Briatore Yineledi: "Red Bull Webber'i Desteklemeli"

yazar:

kategori:

Webber, sezonun 10. yarışından beri takım arkadaşının önünde yer alıyor ve şu anda en yakın rakibi olan Fernando Alonso’nun 11 puan önünde yer alıyor.

Vettel ise mücadeleden vazgeçmediğini belirtiyor ve Red Bull, her iki sürücüsüne birden eşit yaklaşacağını söylüyor.

Briatore “Bir çok şeyi anlayamıyorum. Vettel, Webber’den Singapur’da puanları aldı ve Ferrari’ye hediye verdi.”

“Mark son yarışta güçlü olmayıp, startta kaybetmiş olmasına rağmen olanları anlaşılır bulmuyorum. Ancak Red Bull sadece markalar klasmanında şampiyonluk hedefliyorsa o zaman bilemem.”

“Webber harika bir sürücü, adil bir sporcu ve iyi bir yarış pilotu. Bu sene nasıl biterse bitsin, sezonun sürprizi o oldu. Kimse onu favoriler arasına koymuyordu ancak ben yıllardan beri onun kalitesini bildiğim için favorilerden birisi olarak görüyordum.”

“Her şansı iyi değerlendirdi. Bu hafta sonu Japonya’da saldırgan olmasını bekliyorum.” dedi.


Yorumlar

  1. efendimayin  avatarı

    Vettel 2 yarıştır webberi geçiyor bundan sonra ezecek görün.

  2. flavio pazarcı gibi bağıra çağıra mallarını pazarlıyor. en iyiler benim tezgahtakiler diyor. webber alonso hale jale bütün mahalle…:)başka pilotu varmı bunun? hani derler ya it ısıran adam gibi acayip dikkat çekiyor haberleri…

  3. Vettel çok güçlü geliyor ama Webber yabana atılır bi pilot değil,kaliteli bir pilot,kariyeri Button'a çok paralel gidiyor bence.Alonso şu an çok sağlam duruyor,ama,Webber ve Vettel Alonso üstünde baskı kuracaktır,aynı şeyi Alonso bu ikiliye yapar tabi…

  4. arsen tosun avatarı

    ayrıca webberin vettelden gelicek yardıma ihtiyacı yok alonsoyla karıştırmayın.Webber en azından bir yarış kazanıcaktır ilave birde podyum yapacaktır oda yeter zaten şampiyonluğa.

  5. Yusuf saçma sapan konuşuyorsun Weberin kalitesi tartışılmaz tecrübe konuşur hamiltoncuğun daha viraj almayı bilmiyor 4 yarışın 3 ünü aptallıkları sayesinde bitiremedi

  6. Briatore sonuna kadar haklı 7 yarış kalır geride arada 21 puan fark olur o zaman eşit davranırsın ama 4 yarış kalmış hala tık yok redbullda gurur meselesi yapıyorlar galiba Singapurda webber ikinciliği alsaydı durum daha farklı olabilirdi Redbull start daki debyaj sorununu hallettiği için de tebrik ederim

  7. arsen tosun avatarı

    webber şampiyon olucak kimse ümitlenmesin…

  8. watercolour avatarı

    Haklisin 0versteer.Alonso'nun en büyük rakibi Vettel'dir kalan 4 yarışa başlamadan önce.

  9. Bence Vettel momentumu korursa kesinlikle webber'den daha fazla şansa sahip. Gerekli araca sahip, tek yapmaması gereken sezonun geri kalanında yaptığı basit ve saçma sapan olan hatalar. Belki de bunlar onu olgunlaştırmıştır şimdiden, görücez 🙂

  10. Flav, puan çalma konusunda haklısın da, 21 puan farkla ayrılırken birbirlerinden bu adil olur mu? Ki son iki yarışta Vettel Webber'in önünde. Böyle devam edebilir de. Yani Spa'dan sonra ben de acaba demiştim, ama Webber'i desteklemek şu an Vettel'e hakaret olur.

    Mark bu sene şampiyon olur mu bilmiyorum, ancak Japonya'da yarış dışı kalmazsa son yarışa kadar şampiyonluk mücadelesi verebileceğine inanıyorum. O mücadeleyi vermiş olması, çok hızlı bir araçla da olsa son ana kadar Alonso, Hamilton ve hatta Vettel gibi kendisinden yetenek olarak çok yukarıda duran Formula 1 yıldızlarıyla yarışmış olması bana çok şey ifade ediyor. Şampiyon olursa da daha fazla şey ifade edecek.

    Flav bu açıklamaları her yaptığında ortam geriliyor, sussa Webber de, Vettel de, taraftarlar da daha mutlu olur diye düşünüyorum.

  11. Yiğidi öldür hakkını ver demişler,bu adam f1 de olmadığı halde böyle baskı uygulayabiliyorsa olsaydı ne yapmazdı acaba,f1'in en renkli kişilerinden biri özlemişiz:)

  12. Briatore politika yapmaya başladı.vetteli baskı altına almak istiyorlar

  13. Yusuf  Hitay avatarı

    hangi kaliteden bahsediyorsun briatore ?

    tanımasak webber'i inanıcaz he.

    ve birde daha söylüyorum webber şampiyon olamaz, vettel-alonso-hamilton arasında geçecek çekişme

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir