pistin Red Bull’a uymasını bekleyen Vettel, yine de takım arkadaşı ile kendisinin üzerinde baskı olacağını söyledi.

Vettel: “Bizi önceden favori olarak göstermek her zaman kolaydır”

“Geçen sene burada çok hızlıydık. Aracımız orta ve yüksek hızlı virajları seviyor. Burada da onlardan var. İnsanlar da bu yüzden doğal olarak bizi favori gösteriyor. Ama yine de çıkıp bunu yapmamız gerek. Şüphesiz zor bir hafta sonu olacak

“Hava biraz bilinmez, özellikle de Cumartesi ve Pazar. Bu yüzden neler yapabileceğimizi göreceğiz”

Singapur’da aldığı ikincilikle Vettel, liderle olan farkı 21’e indirdi ama şu anda şampiyonluğu düşünmediğini ve Japonya’yı ya hep ya hiç olarak görmediğini belirtti.

Vettel: “Sadece 19 yarıştan birisi. Tabi 4 tane kaldı ve bu yüzden daha önemli hale geliyor ama sonuçta 19 taneden birisi.”

“Sonuç olarak 1, 10 veya bu sene 25 puan geride iseniz nihayetinde asıl mesela kendinize güvenmeniz ve inanmanız. Bu seneki yarışlarım bazen istediğim gibiydi bazen değil.”

“Herkesin anlatacak bir hikâyesi vardı ama performans her zaman iyiydi. Bu yüzde bu hafta sonu da iyi zaman geçireceğimize inanıyorum”

“Kore’de değilim, Brezilya’da değilim ve Abu Dhabi’de de değilim. Japonya’dayım. Bu yüzden kafamı önüme eğip yarışa odaklanacağım, başka bir şey yapmayacağım”


Yorumlar

  1. gökhan aydın avatarı
    gökhan aydın

    umarım dediğin gibi olur vettel yoksa o parmağın hiç inmez havadan

    seni durağan ve suratı asık görmek daha keyifli.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir