Kubica: "Renault'dan Fazlası Gelecek"

yazar:

kategori:

Polonyalı sürücü, cuma günü her iki seansta da 3. en hızlı isim olarak dikkatleri üzerine çekmişti.

Kubica “Aslında araç içerisinde hislerim göründüğü kadar iyi değil. Çok iyi hissedebilirim ve 2 saniye yavaş olabilirim ya da çok iyi hissedip en hızlı olabilirim.”

“İlk sektörde arkadan kayma sorunum vardı ve bir çoğu benim bunu sevmediğimi biliyor. Bu yüzden ilk sektörde ya da ilk 7 virajda, sürekli belli bir çizgiden gitmem gerekirken  aracı istikrarlı bir şekilde götürmem konusunda zorlanmam anlamına geliyor. Bu yüzden zaman tablosunda göründüğü kadar rahat değilim.”

“Bir kaç sorunu çözmeye çalışmalıyız ve araçtan daha fazlasını çıkarmalıyız. 4, 5, 6 ve 7. virajlarda kendime güvenebilirsem daha da hızlı olabilirim.” dedi.

7. en hızlı zamana rağmen Kubica, Ferrari ve Mclaren’in gerçek performanslarını gösterdiklerini düşünmüyor.

Kubica “Spa nedeniyle ve son yarışın karakteristiği nedeniyle burada daha rekabetçi olabileceğimizi biliyorduk ancak hemen hemen beklediğimiz konumdayız.”

“Biraz şaşırdım ancak fark Red Bull ile aynı görünüyor. Belki bazı takımlar sıralamalarda kuru zemin olmayacağı için ağır yakıtla çalışmıştır. Eğer öyle olursa hafif araç gerekmeyecek ve durum karışabilir.” dedi.


Yorumlar

  1. O konuda biraz haklısın ama Kimide F1 e gelmek istemiyor Petrova gelince o bir çaylak bunu bile bile aldılar sıkıntılarınada katlanmak gerek sponsorda getiriyor yetinecez mecbur baktık olmuyor zamanı gelınce onuda gönderir takım ama nelsona verilen şansın aynısı Petrova da verilmeli bence

  2. serdar yakut avatarı

    parayı başarıdan daha önde tutan zihniyet.renault f1 team yönetenleri son bir ayda yaptıklarıyla bunu herkese gösterdiklerini düşünüyorum

  3. Serdar nasıl bır zıhnıyet bu anlamadım Petrov olayımı yoksa bu açıklamamı

  4. serdar yakut avatarı

    valla renault bu zihniyetle devam ederse uzun yıllar şampiyonluğa hasret kalır.2015'e kadar da red bulla farkı kapatamaz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir