Mercedes, Schumacher'e Ultimatom Haberlerini Yalanladı

yazar:

kategori:

Son günlerde çıkan haberler, Mercedes’in Schumacher’e performansını yükseltmesi gerektiğini söylediği ve bunun için son bir tarih verdiği şeklindeydi.

Bu söylentilere cevap verne Haug “Bunlar benim  söylediklerimin yorumlanmış hali ancak kesinlikle ultimatom yok.”

“Şu anda aracımız açısından gerideyiz ancak bu konuda şikayet ya da pişmanlığımız yok. Sıkı çalışmamız lazım.”

“Birbirimize kenetlendik ve Michael bana göre her zamanki gibi ve hatta eskisine göre daha iyi. Sakin ve işine odaklanmış durumda. Kimsenin onu savunması gerekmiyor ancak ben onun yaptığı işten çok memnunum.”

“3 sene boyunca Formula 1’de olmadığını hesaba katarsak, doğru yönde ilerlediğini söyleyebilirim ve kesinlikle ultimatom yok.” dedi.

Schumacher’in bugünkü performansı hakkında konuşan Haug “Michael bugün bir kez daha kalitesini ve tam adanmışlığını gösterdi.”

“Ben mutluyum ve Formula 1 de Michael olduğu için mutlu olmalı.” dedi.


Yorumlar

  1. Bülentcim merhaba…artık adamın kazanırsa bir künefe ısmarlarsın ha:) o güzel memleketinin o güzel tadlarından tattırırsın bize ha:)
    neyse ara sıra yaz buralara birşeyler. senin gibi eski f1 sever şumici pek kalmadı buralarda…

  2. Haydi adamım, utandır tüm düşmanlarını..

  3. Böyle haberleri duymaya devam etmek gerçekten çok can sıkıcı oluyor. Haberciler haber bulamayınca Schumi hakkında atıp tutarak suni gündem oluşturuyorlar. Artık yeter yani işin suyu çıktı.

  4. MagicAlonso avatarı

    3 senedir F1 de yok ve sayamayacağımız kadar kural değişkiliği oldu.çekiş kontrolü lastikler,karoser…Seneye çok daha alışmış hızlı mercedesin gücüne bağlı olarak şampiyonluğa oynayan bir michael göreceğiz.Bu kadar sorun yaşamasına arabasından memnun olmamasına rağmen starta ve yarış içerisinde daha iyisini yaparak mutlaka yukarıya tırmanıyor.Buda onun kalitesinin en büyük göstergesi

  5. Bende olduğu için çok mutluyum. birde bu sezon bitmeden bir kürsüye çıksa tam süper olacak.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir