Jordan, Schumacher'i Bu Sefer Övdü

yazar:

kategori:

Jordan: “Japonya’da farklı bir Schumacher gördük”

“Singapur’da korkunçtu. Onun gördüğüm en kötü yarışıydı”

Suzula’da ise Schumacher, sıralamada yine takım arkadaşının gerisinde kaldı ama yarışta genç pilottan daha hızlıydı ve damalı bayrağı 6. olarak tamamladı.

Jordan: “Singapur’da olduğunda kadar kötü gidemezdi.”

“Büyük bir hayal kırıklığıydı. Antrenmanda Rosberg’den hızlıydı ve bu, pek sık görmediğimiz bir şeydi.”

“Artık kendini rahat hissettiğini düşünüyorum. Suzuka, bir mükemmel pilotlar pisti ve Michael de mükemmel bir pilot. Bana göre onun eski halinden bir şeyler gördük””

Schumacher, yarışın ardından bu seneki performansının genellikle kendi aracı ile Rosberg’inki arasındaki istikrarsızlık nedeniyle etkilendiğini söylemişti.

Kendi resmi sayfasına yazan Schumacher: “Bazen teknik açıdan her şey planlandığı gibi bir araya gelmez. Bununla birlikte, işler beklendiği gibi olmadığı takdirde eleştiriyi kaldırabilecek güçlü bağlarımız da var.”

“Takım içinde birbirimize bağlı kalmak önemli. Ve bu konuda takıma çok güveniyorum”


Yorumlar

  1. Micha3L Schum4cheR avatarı
    Micha3L Schum4cheR

    Jordan Schumi kolay kolay yaslanmaz bunu aklına soksan iyi olur….Schuminin geröek yüzü yeni gelen lastiklerle ortaya cıkıcak ve Pirelli onarımlı lastikler nasıl bir tepki olusturcak oda merak konusu yeni kurallar yeni kers sistemi daha bir cok yenilik Schumi 2011 de bence rekabet olabilecek seviyeye gelicek cunku calısmalara simdiden basladilar bunun sonucunda iyi seyler gelicek bence bakarsanız 2011 de Ferrari,Mclaren,Mercedes Gp 3 lusu gorebiliriz.Red bull un enerjisini artık katı kurallar kapatacak, Kers var F Kanal yok, çift difüzör yok, bunlar Red bull icin kötü haber bence Red bull 2010 da son kozunu oynuyor onun yerine Mercedes gelir eklenir listeye, F1 camiasında her zaman FIA katı kurallarıyla ünlüdür ve FIA da red bull u söndüren birlik olacak nede olsa onu da bu kadar güçlü yapan yine FIA nın kuralları çift difüzör olmasaydı red bull bu kadar hızlı olamazdı biliyosunuz bu hikaye 2009 dan beri konusluyordu red bull gelisti ama Brawn gp takımı gitti yerine farkli bir takım geldi karlı cıkan red bull oldu haliyle de bu sezona meydan okuması çok NORMAL… 2011 DE yeni bir Sayfa açılıyor Görüceksiniz…

  2. demek ki senden takım patronu olmaz :))

  3. ulan bi insan ancak bu kadar ikiyüzlü olabilir ya!!!ne utanmaz bir adammış meğer bu jordan!!!efsanenin ardından neler atıp tutuyodu işler biraz yoluna girince nasılda çark etmiş!!!gerçi bitek omu bisürü var bunlardan!!!durun siz daha durun!!!inşallah seneye schumi nin istediği tarz bir araç tasarlanırda asıl o zaman tokatların en büyüğünü yiyeceksiniz ağzınızın tam ortasına!!!

  4. Yavuz Balcı avatarı

    bende schuminin daha iyi bir geri dönüş yapacağını bekleyenlerdendim. bu sene yeni araca ve yarışlara alışmayla geçti diyelim. ben asla schuminin pistteki herhangi bir pilottan aman aman geride kalacağını düşünmüyorum. hala daha yarış çizgisini en iyi kullanan pilotlardan biri. belki hız anlamında ve cesaret anlamında eksikliği vardı ama bu sene bunları aşacak gibi. seneye çok güçlü bir schumi izleyebiliriz. tabii altında iyi bir araç olmalı. bu her pilot için olmazsa olmaz bir şart.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir