Buemi, Suzuka'da S3'e Kalma Niyetinde

yazar:

kategori:

Buemi, geçen sezon buraya ilk gelişinde antrenmanda hızlı görünmüş, S3’e kalmış ama S2’nin sonundaki kazası yüzünden son seansta tur atamamıştı.

Toro Rosso pilotu, pistin karakterinin ve son güncellemelerin kendisine, takım arkadaşına yardım edip rekabetçi konuma geleceklerini umuyor.

Toro Rosso, Monza’da egzoz destekli dizüförü kullanmış, Singapur’da ise bu sistemde ileri yönde bir adım atmıştı. Buemi, Suzuka’nın STR5’in gücünü gösterebileceğini düşünüyor.

Buemi: “Bu pist, Monza ve Sigapur’a göre aracımıza biraz daha uygun. Egzoz beslemeli difüzörümüz olan Monza’dan bu yana çok rekabetçi göründük”

“Singapur’da sıralamada her şeyi bir araya getiremedik ama Jaime bunu yaptı ve S3’e çok yaklaştı. Bu yüzden burada bu olabilir.”

“Diğer araçlar bağlı. Force India, bazı yenilikler getireceklerini söylüyor. Bu yüzden nede olduğumuzdan emin değiliz. Ama eğer Singapur’daki gibi olursa, 10-12. sıralar civarında olma şansımız var”

Alguersuari, Cuma antrenmanlarında geliştirilmiş egzoz destekli difüzörü deneyecek.

Buemi: “Araç esasen Singapur’dakinin aynısı. Ama aracın arkasında bize biraz performans kazandıracak şeyler olacak. Ama gerçekten küçük olacak. Cuma günü deneyeceğiz ve kayda değer olup olmadığını göreceğiz”

“Egzoztan azamisini elde etmeye çalışıyoruz. İyi olabilir. Jaime Cuma günü bunu deneyecek ve ben de diğer şeyleri deneyeceğim”

Toro Rosso, Haziran ayında Valensiya’dan bu yana puan alamadı.


Yorumlar

  1. Zor be Buemi,ilk 10un en az 4ü rezerve zaten McLaren-Ferrari-Red Bull'dan dolayı.Williams ve Renault garanti girer bi sürücüyle en azından.Mercedes'te bişeyler yapabilir.Force India ve Sauber'i de sayarsak sana sıra gelmiyor gibi.

  2. buemi sen s3e kalırsan işler tersine dönmüş demektir. bende mclaren şampiyon olur diorum sen oyle diyosan. 🙂

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir