Alonso, Red Bull'a Baskı Uygulamayı Amaçlıyor

yazar:

kategori:

Bu sezonun başlarında Red Bull, çok hızlı olmasına rağmen bunu sonuçlara yansıtamamıştı.

Ferrari pilotu da böyle bir şeyin tekrarlanması durumunda önüne çıkacak fırsatı değerlendirmek istiyor.

Alonso: “Red Bull Racing yine favori. (Pistin) Karakteri Red Bull için yine çok iyi. Ama bu, yarışı kolay kazanacakları anlamına gelmiyor.”

“Bu sene gördük. Red Bull için iyi olan bazı pistlerde %100 başarı sağlayamadılar. Çünkü her zaman bri şeyler olur. Bu yüzden onları zorlamaya devam etmeliyiz.”

“Kalan 4 yarıştan belki de Suzuka onlar için iyidir ve diğer üçü biraz bilinmez, özellikle de Kore. Zor olacak. Bizim için zor olacak ama umarım herkes için de zor olur”

“Şansı olan 5 pilot var. McLaren çok güçlü bir şekilde geri gelecek. Eminim, kalan yarışlarda çok zorlayacaklar. Ama yine de her şeye açık bir mücadele var”

İtalya ve Singapur’da aldığı art arda iki galibiyetin kendisine güven vermesine rağmen Alonso, şampiyon olmak için istikrarın hayati önem taşıdığını yineledi.

Alonso: “Şimdi artık daha fazla yarışta momentumu korumanız gerekiyor gibi. Ama bu sene gördük ki insanlar art arda iki yarış kazanıyor veya 2-3 defa podyuma çıkıyor, sonra kötü sonuçlar alıyor ve daha sonra iyi bir şekilde geri dönüyorlar”

“Farklı nedenlerden dolayı 6-7 yarış boyunca istikrarlı olan kimse yok. Bu yüzden bizim için zor anlar olmasını bekliyoruz. Yapmamız gereken, o anlara hazırlıklı olmak, panik yapmamak ve her yarışta mümkün olduğunda fazla puan toplamak”

“Bazen bir podyum, bazen belki de bir 5.lik olacak. O anlarda birlik olmalı ve panik yapmamalıyız”


Yorumlar

  1. gökhan aydın avatarı
    gökhan aydın

    durum onu gösteriyorki redbulun beceri veya beceriksizliği sonucu etkileyecek ve şekil verecek Mc laren ise tam bir süpriz,ferrari ise ne yapacak kestirmek güç.

  2. suzuka kalan yarışlardan bizim için en zor olanı. umarım burda en kötü 2. olur. alonso inanılmaz konsantre olmuş ve son kazanılan galibiyetlerle inanılmaz moralli durumda.artık öndekilerin hatalarını değerlendirecek bir aracıda var. güzel bir yarış olsun.

  3. Kaç yarıştır yapıyorsun bunu Alonso bi dur kardeşim yaa 🙂 Öyle korkutmuşsun ki bizimkilerin gözünü liderle aynı turda pite girip risk alamadılar bile 😀

  4. arsen tosun avatarı

    dengelerin değiştiği filan yok burak kardeş redbull hala çok hızlı sadece organizatörler redbullun arayı açmasını istemediğinden şampiyona heyecanlansın diye redbull şimdilik kendini yavaş lattı,şampiyonluğu kaçınılmaz redbullun sadece kimi şampiyon yapıcakları soru işareti karakteri süper olan webberi yapıcaklar heralde.

  5. yani kimi tuttuğu önemli değil, karşıt görüşlü herkes, 7 den 70 e, yaş ta önemli değil, sitenin afedersiniz ama içine etmekte. saçma sapan yorumlar. yok baskı balata, yok raikkonen vardı geldi geçti. zevk alıyorsunuz heralde. cahil olmak ayrı ama, körü körüne, bilse bile, bilmemezlikten gelerek birilerine çamur atma, laf sokma, taraftarlarını sinirlendirme olayını başlatanlar belli bu sitede. tabi onları aynı isimle göremezsiniz, arada değiştirirler, arada atılıp tekrar gelirler, yaptıklarını bir şey zannedip devam ederler. Herkese bulaşıyor işte bu tutum, yakında herkes aynı şekilde birbirine davranacak. Ben Alonso taraftarıyım, şu sitede gerekli gereksiz alonsoya laf sokan, taraftarlarını tahrik eden isimler sayesinde bu siteden kaç kere soğudum, kaç kere girmedim, yorumları okumadım ya da cevap yazmamaya çalıştım, bazen yazdım bende onlardan oldum. şimdi alonso taraftarı diğer arkadaşlarda kasti olarak karşı takımlara saldırıyorlar, yada pilotlara, yada özellikle bir kişiye her neyse. herkes ektiğini biçer diyeceğim ama görmek istediğimiz şeyler bunlar değil kesinlikle.

    işin garip tarafı ise site yönetiminin bu konuda yapabilecek pek bişiyi olmaması. baştan mahal vermeyeceklerdi bu yorumları yapanlara, yada komple kapatsınlar yorumları. aksi taktirde burası böyle devam eder Kadir Çam. biz de olanları anlamamaya devam ederiz. bence herkesin profili olsun, msn adresi falan gözüksün, ekleyin birbirinizi, tüm gün küfürleşin ordan, işte raikkonen içmiş tekneden düşmüş ayyaşın tekiymiş, alonso karaktersizmiş gazetecilere hareket çekmiş falan filan…

    ben bu yazıyı yazdım bişiy değişecek mi, hayır. sadece spor olsun diye yazdım, yine yazarsam da bu yüzden yazarım, çünkü anladım ki güzel ülkemde şu sporu izleyenlerin mantalitesinin oturması için, 1-2 kuşak daha geçmesi o kuşaklarında holigan sporlarından izole edilmesi gerek

  6. çekirge her zaman sıçrayamaz:)

  7. Türklerin saygı duyma şekli böyle oluyor Kadir.:)
    Son yarışta Alonsonun dediğinin tam tersi oldu.Yani Red Bull baskıyı kuran taraftı.Suzuka yarışı için de aynı durum söz konusu olursa bu sefer işi zor olur Alo nun.Çünkü geçişe müsait bir pist.

  8. Yıllardır şu schumaer-alonso-raikkonen üçleminde sevmediğiniz pilota çamur atma alışkanlığınızı bir türlü anlamıyorum.Bir pilotu sevmiyorsanız, desteklemiyorsanız bile yaptığı işe saygı duyun.

  9. watercolour avatarı

    Bakalım tarih tekerrür edecek mi? 2006, MSC, Ferrari, Suzuka, Şampiyonluk Yarışı…

  10. burak bocek avatarı

    İnşallah bizim için güzel bir haftasonu olur.Hayırlısıyla güzel bir sonuç daha alırsak hepimizin umutları biraz daha artıcaktır.Redbull için güzel bir pist ama ben dengelerin artık değişmeye başladığına inanıyorum.Bu son testlerden sonra özellikle sıralama turlarında takımlar birbirine çok yakın.Redbull tek başına alıp götüremeyecektir bence.Tabi şartların ne göstereceğini bilemeyiz.Belki yağmurdan,kazalardan onlar faydalanır ve tek kalırlar ama genel olarak standart bir yarışta 3 takımda çok güçlü.İçimden bir ses Mclaren kazanıcak diye hiç istemiyorum ama hislerimde bu sene beni çok az yanılttı.Gönül Ferrari'den yana inşallah kazanan biz oluruz ve yanılırım.Good luck team:)

  11. enes kardeşim eksilere bakma sen doğru bildiğin şeylerden asla ödün verme

  12. [Räikkönen]Enes Demircioglu avatarı
    [Räikkönen]Enes Demircioglu

    YUH BE KARDEŞİM.. HİÇ YORUMUM YOK..TAMAMEN İSTATİSKİLERE DAYALI BİR BİLGİ VERDİM ..ONA BİLE EKSI PUAN ALDIM.. BANA "KÖR KÖRÜNE RAİKKONEN TARAFTARI" DİYENLERE BAKIN ..İSTATİSTİK BİLE KABUL ETMİYORLAR

  13. bir tebrikte benden enes kardeşim

  14. [Räikkönen]Enes Demircioglu avatarı
    [Räikkönen]Enes Demircioglu

    Hoop noluyo Birader Kaşıntı falan ?? Hayırdır

  15. [Räikkönen]Enes Demircioglu avatarı
    [Räikkönen]Enes Demircioglu

    Şu Alonso'yu üstün ırk gibi gören arkadaşlara bir tavsiye ; F1 Racing Nisan 2010 sayısı / sayfa 39..

    Bir göz atın bakalım..
    Olmayanlar için de şöyle açıklayayım…

    Konu : Ferrari'deki İLK YILLARINDA En başarılı olan pilot istatistikleri…

    EN ÇOK KAZANAN :
    *Kimi Raikkonen :6 kere
    *M.Schumacher : 3 kere

    EN ÇOK PODYUM
    *Kimi Raikkonen :6 kere
    *Felipe Massa :5 kere

    EN ÇOK POL POZİSYONI
    *Niki Lauda :8
    *M.Schumacher :4
    *Kimi Raikkonen :2

    EN ÇOK TUR BİRİNCİLİĞİ
    *Kimi Raikonen
    *Niki Lauda

    EN ÇOK YARIŞ DIŞI KALAN
    *Eddie Irvıne :11 kere
    *Niki Lauda & Jean Alesi :10 kere
    *M.Schumacher : 6 kere
    *Felipe Massa & Kimi Raikkonen :2 kere

    EN ÇOK PUAN ALAN:
    *Kimi Raikkonen : 110 Puan
    *Felipe Massa : 80 puan
    *M.Schumacher :55 Puan
    –>(Eski Puan sistemi ile[10,8,6,5,….])<—

    İLK SEZONDA EN İYİ DERECEYİ ALAN
    *Kimi Raikkonen :Şampiyon
    *M.Schumacher :Üçüncü

    (Ferrari'deki ilk sezonlarının istatistikleri oldgunu bir kez daha belirteyim…)

    Şimdi..Raikkonen niye bu kadar küçük görülüyor ???

  16. magic alonso kaşıntısı olan varsa senden başkası değil raikkonen ile ilgili yorumlarını bir daha oku ortamı gerip yavuz hırsızı oynama

  17. MagicAlonso avatarı

    [Räikkönen]Enes Demircioglu,wrc-rai arkadaşlar kaşıntınız nedir sizin.seviyenizi bu kadar düşürmeyin.efendi usturuplu yorum yapın yok yere sataşmayın.artık bunu diye diye bi hal olduk zaten.çocukmusunuz yoksa zeka sorununuz mu var anlamak gerçekten zor.

  18. kimi bir geldi pir geçti haklısın ne rüzgardı ama halen konuşuluyor dimi ferrariye geldiği ilk sene şampiyon oldu

  19. [Räikkönen]Enes Demircioglu avatarı
    [Räikkönen]Enes Demircioglu

    Kimi geldi de geçmedi dedik mi???

    Ben de bundan bahsediyorum işte ."Kimler geldi Kimler geçti"nin içinde Kimi Raikkonen'De war..

  20. [Räikkönen]Enes Demircioglu avatarı
    [Räikkönen]Enes Demircioglu

    unutmuştum …

    Fernando Alonso Sizin İlâhınızdı değil mi 🙂

    Onda iyi bunda süper şunda harika , Kral ,1 numara.. 🙂 kimler geldi kimler geçti ya Öyle büyütüyorsunuz ki…

  21. raikkonen ile ilgili alaycı küçük düşürücü yorumlar yazıldığı sürece aynen cevaplanacaktır

  22. fernando baskı altında en ii yarışan pilottur. ve herzaman sezonun 2. yarısında cok iyi olmustur final yarışlarında sakın kalabiliyor.

  23. [Räikkönen]Enes Demircioglu avatarı
    [Räikkönen]Enes Demircioglu

    @ wrc-rai

    2.Tebriğim kardeşim xD xD

  24. baskı balatadan bahsediyor heralde dikkat et de sıyırmasın

  25. MagicAlonso avatarı

    çok kararlı ve bir okadar da sakinsin aslanım.sana sonuna kadar güveniyoruz umarım motor veya vites kutusu sorunu yaşamazsın.özellikle suzuka ve kore motor açısından bizi çok zorlayacak.zorlamaya devam.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir