Rosberg, Mercedes'in Değerini Anladığını Düşünmüyor

yazar:

kategori:

Bu sene Michael Schumacher’in çektiği sorunlara karşı Nico Rosberg daha iyi bir sezon geçirdi ve genç sürücü, deneyimli vatandaşına karşı sıralamalarda 13’e 3 gibi büyük bir fark yaptı.

Rosberg “Performansımın tam olarak anlaşıldığını düşünmüyorum.” dedi.

Schumacher’in bu sene yaşadığı sorunlar hep lastiklere bağlandı ancak Rosberg buna karşı çıkarak “Durum benim için de aynı.”

“Aslında Michael sürüş stilini benden daha iyi adapte etmeyi başardı.” dedi.

Rosberg ayrıca “Michael’in Formula 1’de 15 senelik deneyimi var.” diyerek, onun 3 senelik ayrılığının bu duruma neden olduğu iddialarını kabul etmedi.

Rosberg, daha önce oluklu lastiklerle yarıştıkları için o deneyimlerin bu sene etkili olmadığını ve bu seneki dar ön lastiklerin önceki lastiklere göre tamamen farklı olduğunu söyledi.

Mercedes Motor Sporları Patronu Norbert Haug ise Rosberg’e değer vermedikleri iddialarını kabul etmedi.

Haug “Nico’nun şu ana kadar araçtan maksimumu çıkardığı oldukça açık. Çok nadir bunu başaramadı.”

“Williams’tayken çok şey öğrendi ve eğer genç ve deneyimli bir isim söyleyecekseniz Nico’dan bahsetmeniz gerekir.” dedi.


Yorumlar

  1. ben nico yu karşılaştırıken sadece sezon başında schumi ile karşılaştırdım daha sonra zamanı geldikçe zaman zaman güçsüz aracına rağmen rosberg rbryi mclareni ferrariyi geçtikçe diğerleriyle karşılaştırdım.ama birileri çıkıpta çocukca rosbergin ağzına emzik derse.bu çocuğa hakaret ederse hatta süt oğlanı diyen bile oldu benimde cevap yazmam doğal bence.kaldıki ben schumi ile uğraşmıyorum artık.rosbergide schumi ile karşılaştırmıyorum artık.ben çıkıpta kimsenin pilotuna hakaret etmedim.schumiye bile sadece pilotajını eleştirdim.kaldıki ben schuminin kişiliğini severim.daha öncede yazmıştım insancıl ve yardımsever hatta sempatik bile olabilir.almanya daki sel feleketinde ülkesine 1 milyon euro hibe etmişti.bunu bazı schumiciler bile bilmez belki.dediğim gibi pistteki agresif pilotajını eleştirdim.

  2. Jetman çok üzgünüm ama rosbergin bütün gelişimi bu kadar olur. O da button gibi deneyimli bir yaşta bir şampiyonluk kazanabilecek çok iyi bir pilot. Ama piyasa böyle iyi pilotlarla dolu ve yeni gençler geliyor. Schumi bu kadar gençle hem psikolojik olarak hem de performans olarak savaşmaya çalışıyor. Rosberge genelde geçiliyor. Ama bu rosbergin schumiden iyi olduğunu şimdi dahi göstermez. Çünkü henüz sert rekabet için sürmedi rosberg. Shumi ise şampiyon olmasa bile sürekli takip edilen bir adam. Ve her zaman bir şekilde bu rekabetin içinde. Rosbergin 3. lüğü 6.lığı başarı olarak kabul edilir. Ancak schumi için başarı çıtası olarak kabul edilmez. Bu baskı farkını düşünebiliyor musun?

  3. jetman adamım:)
    nico yu sevmene lafım yok. iyi bir çocuk. üstelik titanik te oynayan çocuğa benziyor. şu an itibariyle de şumiyle başa çıkıyor geçiyor. fakat biraz karşılaştırırken haksızlık ediyorsun kanaatindeyim. şumi 41 yaşında. aynı yaşlarda olduğunu varsayalım şumi ondan daha iyi pilot değilmi sence? gerçi hiçbir zaman öğreneyemeyeceğimiz bir mesele varki aynı yaş ve % 100 eşit şartlarda ne olurdu? bana şumi baskın gelirdi gibi geliyor…her ne ise…herşey gönlünce olsun. kimi f1 de olsun. şampiyon olsun. alonsonun aracı bozulsun:)

  4. emzikten bahseden ersin gültekin.schuminin rosbergi çiğ çiğ yiyeceğini söyleyen murat levent sizleride pas geçmedim.ben iddiamı yazdım sizde yazın schumi şampiyon olurmu ? rosbergi geçebilirmi ? yazında iddianızı görelim.seneye iddiasını kaybeden kim olur görürüz.

  5. son olarak belki nico hakkında olumlu düşünüpde sırf schumi ile takım arkadaşı olduğundan.nico ile ilgili düşüncelerini açıkca yazmayan yazdığında yanlış anlaşılmaktan çekinen ve schumci arkadaşların baskın yazılarından çekinen arkadaşlara vardır mutlaka.her zaman dediğim gibi ben çekinmem ben kendi doğru bildiklerimi yazarım.herkesinde kendi doğrularını yazmalarını isterim.

  6. ve rosberg hakkında olumsuz düşünenlere4de hak veririm.çünkü rekabetçi bir arabaya sahip olamadı.galibiyet alamadı.kıyaslanacak bir veri yada pilot yok onunla ilgili.
    ama ben bir pilotu daha star olmadan severim benim tarzım bu ona inannırım ve deteklerim tıpkı 2001 de kimi de olduğu gibi.

  7. defalarca belirttiğim şeyi yine üstüne basarak söylemek istiyorum çünkü bazı schumiciler benim sırf schumiyi sevmediğimden rosbergi desteklediğimi söylüyor.evet schumiden pek hoşlanmam ama daha sezon başlamadan rosbergle ilgili yazılar yazdım.bu çocuğa canı gönülden inandığımı benim gözümde gerçekten muhteşem pilot olduğunu yazdım hatta yeri geldiğinde iddiamı bile yazdım.şampiyon olacak diye.ve yine şunu yazıyorum.ben bugüne kadar prost-kimi-rosberg taraftarı oldum.kimi ve rosberg benim desteklediğim son pilotlar olacaktır.hatta onlar bıraktığında buralarda yazmamayı bile düşünüyorum.ve eğer rosberg rekabetçi bir arabayla şampiyon olamazsa bende f1 den hiç bir şey anlamıyorum demektir.

  8. Sir Jack B.  avatarı

    Ayrıca şunuda belirtmek istiyorum. Formula 1 de yarışan pilotların çoğu şampiyon olabilecek kapasitededir. Sadece uygun şartların sağlanması lazımdır. Ama bir takım çevrelerin basının pompaladığı bir kaç isim süperstar ilan ediliyor. Milette onları sanki çok ayrı seviyede görüyor. Hayır öyle birşey yok. Hepsi aynı değil tabiki herkesin tarzı özellikleri farklı. Ama çoğu pilot uygun şartlarda şampiyon olabilir.

    Son yıllarda da bunu açıkça gördük. 2008 de yeteneksiz denilen Massa yetenek abidesi Kimi'ye açık ara fark attı. 2009'da Button bugünün süperstarı ilan edilen Vettel'in gözünü bile açtırmadı. Halbuki RB5'de BGP001 kadar iyi bir otomobildi. O sene Barrichello desteklense oda şampiyon olabilirdi. 2. yarıda şampiyona araç ara fark attı. 2010 da da Webber piyasada. Kim diyebilir ki şuana kadar Alonso Hamilton Vettel Webberden iyi iş çıkardı.

  9. Sir Jack B.  avatarı

    Nico neden böyle bir demeç verdi anlam veremedim. Ama bu sezon çok iyi performans sergilediği ortada. Bunu Schumi ile karşılaştırarak söylemiyorum. Araç hızlarını ayırırsak bu sezonun en iyi performans gösteren pilotları

    1. Rosberg = Kubica
    3 Webber olur

    Rosberg ve Kubica araçlarından maksimumu almayı başarıyor. Aynı zamanda çok istikrarlılarda. Hızlı bir otomobilleri olsa elbette şampiyonluk mücadelesi verebilecek kadar iyiler. Hatılarsanız Kubica 2008'de daha yavaş otomobile rağmen son yarışlara kadar şampiyonluk mücadelesinin içindeydi. Güçlü bir otomobille neler yapabileceğini tahmin etmek zor değil. Aynı şeyleri Rosberg içinde söyleyebiliriz. Geçen senede kullandığı otomobil Mercedes'ten farklı değildi. Ancak güçlü sonuçlar almak üzereyken bazı hatalar yapmıştı. Bu sene bu hataları yapmadı. Yarışlar kazandıkça daha da iyi olacaktır. En azından şuanda öve öve bitirelemiyen Vettel'den daha ileri seviyede bir pilot.

  10. Şimdi The Schumacher bu haberi okuduğunda ne düşünsün.

    ama bende Rosberg analiz kabiliyetinden yoksun biri olduğu izlenimini uyandırdı..

    O da şudur ki,
    Takım arkadaşı çok büyük yapısal sorunlar yaşadığını defalarca deklare etmiş ve takım tarafından bu defalarca kabul görmüş.

    sen şimdi f1'deki başarılı olma kıstasını bu konu üzerinden yürütürsen, sınırını oldukça düşükte çizmişsin demektir.

    Yani "göreceli" mağlup ettiğin kişi emeklilikten dönmüş ve istediği ayarları yapamadığı bir aracı süren biri.

    sen bu durum sonrası övgü bekliyorsan, sene başı Vettel alınsın niyet beyanlarımın ne kadar doğru olduğunu en azından bana onaylatmış olursun.

    nasıl bir pilot takımdan daha fazla övgü veya farklı bir tutum istediğini menajeri aracılığıyla değilde birebir kendi ağzından deklare eder. yani 2007'yi de mi anımsamıyor. bu tutumun içerisine giren bir pilotun ne kadar sevimsiz ve aciz göründüğünü de mi bilmiyor. evet bilmiyor, ama önümüzdeki sene 1. elden öğrenecek.

    farkındayım kendi takımım adına yarışan bir pilottan bahsediyorum ama, hiçbir surette bu adama ısınamadım ve benimseyemedim.

  11. sunu soylemek ıstıyorum mıchael schumacher senna ıle bırlıkte formula 1 tarıhının gelmıs gecmıs bence gelecek en ıyı pılotudur . onu 2006 yılında maglup etmekle alonsa ondan ıyı olamaz onu durdurmak ıcın kural ların katılastırıldıgını o zamnkı fıa baskanı kabul edıyor yoksa sen 2004 ten sonra schumacher ı mı durdurcaktın sacma bahıs sırketlerı bıle schumache ve dıgerlerı dıye bahıs acıyordu bugun alonso kımı schumı karsılastrması yapabılıyorsak bunun ıkı sebebı schumınn bu sene beklenenı verememesı gecmıs yıllarda fıanın aldıgı anormal kararlarla schumınn durdurulması ve alonso kımı gıbı pılotların onun onune gecebılmesıdır sımdı cıkıpta nasıl gecılmedı hakkınen gecmedı mı dıyen olcak 99 da hakkınen schumınn ayagının krılmasyla sampıyon oldukı o sene ervıne gıbı bı becerıksızın elınden zorla sampıyonlugu aldı ondan hızlı arabası olmasına ragmen ve o sene schumı yarısabıldıgı yarslarda ervıne a yardım ederek takım arkadsına yardım edermıye en ıyı cevabı vermıstır 98 de ıse aracınn japonya da kalması coulthard ın hakkınenı sampıyon etmek ıcın aracını yavaslatıp carptırmasyla sampıyon olmustur. bnu coulthard bıle kabul etmıstır .. 2006 ylında alonso sampıyonlugu hızlı aracıyla eger kı gene bır japonya yarısı olmasaydı kazanamayacaktı bu da ayrı bır gercek

    Kaynak: http://www.trf1.net/index.php/formula1_haberler/17148-schumacher-sonunda-herkes-icin-yeni-olan-piste-gidiyoruz-haberi.html#ixzz12c5OY3Qa

  12. Ben Nico'nun ukalalık yaptığını düşünmüyorum Mercedes'te elde ettiğinin daha fazlasını zaten Williams'ta yapıyordu Nico muthteşem bir pilot keşke Mercedes'e değilde Mclaren'e gitseydi Lewis ile zaten iyi arkadaşlar iyi bir ekip doğabilirdi

  13. sunu soylemek ıstıyorum mıchael schumacher senna ıle bırlıkte formula 1 tarıhının gelmıs gecmıs bence gelecek en ıyı pılotudur . onu 2006 yılında maglup etmekle alonsa ondan ıyı olamaz onu durdurmak ıcın kural ların katılastırıldıgını o zamnkı fıa baskanı kabul edıyor yoksa sen 2004 ten sonra schumacher ı mı durdurcaktın sacma bahıs sırketlerı bıle schumache ve dıgerlerı dıye bahıs acıyordu bugun alonso kımı schumı karsılastrması yapabılıyorsak bunun ıkı sebebı schumınn bu sene beklenenı verememesı gecmıs yıllarda fıanın aldıgı anormal kararlarla schumınn durdurulması ve alonso kımı gıbı pılotların onun onune gecebılmesıdır sımdı cıkıpta nasıl gecılmedı hakkınen gecmedı mı dıyen olcak 99 da hakkınen schumınn ayagının krılmasyla sampıyon oldukı o sene ervıne gıbı bı becerıksızın elınden zorla sampıyonlugu aldı ondan hızlı arabası olmasına ragmen ve o sene schumı yarısabıldıgı yarslarda ervıne a yardım ederek takım arkadsına yardım edermıye en ıyı cevabı vermıstır 98 de ıse aracınn japonya da kalması coulthard ın hakkınenı sampıyon etmek ıcın aracını yavaslatıp carptırmasyla sampıyon olmustur. bnu coulthard bıle kabul etmıstır .. 2006 ylında alonso sampıyonlugu hızlı aracıyla eger kı gene bır japonya yarısı olmasaydı kazanamayacaktı bu da ayrı bır gercek

  14. bu cocugun bu ukalaligi beni kil ediyor. uyuz oluyorum bu boyle konustukca.kendini nimetten sayiyor velet!

  15. mehmet ceviz avatarı

    mercedesin hedefi vettel gibime geliyor.ama önce(hiç sevmesemde)şumi ile şöyle bir temel oluşturmak,yarışlarda aksiyon yapmak;ama bu sene ne araç nede şumi istenileni veremedi

    ama umutluyum sılver arrows 1950 lerdeki efsane gücüne ulaşacaktır.çünkü mercedes küllerinden en çok doğanlardandır.

  16. Ben sadece Mercedes'in cidden sapasağlam bir planı olduğuna inanarak söylüyorum,Rosberg'e inanmama değil durum,Schumacher'i tam formuna kavuşturmak,izleyicileri de mutlu etmek.

    Seneye yeteneklerini sonuna kadar kullanıp gelmen gereken yerlere geleceksin bence Rosberg,Schumi'yle beraber,en azından umarım öyle olur

  17. ahmet kara arkadaşım kimi ci pilotdaşım gerekeni yazmış.tebrik ederim seni
    ilave edeyim
    zfr tırnaklarını yiyecek biri varsa o ben olmayacağım.rosbergde bir gün şampiyon olacak.aha buraya yazdım.daha öncede yazmıştım.

  18. 1- Arac Button`a gore yapilmis olabilir ama asla Rosberg`in surus stiline gore yapilmadi.
    2- Fisico Massa`nin koltuguna oturdugunda Ferrari`nin araci Force India aracindan cok cok farkliydi, bir kere aracta kers vardi ve Fisico kers/fren dengesine alisamamisti, Force India aero agirlikli calisirken Ferrari Mekanik agirlikli calisiyordu, arada dunya kadar fark var. Belki zamani olsaydi alisacakti.
    3- Takim Rosberg`i destekliyor demissin, kesinlikle hayir cunku Rosberg Ispanya ya kadar kullanilan sasi den oldukca memnundu ama Schumi`nin surus stiline uyan yeni sasiye gecildi, sadece Monaco`da virajlardan dolayi eski kisa sasi kullanildi, Turkiye`den itibaren yine Schumi`nin istedigi uzun sasiye gecildi. Rosberg`e neden sevdigi eski sasiyi kullanmasina izin verilmedi merak ediyorum?
    4- Ben takim tutmam pilot tutarim, Raikkonen taraftariyim, benim icin Schumi kazansa nolur, Alonso kazansa nolur, Vettel veya Webber kazansa nolur 🙂
    5- Rosberg`in cok iyi veya iyi veya kotu pilot oldugunu su an kimse soyleyemez, cunku bir referans noktamiz yok, referans noktasi nedir? kendini ispatlamis hatta sampiyon olmus bir pilotla ayni araci kullanir o zaman kiyaslama yapabilirsin, belki Mercedes araci gercekten kotu bir arac ama Rosberg Kubica gibi aracin suyunu cikariyor? Bakin dikkatinizi cekerim Schumi ile karsilastirmiyorum, yoksa Schumi`den iyi referans mi olur? degilmi?
    6- Jetman`a tirnaklarini yersin, Rosberg ikinci sinif pilot demissin, jetman`a soralim, jetman Rosberg babanin oglumu? 🙂 ve yukarida da soyledigim gibi Rosberg icin henuz kesin bir yargiya varamayiz, Webber cokmu iyi pilot? ama bak adam 14 puan farkla lider ve sampiyonluga gidiyor..
    7- Schumi`ye asla bir kinim, nefretim, dusmanligim yok, aksine F1`e donmesi ve yarisiyor olmasindan keyif aliyorum, sadece izlenimlerimi aklima dusenleri yaziyorum, asagilamak hakaret etmek asla aklimdan gecmez. Umarim senin icin yine sacmalamanin suyunu cikarmamisimdir zfr arkadasim 🙂

    selamlar
    Ahmet

  19. Aslinda bunu hic sevmiyorum ilgim olmayan pilotlarin haberlerinin altina yorum yazmak ama elimden geldigi kadar hepsini okumaya yorumlara bakmaya calisiyorum bu belkide bu tur haber lerin altina yazicagim son msj olucak burdan jetman ve ahmet kara arkadaslara sesleniyorum eyvallah yorumlariniza hak veriyorum zevkler ve renkler tartisilmaz ama ya kardesim siz isin suyunu cikarmaktan da oteye gidiyorsunuz ahmet kara diyorsunuz ki rosberg schuymiden puan olarak onde tamam dogrudur diyorsun ki takim schuminin etrafinda toplaniyor ya sacmalamanin da bir siniri var ya kardesim bu sezon basindan beri acik bir sekilde belli rosbergin desteklendigi ama gecdigimiz yarista iyice su yuzune cikti peki hatirlayin gecen sene massanin kazasini sonra bos kalan ferrari koltugunu sonra spayi ve oncesindeki yarislari hatirlayin force indiayi ve fisikoyu ferrari koltuguna gecene kadar iyi yarislar cikaran ve spada yarisi kazanan rainin hemen arkasinda finis goren fisiko massa icin yapilmis araca gecince neler yapti herkez gordu uzun sure arac kullanmayan badoerde baska bir ornek simdi elinizi vicdaniniza koyun ve burada tuttugunuz adam icin degilde gercek yorumlar yazin button icin yapilan diger mercedes ve bu araci kullanmaya calisan 3 yil ara vermis yasayan f1 efsanesine bakin rosbergin mercedese gelecegi cok onceden belliydi o yuzden aracin biri ona digeride onden kaymayi seven buttona gore yapilmis bir arac tekrar soyluyorum zevkler renkler tartisilmaz ama komik durumada dusmeyin ayrica sunu burdan soyluyorum nico rosberg f1 i biraktiginda acaba 1 kere bile dunya sampiyonu olabilecekmi hele hele yaris kazanabilecekmi 2. sinif bir pilot olarak f1 i birakir sende tirnaklarini yersin jetman

  20. thrillercd kardesim hepimiz biliyoruz ve goruyoruz ki 7 dunya sampiyonlugu olan efsane pilotun 9.luk 10.luk vs. icin mucadele etmesini kimse gormek istemiyor, o yuzden Mercedes Schumi`nin stratejisinde genelde kumar oynuyor, 19 yarisin birisinde kumar tutar Schumi altinda ki orta hizli Mercedes ile bi yaris kazanir “aha efsane Schumi Mercedes ile geri döndü“ denir, buda hem bi suru ureticinin cekildigi donemde Mercedes`i aklar hemde 3 sene sonra spora geri donen Schumi`yi aklar, buna acik acik kumar denmez de ne denir? Rosberg 122 puanda Schumi 54 puanda, arada ki puan farki ancak bu sekilde aciklanabilir.
    Takimin Schumi etrafinda donmesi meselesi ise bunu gormemek icin kör olmak lazim, Schumi`nin Ross Brawn`i gonderip Mercedesgp`nin patronu olma durumu bile ortalikta dedikodu olarak dolasirken kimse kalkipta Rosberg`le ugrasmaz ki ugrasmiyorlarda..
    Son olarak sunu soyleyeyim, bu tamamen kendi fikrimdir, saygi duyarsiniz duymazsiniz size kalmis ama ben su donemde artik Schumi`nin gercekten diger pilotlardan cok ustun olduguna inanmiyorum, belki de eski donemlerde gercekten Schumi`ye rakip olabilecek cok iyi pilotlar yoktu yada Ferrari hazirladigi araclarla farkli bir gezegendeydi, kimbilir.. (Eski sezon verilerine baktigimda da bunu gorebilirsiniz, Schumi`nin sampiyon oldugu sezonlara baktigimda ikinci olan pilotla cok buyuk farklar var, bazen neredeyse ikinci olan pilottan 2 kat fazla puan almis)

  21. murat levent avatarı

    Ya bırakın allah aşkına, şu adamı kaç senedir seyrediyoruz, kaç kişi bu güne kadar bu adamı seyrederken heyecan yaptı, bir schumi, bir alonso, bir hamiltonu seyrederken yaptığı gibi.

    Seneye schumi yer bunu.

  22. thrillercd thrillerd senin yorumlarına saygı duyarım.ama monacoda eski şaseye geçilmesinin nedeni kısa şasisin yavaş virajlı monacoda uzun şasiden çok daha üstün olmasıydı.renaultda o kısa şase ile başarılı olmuştu.niconun isteğiyle alakalı değil bu durum.

  23. Ahmet Kara, Bristonenun 10 tur bile dayanamaz dediği lastiklerle 37 tur gidiliyor sen buna kumar diyorsun affedersin ama ben buna ahmaklık derim, ki bunun gibi birçok strateji felaketi Schuminin başına geldi aralarındaki puan farkının bu kadar fazla olmasının nedenlerinden bir tanesi de bu.

    Niconun bu sene biraz daha hızlı olduğunu biliyorum ama Schuminin sorunları çözüldüğünde nasıl bir performas gösterebileceği de ortada.

    Birde takımın Schuminin etrafında döndüğünü söylüyorsun. Peki öyle olsaydı hafta sonundaki strateji de neyin nesiydi ? Bunun Schumiden yana olması gerekmez miydi ? Eğer İspanyadaki aracın dingilinin uzatılması olayını diyorsan Niconun mızmızlanmasından sonra Monacoda tekrardan eski şasiye geçildi. Bundan başka bildiğin birşey varsa takımın Schuminin etrafında döndüğüyle ilgili, söylersen sevinirim. Böylelikle biz de öğrenmiş oluruz.

    Hatırlatmakta fayda var Mercedesin Schumi ile yaptığı reklamı başka hiç kimseyle yapabileceğini düşünmüyorum ve Mercedesin onun için yaptığı her fedakarlığa değdiğne inanıyorum.

  24. rosberg kolay kolay konuşmayan.yada konuşsa bile yorum yapmayan bir pilot.nadiren konuşuyor buda onlardan biri.mercedeste bir deprem olacak.niconun böyle olumsuz konuşması normal değil.ama depremde zarar görmeyen biri olacaksa oda nico olacak bu kesin.

  25. biri emzik versin şu sebiye:))) mercedes seneye inşallah schumi nin geribildirimlerini dikkate alarak ona uygun bir araç hazırlarda sende bişeyler kaparsın ondan.

  26. Ya bu denyo Schumi 15 sene deneyimli, 3 sene ayrı kalması farketmez, benim de lastiklerim kötü, onun sürüş stili daha uygun falan derken Schumacher'den ben daha iyi bir pilotum demeye mi getiriyor acaba? Ben mi öyle anlıyorum
    Rosberg, sen unutulmaya mahkum bir saman alevi olarak kalacaksın bence. böyle herkese dil uzatma

  27. Nico mizmizlanmak ta pek haksiz sayilmaz, butun takim Schumi`nin etrafinda donuyor, Schumi`ye gore arac hazirlaniyor ama Nico araca binip Schumi`yi geride birakiyor, bende olsam bende “heyyy birazda bana bakin“ derdim.. Schumi`ye uygulanan stratejilere gelince bakiyorlar ki Schumi bu siralama sonuclariyla ne ileri gidebiliyor ne geri bari kumar oynayalim ya tutarsa diyolar, genelde oyle oldu..

  28. Schumiye uygulanan saçma sapan stratejiler Nicoya uygulansa demek ki çenesi hiç kapanmayacak. Gördüğüm kadarıyla Haugh ya da Ross Brawn her ağzını açtığında bu elemana methiyeler düzüyor demek ki yeterli gelmiyormuş. Şimdiye kadar Nicodan bu açıklamaların gelmeyişinin nedeni genelde yarışları Schuminin önünde tamamlamasıymış sonucunu çıkarıyorum gerçi Schumi sezonun başındaki birkaç yarışta onu geçtiğinde gene mızmızlandığını görmüştük. Bir yarış takım arkadaşından geri kalınca hemen yine çenesi düşmüş. Ben schuminin yerinde olsaydım ne olursa olsun onu Suzukada pistte geçerdim. O zaman karizması çizilince belki biraz daha mütevazi olmayı öğrenebilirdi.

  29. nico bunları söylüyorsa kesin bi haltlar dönüyor.iyice kıllandım.
    yada schumi çok yavaş kalıyorda rosberg o nedenle schuminin önündeymiş izlenimimi var mgp de.
    ben nicoyu gayet iyi anlıyorum.onun değeri çok büyük öyleki.bana göre alonso ve kimi kadar iyi ve onlar kadar değerli

  30. 2009 da daha istikrarlı ve sağlam gidiyordu Nico

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir