Boullier: "Kazanana Kadar Mutlu Olmayacağız"

yazar:

kategori:

Renault, geçen hafta sonu Japonya’da yine podyuma çıkabilirdi ama Robert Kubica, arka sağ tekerleğin çıkması nedeniyle yarışın başlarında aracını kenara çekmek zorunda kaldı.

Suzuka gibi aero pistinde Kubica’nin performansı, takımı ümitlendir ama Boullier, kış döneminde daha fazlasını yapmak istediklerini ve böylesi agresif gelişim çalışmalarını sürdürme adına ekonomik destek için çalıştıklarını belirtti.

Boullier: “Biz bir yarışmacıyız ve kazanana kadar asla mutlu olmayacağız”

“Bunu (sezon için gelişim) başarmak takım olarak büyük bir çabaydı elbette. Takımın aynı şeyi yapabilecek kaynakları sağlamamız gerek. Böylece devam edebilir ve başarılarımızın üzerine koyabiliriz. Projenin sonuna kadar gitmemiz gerekiyor.”

Takımda Boullier ve Kubica’nın ilk kış dönemlerini geçirecek olmaları ile birlikte Renault, 2011’de daha da ileri gelişim için şanslı görünüyor.

Boullier: “Başardıklarımızın üzerine koymayı kesinlikle dört gözle bekliyoruz. Gelişim için bazı anahtarlar bulduk ve takım bu sene açıkça bazı iyi adımlar attı.”

“Bu yüzden şimdi, kış döneminde ileri yönde bir başka adım atmamız gerekiyor. Böylece gelecek sene daha fazla podyum, hatta galibiyetler için mücadele edebiliriz.”


Yorumlar

  1. Kubica nın muhtemel podyumu kaçırması büyük şanssızlıktı küçük bir kıvılcım kaldı belki Boullier in hayalinin gerçekleşmesi için fakat beyefendi double ı düşünmesin bile şayet maddi kaynak maddi kaynakta nereye kadar fia masrafları kısma peşinde yani takıma düşen sürekli kaynak bulmak değil kaynak bulmanın yanında yetenekleride keşfedip değerlendirebilmek başarılı yöneticinin bu aralar vizyonunu sorgulamasında fayda görüyorum tabi double için yoksa Kubica ile kazanmayı düşünmek gayet gerçekçi bir düşünce

  2. Hadi çocuklar 2011 de yapılacak çok iş var

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir