Alonso ve Webber, Massa'nın Kilit Olacağını Düşünmüyor

yazar:

kategori:

Red Bull ve Mclaren’de her iki sürücünün de şampiyonluk mücadelesinde yer aldığı son 4 yarışta, Ferrari’de Fernando Alonso mücadeledeki tek isim olacak ve Felipe Massa’nın rakiplerinden puanlar çalarak Alonso’ya yardımcı olması isteniyor.

Alonso “Eğer son 2 yarıştaki gibi iyi iş çıkarmaya devam edersem, o zaman çok büyük fark olmaz.” dedi.

Mark Webber de Massa’nın konumunun Alonso’ya çok yardımcı olacağını düşünmediğini söyledi.

Webber “Fernando’nun en çok nereden fayda sağladığını Hockenheim’da gördük. Bunu yapmaları için pist üstünde arka arkaya olmaları lazım bu yüzden bunu tekrar görür müyüz… Fernando’nun Felipe’nin yardımına ihtiyaç duyacağını sanmıyorum.” dedi.


Yorumlar

  1. Nebuchadnezzar  avatarı
    Nebuchadnezzar

    Ben içimden geçeni temenni olarak aktarmak istemiştim.F10 un coştuğu son iki yarışta gönlüm massayı da Alonsonun yanında isterdi.Nasip değilmiş.Keşke vites kutusu sorunu çıkmasaydı.Bu son yarış gerçekten fırsattı.
    bahreyn de bu iki pilot birbirine yakın başladı ve yakın bitirdi.Benim tuttuğum istatistiklere göre Redbull ve mclaren pilotları sıralamalarda birbirine yakın kalmışlar.ya da yakın derece elde etmişler.Belki de bu yüzden puanları birbirine çok yakın.Takım puanı olarak da öndeler.Ama Ferraride alonso ile massa arasında grid dizilişi arasında hayli fark var.Massa alonsoya uzak kalmış,hatta bazı yerlerde de ayak bağı olmuştur.Bahreyn ,almanya ve monza bu iki pilotun birbirine yakın kaldığı ilk veya ikinci çizgiden start aldıkları yarışlardır.Haliyle sonuçlar hem kendileri hem de takım puanı için çok iyi oldu.Anlatmak istediğim şeyi daha önce de yazmaya çalışmıştım.Massanın alonsoya yakın kalmasını istemişimdir.Bu hem takım için iyi olur,hem alonso için iyi olur,hem de diğerlerinin stratejisini bozardı.
    Gönlüm ister ki elimden geldiği kadar bilgi vereyim ve karşılığında diğer arkadaşlardan bişeyler öğreneyim ama ne gezer.Onlara karşılık vereceğim doğru dürüst bişey yazamıyorum.E haliyle bazı yorumlarım ucuz olabiliyor.Sizin,, burada kimin ne olduğunu ,ne yazabildiğini veya niçin o şekilde yazdığını çok iyi bildiğinizden eminim.

  2. Nebuchadnezzar, sen böyle ucuz yorumlar yapmazdın aslında. massa singapura kadar en çok puan toplayan isimlerden birisiydi. monzada alonso bile pist üstünde geçemedi, tek pit hakkı vardı ve onu kullanarak geçti, massa nerede geçecekti pist üstünde geçiş olmayınca? singapurda gridde en geriden başlıyorsa massa kaçıncı olabilirdi? 3-4 mü gerçekten? şaşırttın gerçekten

  3. sponsor destekli pilotun apo nsor destekli fanları…bu lafları burada yazan arkadaşların birine ben yazmış olsam çoktan kurulan istiklal mahkemesinde idam edilmiştim. böcek arkadaş şahsımla alakalı ne diyorsan haklısın. ama elimde raid var bilgin olsun. demedi deme:))

  4. buradan diyorum red bull pilotları temas için Alonso yu öncelikte bulundurur:)))

  5. Abdullah çok güzel bir noktaya değinmişsin.Yani bu ilk değil daha önce de aynı tür söylemlerde bulunmuştu.Takıma nazire mi yapıyor ne yapıyor anlamadım.Beni istemediniz şampiyonluk ellerin olsun hesabı.:)

  6. yok canım herküle laf yok. ben bu saygısız biri hayatımda görmedim.

  7. burak bocek avatarı

    Ya Herkül denen şahsiyet,sen zaten çok adam olsaydın,sözünün eri olsaydın bir daha yazmyacağım dediğinde yazmazdın bu birincisi.Lafını yedin,tükürdüğünü yaladın afiyet olsun bu ikincisi.Durmadan burda edebi eserlerden,kutsal kitaplarda sözler,inciler dizip,ahlak zabıtalığı yapıyorsun sonra kininden öfkenden kudurmuşçasına sürekli Ferrari ve Alonsoya aynı saldırıları devam ettiriyorsun.Senin yaptığın artık komik olmaya başladı.Yaşından başından utan artık olgunlaş biraz.Sen evli barklı adamdın bildiğim kadarıyla biraz daha makul bir insan gibi davran bence.Nedir bu durmadan aynı şeyleri söylüyorsun.Seni cidden değiştirmek çok zor böyle bir derdim yok ama senin o pilotu ve takımı sevenlere saygın yok.Sana alışmıştık bir ara öyle kabullenmiştik ama sen dediklerinle çok çelişiyorsun.Git bir aynada yüzüne bak kimim ben de ne yapıyorum nasıl yorumlar yazıyorum?Hayır tabi yazdıklarını beğenmek yada benim istediğim tarzda yazmak zorunda değil kimse ama herşeyinde bir ölçüsü var.Burda artık uyuz olma derecesine geliyorum senin yüzünden buna hakkın yok.Sen insanlara saygı göster insanlarda sana göstersin.

  8. Nebuchadnezzar  avatarı
    Nebuchadnezzar

    Massa ne zaman devrede oldu ki??Bugüne kadar ayakbağı olmaktan başka ne yaptı.Son iki yarış çok iyi bir fırsattı.Monzada duble olsaydı ve singapurda da 3 veya 4.olsaydı bugün herşey daha farklı olacaktı.Rakipler üzerindeki baskı artacaktı.Massa'nın en iyi iş çıkaracağı pist singapurdu ama nasip değilmiş.Olmadı.
    Yeni puan siateminde 1 ve 2. arasında 7 puan var.Alonso son iki yarıştaki gibi iş çıkartırsam diğerlerinin hangi konumda olduğu önemli değil.
    Webberin konuşmasını övgü olarak da gören de var,laf sokma olarak gören de var.Allah herkesin gönlüne göre versin.

  9. burak bocek avatarı

    hayır daha öncede almanyada muhabirler ve singapurda vettel laf soktular ama adam çıktı takır takır kazandı.iyi ki bir takım emri gördünüz yıllarca ağızınızda sakız gibi geviş getire getire söyler durursunuz

  10. burak bocek avatarı

    Webber lafı soktuysa Alonsoya soktu sana ne oluyor herkül neden üzerine alınıyorsun sana sokmamış ki lafı?elalemin derdi seni neden bu kadar geriyor.hırsından çatlıyacaksın be adam bi git temiz hava al yetti artık senin durmadan ahlaksızca yorumlarını okumak.yazmayayım diyorum ama yazdırıyorsun.git millete edep ahlak öğreticeğine kendin öğren gel kardeşim

  11. kamui çok haklısın. webber çok acayip bir laf sokmuş alonsoya…ne cevap verir diye beklememek lazım. hangi birine cevap versin çocuk? deve eğri doğru muhabbeti…

  12. psikolojik oyun. massayı devre dışı bırakmaya çalışıyor. bu webberi de anlayamıyorum, sanki kendisi şampiyon olmak istemiyor gibi, hel alonsoyu övüp duruyor

  13. Webber "Fernando'nun en çok nereden fayda sağladığını Hockenheim'da gördük. Bunu yapmaları için pist üstünde arka arkaya olmaları lazım bu yüzden bunu tekrar görür müyüz… Fernando'nun Felipe'nin yardımına ihtiyaç duyacağını sanmıyorum." dedi.

    Bunun üstüne konuşulmaz arkadaşlar artık…

  14. Weber güzel oturtma yapmış

  15. watercolour avatarı

    Webber güzel söylemiş Fernando'yu Massa'nın arkasında bir daha görürmüyüz bende bilmiyorum ama görürsekte sonuç değişmez yol verecektir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir