Massa, Red Bull'la Olan Fark Karşısında Şaşkın

yazar:

kategori:

Massa bugün gerçekleştirilen 2. seansı, lider Red Bull’un 1 sn gerisinde 5. sırada tamamladı. Alonso 4. sıradaydı ancak o da neredeyse 0.9 sn yavaştı.

Massa “Belki (fark) beklediğimizden biraz daha fazlaydı. Red Bull çok hızlıydı ancak cumartesi günü beklenen yağmur ile her şey değişebilir.”

“Daha sonra yarış kuru zeminde de geçebilir bu yüzden Red Bull hızlı olsa bile her şeye hazırlıklı olmalıyız. Her şey değişebilir.” dedi.

Massa, kuru koşullarda ise muhtemelen Mclaren sürücüleriyle mücadele edeceklerini söyledi.

Massa “Tur zamanlarındaki farka bakarsak bunu söylemek daha kolay olur. Araçtan biraz daha performans gelecek ancak çok büyük bir performans değil.” dedi.


Yorumlar

  1. Micha3L Schum4cheR avatarı
    Micha3L Schum4cheR

    Merak etmeyin tamamen kuru pistte atılsaydı antremanlar o zaman kesin sonuç cıkardı ortaya,Red bull su anda hızlı gözüküyor ama bir mucize olamaz bu bir açık bir sonuş yağmur da her zaman red bull üstündü bunu gösterdi ama tamamen % 100 kuru bir pistte ne kadar hızlı onu goricez yağmur yağarsa eglenceli bir yaris bizi bekliyor olucak.

  2. Neden şaşırdın Felipe,Macaristandan antrenmanlısın bu olaya 🙂

  3. redbull gerçekten iyi…söylenecek çok birşey yok.

  4. daha çok şaşıracaksın massacığım

  5. "Red Bull çok hızlıydı ancak cumartesi günü beklenen yağmur ile her şey değişebilir." vay be yağmurdan medet uman bir Ferrari pilotu büyüksün Red Bull Racing büyüksün Adrian Newey :)) Fia illegal RBR'yi durdurdu acaba durdurmasa neler oldu =))

  6. serdar yakut avatarı

    massa bakalım alonsonun rakiplerinden puan çalabilecek mi

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir