Kubica, Raikkonen'in Kararına Üzüldü

yazar:

kategori:

Kubica: “Şahsen bir şansın olduğunu düşünmüştüm ama görünen o ki durum öyle değilmiş”

“Bana göre söyledikleri, genel durumun görünen halinden çok farklıydı”

“Bir parça hayal kırıklığı yaşadım. Çünkü takımda onunla olmaktan çok memnun kalırdım. Harika bir pilot ve bir dünya şampiyonunun takım arkadaşınız olması gerçekten iyidir. Bana göre Renault’un ihtiyacı da bu”

“Ama görünüşe göre durum böyle değildi ve ne söylenir bilmiyorum”

Renault şu anda Petrov ile devam edip etmeme üzerine değerlendirme yapıyor. Kubica ise takımın iki güçlü pilotla daha iyisini elde edeceğini düşünüyor ama göz önünden bulundurulması gereken diğer unsurların da olduğunu kabul ediyor.

Kubica: “Bana göre takım adına en büyük kazancın iki güçlü pilotla geleceği açık. Eğer bu mümkünse elbette. Her durumda bu mümkün olmuyor.”

“Durumunuzu değerlendirmek ve nerede olduğunuzu görmek zorunda olmanız normaldir. Ama iyi ki bu benim işim değil. Bu, takımı idare edenlerin görevi. Yani benim için çok ama çok basit bir konu”

“Takım ve bir pilot için en büyük kazanım, güçlü bir takım arkadaşına sahip olmak. Daha güçlü bir pilotla iyi sonuçlar alma şansınızın daha fazla olduğu konusunda herkes hemfikirdir.”

“Ama diğer taraftan pilotlara ücretini ödeyebilme ve onları idare edebilme durumunuzu da değerlendirmeniz gerekiyor. Ama dediğim gibi iyi ki bu benim işim değil.”


Yorumlar

  1. iyi niyetle yapılan bir açıklama bana göre. güçlü bir takım arkadaşı motive eder. mücadeleyi artırır. imajı ve popularitesi tavan yapardı renonun. aldığı başarılara oranla tüm zamanların en çok fanı olan pilotudur kimi. bunda elbet saf hız gibi görsel bir özelliğin yanı sıra asalet karakter duruş az fakat öz konuşan ufuk çizgisi farklı akzambaklar ülkesinin medarı iftiharı her türlü centilmen her türlü beyefendi evli anne babasına son derece bağlı vesaire vesaire olası her türlü övgülere layık bir insan olmanında etkisi var.

  2. efendimayin  avatarı

    Bence üzülmesinin sebebi onu yenip kendini kanıtlama şansını kaybetmesi.

  3. watercolour avatarı

    Resmen Petrov beceriksiz demiş 🙂

  4. djarum senin ile ilgili değil kardeşim yorumu silinmiş bir arkadaşın küçük düşürücü yorumlar olduğu sürece bende aynı şekilde cevaplayacağım

  5. wrc-rai,Kimin düğünü oldoğunu bilmeden davul çalıyorsun,ben ne anlatıyorum sen ne anlıyorsun,kimi ile ilgili birşey mi söyledim ben?

  6. [Räikkönen]Enes Demircioglu avatarı
    [Räikkönen]Enes Demircioglu

    Kubica,emin ol senden daha çok üzüldüm

  7. cesareti olan f1 de yarışır..

  8. çamur at izi kalsın inan senin pilotun kadar madara olmaz bir çaylağın karşısında zorlan laf söyleteceksin ondan sonra alonso düşmanı çıkıyor adımız

  9. Demeç ne için verilir,birşeyler söylemek için,bu f1 camiasındaki,insanlar söylemek istediklerini söylememek için ıkınıp pıkınıp armudun sapı üzümün çöpü ne bu ya,adam gibi ne söyleyeceksen söyle,yok raikonenle yarışmak istermişte yok başka sebepler varmışta,hikaye.

  10. Kubica karakteri ile gercekten takdir ettigim bir pilot. Kimi ile cok iyi isler yapabilirlerdi, kismet degilmis diyelim artik.

  11. FAster Inside avatarı
    FAster Inside

    Emin ol senin yanına gelmek istemez kimi, senin koltuğuna belki ama , senin yanına cesaret edemez, madara olmak var işin sonunda…

  12. ayrıca bu işin olumsuz sonuçlanmasına bende çok fazla üzüldüm çünkü herkes favori pilotunu takımında izlemek ister..

  13. İlginçtir 2008 sezonu sonunda herkes 2009 sezonunda Bmw takımının şampiyonluk mücadelesi vereceğini tahmin ederken Alonso-Bmw yakınlaşması olmuştu gazeteciler Kubica'ya Alonso ile takım arkadaşı olmaları durumundaki görüşünü sorduklarında Alonso iyi bir pilot ancak bizim takıma gelmesin bizim takım ona göre değil demişti.Aynı Kubica Raikkonen haberleri ilk çıktığında(3-4 ay önce)iki iyi pilotla başarıya ulaşırsınız demişti.Ve bugün gene aynı şeyleri söylüyor…Yorum yapmıyacağım ancak bundan çok şey çıkartılabilir…

  14. Aysel Cildaş avatarı
    Aysel Cildaş

    Bence Formula 1 deki en duzgun adam Kubica,sade ve kaliteli bir insan,yalnizca kendi isine odaklanmis,basarili,mutevazi bir pilot,bu açiklamalarida herzamanki Kubica akilciliginda ve kalitesinde.

  15. Sen Petrov gibi zenginini bul öpte başına koy Kubik

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir